Lumia 620 mi iPhone 3GS mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 mi iPhone 3GS mi?
Arkadaşlar son 2 hafta yeni telefon alacağım modellere baktım ve 2 tanesinde aklım kaldı. iPhone 3GS ve Lumia 620. Benim telefondaki tek işim whatsapp,sosyal paylaşım siteleri ve müzik :D Hangisini tavsiye edersiniz? iPhone alırsam iOS6 kurmayıda düşünüyorum, hatta evdekilerin aklını çelebilirsem iPhone 4 bile alabilirim :D Siz hangisini önerirsiniz?

Matthe

Matthe

Üye
iPhone 4 alabilirsen onu al ama 3GS-620 seçiminde ben 620'yi seçerdim

• Beğen
Tepkiler: itsbbaby

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
peki neden hocam iphone 3gs'den fazlası nedir? :D

Türe

Türe

Üye
620

• Beğen
Matthe

Matthe

Üye
peki neden hocam iphone 3gs'den fazlası nedir? :D

Hem daha güncel 620, hemde daha stabil olduğunu düşünüyorum 3gs'den. Biliyosun 3gs son güncellemeyide almadı. Yani 3gs bitti artık. 620 güncelleme alır 1-2 sene sanırım :)

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada kamerası vesaire falan kat kat iyi

• Beğen

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
doğru haklısınız hocam o zaman ben 620 üzerinde daha fazla yoğunlaşayım :D

Matthe

Matthe

Üye
doğru haklısınız hocam o zaman ben 620 üzerinde daha fazla yoğunlaşayım :D

620 doğru seçim :) iPhone 4 gibi bir imkanınız olursa muhakkak onu alın. O da olmadı Lumia 720 düşünebilirsiniz. Hiç biri olmadı 620 devam :D

MrExpert

MrExpert

Üye
l620 derim ...

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 4 alabilirsen al ama alamazsan Lumia 620 al.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
kesinlikle 620

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
o zaman önce iphone 4ü tavsiye ediyim aileme yok bütçeyi aşarsa 620 alırım hepiniz tavsiyeleriniz için çok sağolun :D

• Beğen
Tepkiler: Yellowworm
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Htc sensation xe veya lumia 620

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 4 al veya para biriktir 4s filen al o kadar diyorum sana.

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
hocam açıkçası yıl sonuna kadar bekleyebilirsem xperia z falanda alabilirim ama gerçekten bekleyecek vaktim yok elimdeki telefon 5800 ve neredeyse insan içinde çıkarmaya utanıyorum malum ölü bir işletim sistemi, kısıtlı oyun ve uygulama falan.

MaxipmaN

Üye
hocam açıkçası yıl sonuna kadar bekleyebilirsem xperia z falanda alabilirim ama gerçekten bekleyecek vaktim yok elimdeki telefon 5800 ve neredeyse insan içinde çıkarmaya utanıyorum malum ölü bir işletim sistemi, kısıtlı oyun ve uygulama falan.
utanılcak birşey yok kullanan dolu insan var sene sonu üst seviye birşey bakar kalırlar

EmreReiz

EmreReiz

Üye
burada her şey ayrıntılı yazıyor kardeş.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iphone 3gs şuana kadar aldığı bütün güncellemelerde az da olsa kasıyor windows phone almak daha iyi olur bence

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
iphone 3gs alma bence lumia 620 al hem wp8 daha güzel eminim geliştirecekler wp8'i ama önemli olan tabiki ihtiyacına cevap vermesidir

skylinegti

skylinegti

Üye
bence lumia 620 ama alabilirsen iphone4 al...

alperen kutuk

Üye
lumia 620

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt