Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet yükledim anna baya hızlandırmış telefonu gayet hoş yalnız ovi store simgesi aynı ve büyümüş biraz yuvarlak simgesi yok mu ?

RedColt

RedColt

Üye
tarayıcı için bile yüklenir sadece yeni sekmede açma var ya :D daha ne

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ovi store simgesi neden değişmiyor ya?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kurdum açıp kapatmıştım yinemi kapatıp açıyım :D

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
ovi mağaza simgesi aynı :s değişmedi :s muhtemelen bu haftaiçi nokia shopa götürcem format vs nse attırcam

devil____boy

Üye
dik klavye ve tarayıcı için bekliyordum şuan için pek memnun değilim ikisi içinde ama inş zamanla alışırım :ah neyse bunada şükür :aman2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yükleniyor diyor bakalım nasıl olacak inşallah telefona zarar gelmez alalı daha 2 hafta oldu:hmmm la buna bişeyler oldu bağlantı koptu falan diyor telefon kapandı açılmıyor laaaaan :vur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bişey olmaz be ne tırsıyon :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yazılımı yükleyemedim yaw ovi suite bağlantı koptu cihaz kurtarma diyor telefon açık nasıl iş bu anlamadım :hmmm

E_ELEVEN

Üye
Arkadaslar usb kablo ile ovi den guncelleme yok dedı bende telefon uzerınden yazılım guncellemesine girdım orda buldu wlan ile anna ı yukledım telefonum C7 İlk olarak 27 mb cıhaz guncellemesi ardından da 4 adet ayrı guncellemeyı sorunsuz yukledım öyle kayda deger bır fark yok en cok görunumde fark var o da zaten iyi olmamıs bana gore hız konusunda artıs var dogru ancak internet tarayıcısı aynı bıldıgımız tarz shazam ve nfc tutorrials ve angry bırds adında yenı uygulamalar geldı dık klavye guzel olmus ovi sorunu da yasıyor degılım cok cok ıyı degıl ama ıdare eder yenı surum belle ye kadar anna ya devam ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yardım eden vatandaş yokmu la o kadar kişi konuyu okuyor :hmmm

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar bu qt sorununu nasıl çözeceğiz sleeping screen yüklenmiyor:vur

serkanet

Üye
konu başlığına cevap veriyorum annamı o da ne yazılım felan mı :D belle yüklemeyen ben telefon kulanıyorum demesin ;)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yükledim sonunda telefon siyah oldu hızı falan gayet iyi asil tarzı vardı anna geldi siyah oldu tam asil oldu bana yakışır (h) telefonda siyah :naughty:

serkanet

Üye
biz burda adamlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adam olmazsa küfürü yersin diyor alt üstü c6-01 biz keyfine telefonumuzu dead yapıyoruz hergün saygılı olun biraz

• Beğen
Tepkiler: sado826 ve Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
biz burda adamlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adam olmazsa küfürü yersin diyor alt üstü c6-01 biz keyfine telefonumuzu dead yapıyoruz hergün saygılı olun biraz
aynen katiliyorum dostum kendini bilmezler ne konusucani bilmiyor.ben gunde 4 5 kez annadan belle'ye geri v14.02 geciyorumki herseyide not aldina aliyorum. uzuldum inan.

Üst Alt