Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kamerada degisen bisi yok dedi blade02iki...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
himm su an telde yim pc de olan bi arkadas kontrol edebilir mi?

_ardaa

_ardaa

Üye
kamera menülerinden bahsetmiştir belki telefondan kaç fps olduğuna bakamıyorsun çünkü.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
kamerada fps yi bilmem de cekim ayarlarinda iyilestirme var..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya ben bi ayar falan yapmistim ama sizintiyi yukleyince gitti elinde ince ayar olan varsa verebilirmi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
o ikonlar vardi sekilleri degismis anna ile

_ardaa

_ardaa

Üye
evet ben bakmıştım 25 fps bi değişiklik yok kamera kaydı sırasında ortaya bir ikon gelmiş başlatmak için oda eskiden varmıydı bilmiyorum

evet vardı resim çekerken de video çekerken de ekranda çekim tuşu var, ama 30fps olacaktı anna ile bütün haberler bu yöndeydi.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
evet vardı resim çekerken de video çekerken de ekranda çekim tuşu var, ama 30fps olacaktı anna ile bütün haberler bu yöndeydi.

evet haberler o yondeydi ama n8 icin ayrica ugrasacaklardi...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
bence ayrı bir güncellemeyle gönderirler camera diye çıkar güncelleme telefonlara gelir öyle yükleriz bence

_ardaa

_ardaa

Üye
olabilir daha önce video yada hızlı arama gibi güncellemeler çıkmıştı bunda da kamera diye çıkabilir neden olmasın ama öncelikle anna'nın resmi olarak yayınlanması lazım.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

n8 e geç gelcek diyolar bu kamera güncellemesi yüzünden daha gelişmiş gelcek galiba n8 e o yüzden resmi sürüm gelmeden belli olmaz bu

ahmetdemircim

Üye
benim yeni korkum çinlilerin bizi kandırmış olması. telefona sürüm 22,014ü yükledik. daha düşük sürümden daha gelişmiş anna çıkarsa piyasaya o zaman biz ayvayı yemiş oluyoruz. birşey dikkatimi çekti. developer nokia'daki annalı cihazlarda dikey qwerty klavye yarım ekran çıkarken bizde tam ekran çıkıyor. bundan dolayı şüpheleniyorum. bugün mesela t7'nin anna sürümüne baktım aynı siteden v22,011 gibi birşeydi.bizdeki v22,014 . ondan dolayı hafif bir ürperti başladı bende :ehe

ayrıca yine developer nokia sitesinde hala annalı n8 denemeye sunulmamışken bizde var. nasıl oluyor annamadım??:allalla:

mesut1979

Üye
benim yeni korkum çinlilerin bizi kandırmış olması. telefona sürüm 22,014ü yükledik. daha düşük sürümden daha gelişmiş anna çıkarsa piyasaya o zaman biz ayvayı yemiş oluyoruz. birşey dikkatimi çekti. developer nokia'daki annalı cihazlarda dikey qwerty klavye yarım ekran çıkarken bizde tam ekran çıkıyor. bundan dolayı şüpheleniyorum. bugün mesela t7'nin anna sürümüne baktım aynı siteden v22,011 gibi birşeydi.bizdeki v22,014 . ondan dolayı hafif bir ürperti başladı bende :ehe

ayrıca yine developer nokia sitesinde hala annalı n8 denemeye sunulmamışken bizde var. nasıl oluyor annamadım??:allalla:

iste ozaman hapi yuttunuz demektir icinizi korkuya vermeyim ama navifirmdeki x7 ve e6 yazilimlari 21.14 sizler yüklemissiniz 22.14.

anil_sz

anil_sz

Üye
türkçe versiyonu tahimini ne kadar zamanda çıkar ?

engin_erg

engin_erg

Üye
uyduk şeytana hep birlikte şeytanın ne suçu var yapan biziz :)) şimdi de kara kara düşünüyoruz ya söyle olursa ya böyle olursa elbet bi çözümü bulunur bende anna yükleyenlerdenim fakat içimizi karartmaya gerek yok nasıl olsa girdi bi kere anna bize dua edelimde anna nın babba sını tutmayalım :))

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
product kodunu deistirip falan bisiler yapamazmiyiz ya da alternatif bi downgrade falan...

o.basar86

o.basar86

Üye
uyduk şeytana hep birlikte şeytanın ne suçu var yapan biziz :)) şimdi de kara kara düşünüyoruz ya söyle olursa ya böyle olursa elbet bi çözümü bulunur bende anna yükleyenlerdenim fakat içimizi karartmaya gerek yok nasıl olsa girdi bi kere anna bize dua edelimde anna nın babba sını tutmayalım :))

Hocam sıkmayın canınızı. En en en kötü ihtimal servise verirsiniz onlar downgrade yaparlar gerekli gereçlerle. Bunun için can sıkacak bişey yok. Merak etmeyiniz. Kimse babayı falan tutmadı :D :D

----------Eklendi @ 20:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:00:54 ----------

product kodunu deistirip falan bisiler yapamazmiyiz ya da alternatif bi downgrade falan...

Downgrade işlemini yalnızca servisler yapabilir hocam. Bizim öyle bi şansımız yok malesef..

Üst Alt