Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Bi tane daha anlatayım ozaman. Yılbaşında kayseriye arkadaşa gittik onlarda kalıyoruz. Erciyese falan çıktık neyse. Akşam annesi yemekte ne hoşafı olduğunu şuan hatırlamıyorum biz üzüm hoşafı diyelim şimdilik. Biz kayserili olmadığımızdanmıdır nedir kadın sordu siz bu hoşaftan anlarmısınız. Benim cevap he tabi teyze biz eşşeğiz ya anlamayız:aman2: (Oysaki kadının soruş amacı siz üzüm hoşafını bilirmisiniz sizde yaparlarmı anlamındaymış ben şiveden yanlış anladım)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ne bozuyosun kadını kardeşiiiim :ehe
tamam bi tane daha anlatayımGüzel bir alkollü sohbet ortamındayım(yine:d:) Genç erkeğin yaşlı kadına ilanı aşkı sonrası kadının yazdığı Sen kendine kendin gibi bir taze bahar seç şarkısı Zeki Mürenin yorumuyla nefesleri kesmiş. Ney üflemeyi öğrenmeyi istememe neden olan bu şarkının hikayesini anlatıyorum meraklı ve balta arkadaşıma. O boş bakan gözlerden beklediğim cevap geliyor.50 yaşında karıyla ne işi varmış abazanın?:vur
Keşke rakı sahte olsaydı be ya! :ağlarım:

Şizofren_

Şizofren_

Üye
O arkadaşın nereli? Diğer kişiliğimle bi akrabalığı olduğunu sanıyorum. Aynı şeyi derdim bende büyük ihtimal.:ah

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kadının 50 yaşında olduğunu nerden bilmiş

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D bak yaaa anormal olan benimiyim yani :hmmm

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Bence o rakı sahteymiş zaten:kop::aha::d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kadının 50 yaşında olduğunu nerden bilmiş
Ben gamlı hazan, sense bahar
Dinle de vazgeç
Sen kendine kendin gibi bir
Taze bahar seç
Olmaz meleğim böyle bir aşk
Bende vakit geç
Sen kendine kendin gibi bir
Taze bahar seç
doğrusu 'ben gamlı hasan sense bahar'dır. klasik bir fakir oğlan zengin kız hikayesinin iki kahramanıdır bunlar. mahallenin derbeder delikanlısı gamlı hasan ve zeytinyağı kralının güzel ama çocuktan yaşça oldukça büyük kızıdır bahar. asıl oğlanın, duygularını anlatma amacıyla yazdığı aşk mektubuna başlangıç cümlesidir bu diye okumuştum bi yerden.
Zaten sen kendine kendin gibi taze bahar seç derken yaşlı olduğundan bahsediyor.Hem arkadaşımda tabiki biilmiyor yaşını.mübala etti sadece :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe asla o kadar sarhoş olmam

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tamam pes ettim

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Ben aydınlandım şuan:tşk: Işığa doğru yürüyorüm. Ya bugün bende bi gariplik var sanırım:/

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Hiç sanmıyorum. Ya çok neşeliyim yada çok hüzünlü, Ya işim çok ya da canım sıkılıyor. Kendimle çeliştiğimde kendimi tanıyamaz oluyorum. Sorun sende değil esracım sorun bende sen daha iyilerine layıksın:) (Ne alaka şimdi bu ya:))

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sanmıyorum. Ya çok neşeliyim yada çok hüzünlü, Ya işim çok ya da canım sıkılıyor. Kendimle çeliştiğimde kendimi tanıyamaz oluyorum. Sorun sende değil esracım sorun bende sen daha iyilerine layıksın:) (Ne alaka şimdi bu ya:))
sende iyisin canıııım(alakaya maydonoz :) )

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_

pelın_

valla dün gece hastanedeydik
kadının biri dogun yapıyodu aman Allahım nesıl çıglık atıyo yenı evlı ve sanırım 1 aylık hamıle bı kadınla eşi geldi
adın o çıglıkları dusunca ağlamaya başladı sanırım çok fena tırstı :D
Onı gören yegem ben dogurmuycam dıye tutturdu annem abim cıldrdı haha bay agüldüm gece

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
bi kere dis çektirmeye gittim doktor 9 30 da morfini vurdu 11 45 te dişimi çekmeye kalktı önce olmaz dişimi hissediyorum dedim sonra babamın da zoru ile koltuğa oturdum gerçekten de uyuşukluk geçmek üzereydi dişimi hissediyordum ama kurtuluş yoktu zorla babamda içeri girdi doktor önce disi çekemedı kırdı sonra ucu sivri bir kerpeten getirdi damağıma batırdi ben de acının etkisi ile doktorun saçına yapıştim bi yandan babam ile hemşire doktoru kurtarmaya çalışıyor elimden ben de canı yansın da dişimi bıraksın diye iyice saçını çekiyorum tabi bi yandan da çığlık atıyorum neyse güç bela dişimi aldı ben de rahat bi on tel saç yoldum saçlar bi elimde diğer elimle de ağzımı tutarak dışarı çıktım kapının önünde sıra bekleyen bi teyze demez mi kocasına nevzat yürü gidelim bu doktor bu oğlanı böyle böğürttü ise bana neler yapar neler dedi girmekten vazgeçti

• Beğen

pelın_

Hastanede su alma savaşı verıyodum esranın sayesınde makınaya tekme attım haha herkes bana baktı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Elimi yaktım, babam Ooo prensesim, acıdı mı kıyamam sana, getir de öpeyim dedi. Öptürdüm. Geçti mi şimdi babam? dedi. I-ıhh geçmedi dedim. Çocuklaşma, kaç yaşındasın artık! diye bi azarladı :( Sabır yarabbim ya, sanki başlatan benim de! :ah

• Beğen
Tepkiler: pelın_
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
  • Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe