Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
biri nasil yükleyecegimizi anlatabilirmi:P:
tabi sonuclarindan anlatacak kisi sorumlu degil:d:
hocam anlatımı yaptık ilk sayfada var phoenix 2010 u ve symbian annayı 1. sayfadan indir yapacağın işlemler phoenix ben symbian 3 genel bölümüne açtığım konuda ilk sayfada var phoenix 2010 diye bunu yapmadan önce eskilerini direk bi denetim masası program ekle kaldrıdan sil sonra bunu yükle birde win 7 kullanıyosan sağ tıkla yönetici olarak çalıştır sonra scan product code de bekle altta kırmızı ışık yanan yerde bulunca rm 596 felan yazıcak sonra firmware update e gel bu arada indirdiğin symbian anna yı c program dosyaları nokia phoenix product içine at sonra phoenixten firmware update kısmından 3 nokta olan yere tıkla orda görünen sürümü seç ve refurbish de ilk başlarken bi hata çıkıcak tamam de devam et bu kadar :) iyi oku bu yazdıklarımı bi arkadaşa yazmıştım

fazilcanoztas

Üye
Benim asıl merak ettiğim e posta uygulaması. Aşağı-yukarı kaydırma yaparken oluşan donma giderilmiş mi?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Benim asıl merak ettiğim e posta uygulaması. Aşağı-yukarı kaydırma yaparken oluşan donma giderilmiş mi?
abicim eposta manyak hızlanmış donma sıfır saniyesinde mailim geliyo maili açınca aşağı yukarı yapınca geçişler çok seri :oke:

atmaca508

atmaca508

Üye
bencede riskli şurda ne kaldıki zaten anna ekranı yüklemiştim opera 11.1 çıktı onla bütün videoları izliyorum yeni facebook sürümünüde yükledi gayet iyi chat bile yapılıyor videolar izleniyor bence orjinal anna yı bekleyelim derim

mıttık

Üye
ben yükledim gerçekten çok süper olmuş zaten bu yüklediğimiz de orjinal anna sürümü sadece tr desteği yok o kadar

cardanadam

cardanadam

Üye
ben yükledim gerçekten çok süper olmuş zaten bu yüklediğimiz de orjinal anna sürümü sadece tr desteği yok o kadar

ben yüklemedim ama okuduğum yazılara göre bir kaç eksikler var inşallah bunlar giderilmiş halde çıkar tam sürümü

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tarayici baya hizlan mis dokundugum zaman nerdye gidecegini sasiriyor:) fakat video izlerken yine kasiyor

Emre-45

Emre-45

Üye
bencede riskli şurda ne kaldıki zaten anna ekranı yüklemiştim opera 11.1 çıktı onla bütün videoları izliyorum yeni facebook sürümünüde yükledi gayet iyi chat bile yapılıyor videolar izleniyor bence orjinal anna yı bekleyelim derim

Dediğin facebook sürümü hangisi ? Chat falan yapılabilen? Bilgisi olan varsa yazabilir mi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bildigim kadari ile operada flash destegi yok nasil video izliyor sun

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin facebook sürümü hangisi ? Chat falan yapılabilen? Bilgisi olan varsa yazabilir mi
fmobi diye facebook uygulaması uygulamalar kısmında mevcut admin moderatör eklemişti

----------Eklendi @ 13:01:55 ---------- Yazıldı @ 12:59:55 ----------

bildigim kadari ile operada flash destegi yok nasil video izliyor sun
albendende okadar en fazla indiriyor opera hiç açtığını görmedim :hmmm ?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar bişi sorcam. Şmdi biz bunu yükledik snra ovide orjinal sürüm çıktı.. Onu normal yükleyebiliyormuyuz.. ?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
facebook için nimbuzz yükle istersen güzel bir uygulama

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ya v21 gelirse nolacak ?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Sizinki deme ben yüklemedimm :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Annayı yükledim, açılışta 140 mb ram ile açılıyordu.

Hard format attım şimdi açılış 150 mb :pro:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bakin arkadaslar benim aklima gelen nokia bu surumu bilerek piyasaya surdu ve kullanici yorumlarina gore yeniden editlenip yeniden piyasaya surulecek...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
öyle seylerle ugrasacagini sanmiyorum nokia nin

Üst Alt