Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Yüklesekmi ki ? Dead phone olunca garanti dışı kalıyormu ?? :allalla:
hocam yazmıştım yine yazayın ben n73 ü dead phone yaptım üstelik ilk defa flash atıyodum nasıl kurtarılır bilmiyodum direk servise gönderdim yazılımsız adamlar en son sürümü türkçe olarak yükleyip gönderdiler ücretsiz son sürümün türkçeside daha çıkmamıştı yani bi sorun yok resmi değil ama yükledik bi sorun olmadı bu yüzden telefona resmi sürüm çıktığında öyle yada böyle yüklenir çünkü cihazda bi arıza yok anna da bi arıza yok sıfır hata hiçbir hata almadım yazılımda tercih sizin ama ben sabırsız olduğum için sitede ilk riske girenlerden biriyim iyikide girmişim içimde kalacaktı yoksa :) ben rahatladım hemde olumlu sonuçlandı:oke:

• Beğen
Tepkiler: suat1111

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Geceye doğru yüklerim bndee :D

engin_erg

engin_erg

Üye
yehhaaa sonunda becerdim ingilizce falan felan ama olsun idare ecidik artık resmisi gelene kadar :)

mesut1979

Üye
slm,yüklediginiz annanin tarayici versiyonu kac.

nonamex

Üye
7.3.1.37

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Speedy GO! adlı program ile eski versiyonda 721 puan alırken;

Anna'da 936 puan almış bulunmaktayım.

Programın ne işe yaradığını bilmeyenler için; telefonunuzun genel anlamda hızını ölçüp puanlama sistemi yöntemiyle size sonucu bildiren bir program.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve BL@DE02
o.basar86

o.basar86

Üye
Arkadaşlar ben de dayanamayıp yükleyenlerdenim. Kısaca izlenimlerimi ve sıkıntılarımı paylaşayım..

Artı yönler:

1- Sistem çok sabil ve hızlı
2- Web tarayıcısı cük olmuş diyemesem de eskisine göre çok daha iyi
3- Geçiş efektleri ve tema efektleri çok stabil ve hızlı
4- Yüklemeler gayet hızlı, pr 1.2 de kimi yerlerde kasan oyunlar çok akıcı bu sürümle birlikte
5- Dikey klavye biraz küçük gibi görünsede işlevi tartışılmaz. Türkçesi çıkınca tadından yenmez..
6- Tema ikonları güzel gözüküyor. Daha oval bir tasarım tercih edilmiş.
7- Sosyal ağlar uygulaması yeni bir sürümle geliyor. Eski sürüme göre daha hızlı olduğunu söylemem mümkün..

Sıkıntı yaşadığım konular:

1- Herkeste olduğu gibi bende de rehberdeki kişilerin isimlerinin aramalarda ve mesaj bildirimlerinde görünmemesi sorunu var. (Numaraların başına tek tek +9 yazmak gerekiyor düzeltmek için) Gerçi bu bir kusur sayılmamalı. Sonuççta Çince versiyon kullanıyoruz. Türkçe Sürüm çıkınca düzelecektir :)

2- Yine yazılımın Çince olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir sorun: Misal olarak 21:44 de bir mesaj yolladık ve iletim raporumuzu da aynı saatte aldık. Telefon saati 21.44 olmasına rağmen sistem mesajın yollandığı saati 20.44 olarak göstermekte.

3- Ovi store'da çin varyantı olduğu için önceden indirmiş olduğumuz çoğu uygulama gözükmemekte. (Örneğin: Kanal D, Cnn Türk web tv uygulamaları)

4- Bundan evvelki hiçbir sürümde donma ya da reset atma gibi sorunlar hiç yaşamamama rağmen bugün, anna ile gün içinde 3 defa donma ve reset atma sorunu yaşadım. Sebebini bilmiyorum.

5- Midnight temaları dışında tema yok yazılımın içinde. Kendimiz elle orijinal temalara sahip isek yüklemek durumundayız..

Evet arkadaşlar aklıma gelen madde başları bunlar.

Tavsiye eder misiniz derseniz eğer, risk almak istemeyenler bence Türkçe versiyonu beklesinler. Sonra hayal kırıklığına uğramaktan iyidir. Ufak tefek eksiklikler doğuyor bahsettiğim gibi..

Ama eğer bu sıkıntıları dert etmem illa bakıp kullanırım diyorsanız bakınız arkadaşlar. Eski sürümlere göre farkı mutlaka hissedeceksiniz ve telefonu kullanırken çok daha büyük keyif alacaksınız..

Konuyla ilgili soru sormak isteyen arkadaşlar her şekilde bana ulaşabilirler. Elimden geldikçe yardımcı olacağım.

Herkese saygılarımı sunuyorum. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,merakı ile başa çıkabilenler orjinali beklesinler bence.benim gibi merakına yenilenler yükleyip(flash atmayı bilenler tabiiki)deneyebilirler.neticede bu işi bilenler açısından bir tehlike yok bence

o.basar86

o.basar86

Üye
Rica ederim kardeşim. Aynen öyle. Bence de bu işi fazlaca bilmeyenler zorlamasınlar kendini. bir ay daha sıksınlar dişlerini. Geliyor önümüzdeki ay bu anna. Zaten acilen geçmeyi gerektirecek ahım şahım bir durum da yok. Risk almaktan korkanlar hiç bulaşmasın derim ben :)

cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim kardeşim önemli olan sorunsuzca işinize yaraması ^^

----------Eklendi @ 20:41:36 ---------- Yazıldı @ 20:40:30 ----------

hocam sakın siz orjinal türkçeyi beklemeye devam ederken umutla eylülde gelirse biz x2 güleriz gibime geliyo :) çünkü öyle olucak

1 sene sonrada çıksa beklerim no poblem

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Arkadaşlar ben de dayanamayıp yükleyenlerdenim. Kısaca izlenimlerimi ve sıkıntılarımı paylaşayım..

