qt sorunundan bahsetmiyoruz smart instal isteyen qt programlarindan bahsediyoruz mesela dukto4,sleep uyku ekrani,yani QT yazilmis programlari kurmuyor telefon turkce dilindeyken.bende tüm dedikleriniz sorunsuz çalışıyor qt falan herşey normal.. ve ayrıca çok süper olmuş anna güncellemesi
ben öylede kurabiliyorum ama bendeki alman annası bence alman annası trden iyiqt sorunundan bahsetmiyoruz smart instal isteyen qt programlarindan bahsediyoruz mesela dukto4,sleep uyku ekrani,yani QT yazilmis programlari kurmuyor telefon turkce dilindeyken.

alman annasi derken neden bahsediyorsun dil almanca kullanirken zaten sorun yokki turkce dilinde kullenirken sorun.ben nederlans kullanirken sorun yok.ama turkceye cevirdim an kurulular bile gidiyor.ben öylede kurabiliyorum ama bendeki alman annası bence alman annası trden iyi![]()
türkçe dilde yüklüyorum alman annasında türkçe de var.alman annasi derken neden bahsediyorsun dil almanca kullanirken zaten sorun yokki turkce dilinde kullenirken sorun.ben nederlans kullanirken sorun yok.ama turkceye cevirdim an kurulular bile gidiyor.
türkçe dilde yüklüyorum alman annasında türkçe de var.
<br><br>nasıl yükleniyo bu alman annası ?<br><br>bi yardım lütfen<span style="font-family: Arial Black"><font color="DarkRed"><strong> türkçe dilde yüklüyorum alman annasında türkçe de var.</strong></font></span>