giriyor hacı kamera için sistem hatası vermesinin nedeni kamera güncellemesi vardı 30fps hız sağlıyordu onu kaldırın bende düzeldi yalnız signal boost diye bir şey var onu açamadım hala sistem hatası veriyor şu iki güncellemeyi daha kuruyım bir daha denicem

ya yanliz bunun kolay yolu yokmu tum gwreksiz seyler silinsin formatmi atmak lazimya aynı sorun bendede var bütün oyunları silp yeniden yüklücem heral
en temizi flash.ya yanliz bunun kolay yolu yokmu tum gwreksiz seyler silinsin formatmi atmak lazim
kabak gibi kullanıyorum bende nasıl olucak o iş birde uzun sürmesinde sorun yok yüklesin yeterQt sorunu kabak gibi ortada duruyor. Qt sorunu yok diyen arkadaş farklı bişey anladı sanırım. Smart installer kullanan programları Türkçe seçiliyken kurmak hala imkansız..
yedeklemeden kaynaklanıyorTelefon üzerinden yükledim 24.01 Bütün uygulamalar görünmüyor ama hafızada hala yüklü gibi görünüyor soft format atıp tekrarmı yüklemek gerekiyor uygulamaları ??
evet istersen phoenixle de kurabilirsnTeşekkürler suiteden mi kuruyoruz bu annayı ?
telefon bozuldu sistem hatası: telefon özellikleri desteklenmiyor diyor reset atıyor flashla kurtulursa kurtulur yoksa servis yolu gözükücek
telefon bozuldu sistem hatası: telefon özellikleri desteklenmiyor diyor reset atıyor flashla kurtulursa kurtulur yoksa servis yolu gözükücek