42 beden olduğu halde benim 40 beden kıyafetlerimin içine girmeye çalışan bir annem var. Bir de ona acıyıp bari kadın zorlanmasın diyerek bütün kıyafetlerini 42 beden alan bir ben varım. Sıkıldım artık sürekli bol dolaşmaktan yahu!
He birde bu gün kız kardeşim izmirden geldi.Bütün aile toplandık..Ablam ye yeğenlerimde geldi tabi...
Neyse 5 yaşındaki çılgın ve hiperaktif yeğenim için annemden gelen müthiş yorum: "Ölü totosundan pamuk çıkartır bu..." acaba annem bir derneğemi üye dersiniz
Abimle mutfakta yemek yapıyorduk. abim ayran yapmak için çaydanlıktaki suyu kullanınca abi kaynamış suda minarel olmaz dedim
oda olsun yagurtda bir sürü bakteri var dedi
pelın_
bugün arkaşasın bırı
konuyu tam anlatamıycam
esra sana bı ara anlatırım
arkadaşız dımı dedı çok pıs kaldım öle kakalak gıbı sonra kendıme çok pıs guldum
bugün arkaşasın bırı
konuyu tam anlatamıycam
esra sana bı ara anlatırım
arkadaşız dımı dedı çok pıs kaldım öle kakalak gıbı sonra kendıme çok pıs guldum
Bende korkarım hatta
gecen bizim sokagınbaşınd abıtane bisiklet tamırcısı var onun köpegi var pazar güne fırına gıdıyorum ekmek almaya pıslık adambi bıraktı köpegi
odda yazık oynuyo kendı çapında ben bı basarsın küfür aynı anda cıglıgı adam dur bısey yapmaz kaçma dedı adamıda ıyıce bı azarladım hem utandım hem korktum
Bende korkarım hatta gecen bizim sokagınbaşınd abıtane bisiklet tamırcısı var onun köpegi var pazar güne fırına gıdıyorum ekmek almaya pıslık adambi bıraktı köpegi odda yazık oynuyo kendı çapında ben bı basarsın küfür aynı anda cıglıgı adam dur bısey yapmaz kaçma dedı adamıda ıyıce bı azarladım hem utandım hem korktum
Bir kaç arkadaşla asansörde mahsur kaldık bizi çıkartmak için gelen adam
arkadaşıma senin adın ne alper alper yaşıyon mu he yaşıyom yanındakiler yaşıyomu yaşıyorlar
tamam öylese
Bir kaç arkadaşla asansörde mahsur kaldık bizi çıkartmak için gelen adam
arkadaşıma senin adın ne alper alper yaşıyon mu he yaşıyom yanındakiler yaşıyomu yaşıyorlar
tamam öylese