Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım Nokia N9 ve Lumia 620 hangisini önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
    Konu Sahibi
Engin o konuda katılıyorum n9 a android yükleyen arkadaşım var cihaz dehşet olmuş valla işte düşünüyorum bakalım artık karar verecem ya :)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

fercel307

fercel307

Üye
kardeş eğer alırım 4-5 sene kulanırım diyosan n9 al ama okadar kulanmam değiştiririm dersen alma hiç nokia. haftasonu telefoncuları gezdim adam bana nokia telefon almıyorum diyo elinde n9 vardı daha sim kart takılmamış posetinde 2 aydır bekliyo satamıyorum diyo ya sen bilirsin yinede karar senin.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeş eğer alırım 4-5 sene kulanırım diyosan n9 al ama okadar kulanmam değiştiririm dersen alma hiç nokia. haftasonu telefoncuları gezdim adam bana nokia telefon almıyorum diyo elinde n9 vardı daha sim kart takılmamış posetinde 2 aydır bekliyo satamıyorum diyo ya sen bilirsin yinede karar senin.
Ona söyle satmasın n9'u 2013'ün sonlarına dogru piyasada ki tüm telefonlardan pahalı hale gelecek yurtdışı'nda yok satıyor alıcısı çok cihaz yok :)

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Engin o konuda katılıyorum n9 a android yükleyen arkadaşım var cihaz dehşet olmuş valla işte düşünüyorum bakalım artık karar verecem ya :)

Yalniz android kurulunca telefon ozellikleri kullanilamiyor

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
telefonu kapatıp açarak meego yu veya nitdroidi seçebiliyorsun.yalnız sen nitdroid kullanırken dışardan mesaj alamıyorsun konuşma yapamıyorsu n diye biliyorum

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Android yükleniyor dogru ama bazı eksiklikleri yok degil,bizim yorumlarımız kafanı karıştırmasın öncelikle ne amaçla kullanacagını belirle kararını ona göre ver

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Yalniz android kurulunca telefon ozellikleri kullanilamiyor

mesajlaşılıyor, viber/skype gibi internet araması yapabilen uygulamalar çalışıyor. Arama da çalışıyor ancak gelen aramayı cevaplayınca karşıdan ses gelmiyor tek sıkıntı bu yani.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
mesajlaşılıyor, viber/skype gibi internet araması yapabilen uygulamalar çalışıyor. Arama da çalışıyor ancak gelen aramayı cevaplayınca karşıdan ses gelmiyor tek sıkıntı bu yani.
onu çözemezmiyiz peki? yani bi şekilde düzeltilebilir belki ?

- - - Eklendi - - -

n9 bence daha güzel ne yalan söylim bana daha cazip geliyor o telefon N9 bu ya :)

pRime.

pRime.

Üye
çözülür elbet de bununla uğraşana kadar androidli bir cihaz alırım daha iyi. android portlanması da ihtiyaçtan değil aslında, yapılabildiğini göstermek olay bir yerde. benim şahsi fikrim n9'un kendi işletim sistemiyle güzel olduğudur. o şekilde kullanıyorum ve mutluyum. :)

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çözülür elbet de bununla uğraşana kadar androidli bir cihaz alırım daha iyi. android portlanması da ihtiyaçtan değil aslında, yapılabildiğini göstermek olay bir yerde. benim şahsi fikrim n9'un kendi işletim sistemiyle güzel olduğudur. o şekilde kullanıyorum ve mutluyum. :)
:oke:

Kerim.

Kerim.

Üye

Daha nasil bi sıkıntı olsun ki?bu zaten en buyuk sıkıntı

pRime.

pRime.

Üye
Daha nasil bi sıkıntı olsun ki?bu zaten en buyuk sıkıntı

N9 android ile gelmiyor, android'in portlanıp dediklerimi bile yapabilmesi bir mucize. senin cihazın meego çaşıştırıyor mu? hayır. ama n9 o haliyle mass effect bile oynatıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben olsam N9 alirdim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 620

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bak N9 kullanicisi olarak soyluyorum, su zamana kadar kullandigim en iyi telefon ama herkes kullanamaz. L620 alman daha iyi olacaktir. ben telefonu telefon ozelligi icin kullanmak istiyorum dersen N9 oneririm. telefon o konuda akiyor resmen ve rakipsiz.

Türe

Türe

Üye
N9 :oke:

Samet.25

Lumia

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bence ikisini de al :eller:

PriZm

PriZm

Üye
N9..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt