İffetin tecavüz sahnesinden sonra hamile kaldığını öğrenen annemin buna inanamamasının nedeni İffetin tecavüz sırasında adama arkasının dönük olmasıymış, ama bu imkansızmış. Ben sustum sizleri de birlikte susmaya çağırıyorum... trajikomik![]()

İffetin tecavüz sahnesinden sonra hamile kaldığını öğrenen annemin buna inanamamasının nedeni İffetin tecavüz sırasında adama arkasının dönük olmasıymış, ama bu imkansızmış. Ben sustum sizleri de birlikte susmaya çağırıyorum... trajikomik![]()

ben hala atıyorum kızım..şoka girdim resmen hayır bu kadar akıllı bi kadın olan annem!!! üstelikte kaç çocuk doğuran biri!!!
pozisyon eksikliği yaşıyor sanırım![]()
ben hala atıyorum kızım..şoka girdim resmen hayır bu kadar akıllı bi kadın olan annem!!! üstelikte kaç çocuk doğuran biri!!!
pozisyon eksikliği yaşıyor sanırım![]()
haha kız o olayı ben izlemedım du bakıyımda önce

hangi devirdesin bilmem!! hem tatlım bu eskiden de kült olmuş bi türk filmdende kareydi.Nasıl islemezsin!Müjde Ar'ı Müjde Ar yapan filmdi 
tabiki evetAnam bu kızların muhabeti hep böyle midir kızzz![]()

kesin sizdede o sahneler çıkınca ya kafalar tavana,sağa sola kaldırılır yada kanal değiştirilirKız nebılıyım
hep bı iffet vardıda o sahnelerı ızlemdım hıc

TV VARdı benım odada nese ben banyod akldım öle manyak gıbı
tabı ıster ıstemz cıglık attım:P hepsı banyoda halımı düşün artık çok ps utandımve hala intihar etmedin öyle miiiiimaviş
slm et ona
nese
bişey anlatcam şimdi bu fena
ünide çamaşır yıkıyoz banyoda makınamız bozuldu
nese
ew arkadasım manıtasını devet etmış ewe oda yanında kankısını almış getırmıs bız çamaşır yıkıyoz tabı
halımız harap kapı caldı
bunlar geldı
bizıkımz sudan cıkmıs balık gıbı kALDIK
kapıyı actı bu
benım odaya gectılerTV VARdı benım odada nese ben banyod akldım öle manyak gıbı
NSE bu manyaga söluyorum kıyafet egtır dıye
oda yok getırmedı
lan ben cıkıyım dedı kendım alıyım
ayagım kaydı bı dustumtabı ıster ıstemz cıglık attım:P hepsı banyoda halımı düşün artık çok ps utandım
takdir ediyorum seni 
ve hala intihar etmedin öyle miiiiitakdir ediyorum seni
![]()

yakalarım gülüm rahat olyakalaya bilirsen![]()
Kaçarım
![]()
![]()

sanırım sorun bende 
aşırı süratten korkarım ama korktuğum bişi varsa süratin alasını yaparımyakalarım gülüm rahat ol![]()

kavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline 

Bu gün annemle istanbul trafiğini bi altüst ettikki sormayınkavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline
Neyseki teşkilattanız dedik babamı aradıkta yırttık![]()