evet ben bakmıştım 25 fps bi değişiklik yok kamera kaydı sırasında ortaya bir ikon gelmiş başlatmak için oda eskiden varmıydı bilmiyorumkamerada degisen bisi yok dedi blade02iki...
evet ben bakmıştım 25 fps bi değişiklik yok kamera kaydı sırasında ortaya bir ikon gelmiş başlatmak için oda eskiden varmıydı bilmiyorum
evet vardı resim çekerken de video çekerken de ekranda çekim tuşu var, ama 30fps olacaktı anna ile bütün haberler bu yöndeydi.
evet vardı resim çekerken de video çekerken de ekranda çekim tuşu var, ama 30fps olacaktı anna ile bütün haberler bu yöndeydi.

benim yeni korkum çinlilerin bizi kandırmış olması. telefona sürüm 22,014ü yükledik. daha düşük sürümden daha gelişmiş anna çıkarsa piyasaya o zaman biz ayvayı yemiş oluyoruz. birşey dikkatimi çekti. developer nokia'daki annalı cihazlarda dikey qwerty klavye yarım ekran çıkarken bizde tam ekran çıkıyor. bundan dolayı şüpheleniyorum. bugün mesela t7'nin anna sürümüne baktım aynı siteden v22,011 gibi birşeydi.bizdeki v22,014 . ondan dolayı hafif bir ürperti başladı bende
ayrıca yine developer nokia sitesinde hala annalı n8 denemeye sunulmamışken bizde var. nasıl oluyor annamadım??![]()
ne desek yalantürkçe versiyonu tahimini ne kadar zamanda çıkar ?

iste ozaman hapi yuttunuz demektir icinizi korkuya vermeyim ama navifirmdeki x7 ve e6 yazilimlari 21.14 sizler yüklemissiniz 22.14.
uyduk şeytana hep birlikte şeytanın ne suçu var yapan biziz) şimdi de kara kara düşünüyoruz ya söyle olursa ya böyle olursa elbet bi çözümü bulunur bende anna yükleyenlerdenim fakat içimizi karartmaya gerek yok nasıl olsa girdi bi kere anna bize dua edelimde anna nın babba sını tutmayalım
)

product kodunu deistirip falan bisiler yapamazmiyiz ya da alternatif bi downgrade falan...