Ona söyle satmasın n9'u 2013'ün sonlarına dogru piyasada ki tüm telefonlardan pahalı hale gelecek yurtdışı'nda yok satıyor alıcısı çok cihaz yokkardeş eğer alırım 4-5 sene kulanırım diyosan n9 al ama okadar kulanmam değiştiririm dersen alma hiç nokia. haftasonu telefoncuları gezdim adam bana nokia telefon almıyorum diyo elinde n9 vardı daha sim kart takılmamış posetinde 2 aydır bekliyo satamıyorum diyo ya sen bilirsin yinede karar senin.

Engin o konuda katılıyorum n9 a android yükleyen arkadaşım var cihaz dehşet olmuş valla işte düşünüyorum bakalım artık karar verecem ya![]()
Engin o konuda katılıyorum n9 a android yükleyen arkadaşım var cihaz dehşet olmuş valla işte düşünüyorum bakalım artık karar verecem ya![]()
Yalniz android kurulunca telefon ozellikleri kullanilamiyor
onu çözemezmiyiz peki? yani bi şekilde düzeltilebilir belki ?mesajlaşılıyor, viber/skype gibi internet araması yapabilen uygulamalar çalışıyor. Arama da çalışıyor ancak gelen aramayı cevaplayınca karşıdan ses gelmiyor tek sıkıntı bu yani.
n9 bence daha güzel ne yalan söylim bana daha cazip geliyor o telefon N9 bu yaEngin o konuda katılıyorum n9 a android yükleyen arkadaşım var cihaz dehşet olmuş valla işte düşünüyorum bakalım artık karar verecem ya![]()

çözülür elbet de bununla uğraşana kadar androidli bir cihaz alırım daha iyi. android portlanması da ihtiyaçtan değil aslında, yapılabildiğini göstermek olay bir yerde. benim şahsi fikrim n9'un kendi işletim sistemiyle güzel olduğudur. o şekilde kullanıyorum ve mutluyum.![]()

Daha nasil bi sıkıntı olsun ki?bu zaten en buyuk sıkıntı
mesajlaşılıyor, viber/skype gibi internet araması yapabilen uygulamalar çalışıyor. Arama da çalışıyor ancak gelen aramayı cevaplayınca karşıdan ses gelmiyor tek sıkıntı bu yani.