Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?
Evet arkadaşlar anna en sonunda geldi ve birçoğunuz sabırsızlıkla yuklediniz ve artık sıra ılk ızlenımlere geldı telefon modelını belırterek ılk ızlenımlerınızı yazarsanız çok sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve DenizhaNq

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben ovi suite i kuramadıgım için bilmiyorum ama navide 24 var phoenix kurarsam yapabilirim (not : pcde admin değilim ofis pcsi ondan kuramıyorum :( )

forbidden5

forbidden5

Üye
herşeyde ilerleme kaydetmiş telefon elime alır almaz hız farkı gözüme çarptı hızlanmış efektler gelmiş browser da baya gelişmeler var ekran geçişleri değişik bi hava katmış

vsamanci

vsamanci

Üye
yaa arkadaslar ben yukledimama n8 oyunlarim prolarim uygulama kontrolunde var ama yuklu gorunmuyor

• Beğen
Tepkiler: umutc7 ve nameste108
uribaju

uribaju

Üye
v24 de qt sorunu falan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Türe

Türe

Üye
ben yükledim . 22.14 ten farkı yok

uribaju

uribaju

Üye
hmm sorunu varmı mağazaya giriyomu alman fwsinde girmiyordu

valent

valent

Üye
Ben yükledim telde sadece ingilizce ve çince dil var türkçe yok oviden güncelledim nasıl çözerim bu sorunu

achie

achie

Üye
QT sorunu var

Türe

Türe

Üye
yoo bende alman fw si varken çok rahat giriyodu oviye . Beklersen deniyim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yinemi çözülmedi şu qt sorunu puff :vur

uribaju

uribaju

Üye
beklerim bende alman annasında baslarda giriyordu sonra girmemeye basladı nedense ondn soruyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
qt sorunu yok telefon üzerınden kurdum bir şey silinmedi şu anlık gayet iyi geçiiler gayet iyi yalnız temalarda duvae kağıdı yok dik klavye sıkışık biraz ama rahat yinede ben sevdim normalde bugün belle flash atıcaktım bunu yükleyince erteledim

----------Eklendi @ 12:57:43 ---------- Yazıldı @ 12:56:21 ----------

web tarayıcıda iyi şimdilik ama diğer 2 güncellemeyi kurmadım

Türe

Türe

Üye
ovi sorunsuz.

nameste108

Üye
lütfen yardım

oyunlarım vs. uygulama yöneticisinde gözüküyor fakat menüde yer almıyor, kamera da çalışmıyor sistem hatası diyor, yok mu bunu düzeltmenin bir yolu?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Telefon tr çıkıslı olması ne oluyor ya da nasıl anlarız
???

uribaju

uribaju

Üye
qt sorunu yok telefon üzerınden kurdum bir şey silinmedi şu anlık gayet iyi geçiiler gayet iyi yalnız temalarda duvae kağıdı yok dik klavye sıkışık biraz ama rahat yinede ben sevdim normalde bugün belle flash atıcaktım bunu yükleyince erteledim----------Eklendi @ 12:57:43 ---------- Yazıldı @ 12:56:21 ----------web tarayıcıda iyi şimdilik ama diğer 2 güncellemeyi kurmadım
mağazayada giriyormu giriyorsa flashlıcm bende

----------Eklendi @ 13:01:25 ---------- Yazıldı @ 13:00:44 ----------

bu iyi haber :)

----------Eklendi @ 13:02:16 ---------- Yazıldı @ 13:01:25 ----------

Telefon tr çıkıslı olması ne oluyor ya da nasıl anlarız ???
ürün koduyla alakalı

Uruloki

Uruloki

Üye
giriyor hacı kamera için sistem hatası vermesinin nedeni kamera güncellemesi vardı 30fps hız sağlıyordu onu kaldırın bende düzeldi yalnız signal boost diye bir şey var onu açamadım hala sistem hatası veriyor şu iki güncellemeyi daha kuruyım bir daha denicem

Üst Alt