Artı yönler:

1- Sistem çok sabil ve hızlı
2- Web tarayıcısı cük olmuş diyemesem de eskisine göre çok daha iyi
3- Geçiş efektleri ve tema efektleri çok stabil ve hızlı
4- Yüklemeler gayet hızlı, pr 1.2 de kimi yerlerde kasan oyunlar çok akıcı bu sürümle birlikte
5- Dikey klavye biraz küçük gibi görünsede işlevi tartışılmaz. Türkçesi çıkınca tadından yenmez..
6- Tema ikonları güzel gözüküyor. Daha oval bir tasarım tercih edilmiş.
7- Sosyal ağlar uygulaması yeni bir sürümle geliyor. Eski sürüme göre daha hızlı olduğunu söylemem mümkün..

Sıkıntı yaşadığım konular:

1- Herkeste olduğu gibi bende de rehberdeki kişilerin isimlerinin aramalarda ve mesaj bildirimlerinde görünmemesi sorunu var. (Numaraların başına tek tek +9 yazmak gerekiyor düzeltmek için) Gerçi bu bir kusur sayılmamalı. Sonuççta Çince versiyon kullanıyoruz. Türkçe Sürüm çıkınca düzelecektir :)

2- Yine yazılımın Çince olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir sorun: Misal olarak 21:44 de bir mesaj yolladık ve iletim raporumuzu da aynı saatte aldık. Telefon saati 21.44 olmasına rağmen sistem mesajın yollandığı saati 20.44 olarak göstermekte.

3- Ovi store'da çin varyantı olduğu için önceden indirmiş olduğumuz çoğu uygulama gözükmemekte. (Örneğin: Kanal D, Cnn Türk web tv uygulamaları)

4- Bundan evvelki hiçbir sürümde donma ya da reset atma gibi sorunlar hiç yaşamamama rağmen bugün, anna ile gün içinde 3 defa donma ve reset atma sorunu yaşadım. Sebebini bilmiyorum.

5- Midnight temaları dışında tema yok yazılımın içinde. Kendimiz elle orijinal temalara sahip isek yüklemek durumundayız..

Evet arkadaşlar aklıma gelen madde başları bunlar.

Tavsiye eder misiniz derseniz eğer, risk almak istemeyenler bence Türkçe versiyonu beklesinler. Sonra hayal kırıklığına uğramaktan iyidir. Ufak tefek eksiklikler doğuyor bahsettiğim gibi..

Ama eğer bu sıkıntıları dert etmem illa bakıp kullanırım diyorsanız bakınız arkadaşlar. Eski sürümlere göre farkı mutlaka hissedeceksiniz ve telefonu kullanırken çok daha büyük keyif alacaksınız..

Konuyla ilgili soru sormak isteyen arkadaşlar her şekilde bana ulaşabilirler. Elimden geldikçe yardımcı olacağım.

Herkese saygılarımı sunuyorum. Kolay gelsin...
dostum bu mesajı yollayıp yolladığın saatten 1 saat önce olarak görünmesi bende bazen oluyodu 5800 da oluyodu galiba N8 de de olmuş olabilir net hatırlamıyorum ama nedeninide bilmiyorum resmi sürümlede alakalı olduğunu düşünmüyorum bilgilerini paylaştığın için teşekkürler

o.basar86

o.basar86

Üye
dostum bu mesajı yollayıp yolladığın saatten 1 saat önce olarak görünmesi bende bazen oluyodu 5800 da oluyodu galiba N8 de de olmuş olabilir net hatırlamıyorum ama nedeninide bilmiyorum resmi sürümlede alakalı olduğunu düşünmüyorum bilgilerini paylaştığın için teşekkürler

Rica ederim hocam. Asılnda o kadar üzerinde durulmaya değecek bir durum değil ama yüklemeyi düşünenlerin aklının ucunda bir yerlerde dursun diye belirteyim dedim. Bugüne dek N8'de böyle bir durumla karşılaşmadım hiç. İlk kez bu fw yi atınca oldu. Burada aktarmasam da olmazdı :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
msj saati yazilim yüklemeden öncede karsi tarafa bir saat geriyi gösteriyor ulastigi zaman bende öyle idi

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdi profilime baktım ben teymen olmuşum aslında ben çok eski üyeyim ama sık girmiyordum bu şekilde konuşmalara felan katılmazdım bu n8 bana baya uğurlu geldi ya tek sorun şu anda işsiz olmam ama allahın izniyle onuda halledecem inşallah

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Klavyesi niye yine böyle ayrı bir yerde açılıor .s

ziya68

ziya68

Üye
biri nasil yükleyecegimizi anlatabilirmi:P:
tabi sonuclarindan anlatacak kisi sorumlu degil:d:

Üst Alt