Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

ali.yasar07

Üye
bu gün ovi den güncelledim dikey klavye hoş ama harfler biraz küçük ekran kaydırması ve web tarayıcısı iyi olmuş simgeler fena değil ama ana menüde hariç diğer menülerde renk yok tüm simgeler beyaz.Genel olarak güzel

hayalet91

hayalet91

Üye
aga ben yükledim çok şükür burada yazan sorunlardan hiçbiri bende yok ama sürekli gps buluyor ve wirelessla daha önce girdiğin bi yere nete girdikten sonra bağlantıyı koparmanın imkanı yok buda çok şarj yiyor sanıyorum sosyal ağları açık bıraktığımdan inş. ondandr tekrar deneyemedim şimdi aklıma geldi böyle olabileceği.ek olarak msjlaşma daha canlı güzel olmş inş. sorun çıkarmaz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

trontr

Üye
ben telden baktım c7 için cihaz güncellemesi die pc ile yükle dio. Acaba wlandan girmed.ğim içinmi öle dio.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ana ekran efektleri çok güzel olmuş menüde kinetik kaydırma daha iyi, telefonda gözle görülür derecede performans artışı var, browserı arayüz dışında opera ile aynı hemen hemen, dosya yöneticisi daha kullanışlı olmuş.. şimdilik farkettiğim bunlar...

ekreem12

ekreem12

Üye
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun

beklemeni gerektircek bişi yok ikiside ayni sadece ülkeler bi kodda fazla kalabalik etmesinler die iki ayri adda tanimlamıslar sanırım turkiyeye 22.14 gelmez 24.1 den sonra geri donus olması sanırım nokianın yapcagı bişi diil

FastBreaker

FastBreaker

Üye
beklemeni gerektircek bişi yok ikiside ayni sadece ülkeler bi kodda fazla kalabalik etmesinler die iki ayri adda tanimlamıslar sanırım turkiyeye 22.14 gelmez 24.1 den sonra geri donus olması sanırım nokianın yapcagı bişi diil
yüklüyorum o zaman ?

cyberturko

cyberturko

Üye
hemen qüncellemesem daha iyi olacak qaliba. Maşallah sorun üstüne sorun.

aliriza90

Üye
Tarayıcıda, operadaki gibi desktop bağlantı olmaması kötü.

ekreem12

ekreem12

Üye
bence phonix ile flash yapıp hafızayıda bicimlendirdiginizde teliniz yeni bir tel gibi bi his wercek oviden yukleyenler genelde sorun yasamıslar eger illaki oviden yukleme yapcam diosanız bence 1 2 gun bekleyin yogunluktan sorun yasanması normaldir

halis18

halis18

Üye
telefon üzerinden anna güncellemesini yaptım...
cok kısa sürdü...
diğer 2 güncellemeyide sorunsuz yükledim...
fmobi hariç herşey cok güzel çalışıyor...
fmobi ise son version istiyor ve satın alınması için ovi fmobi sayfasına atıyor...
dukto ovi magaza sosyal hepsi çalışıyor....
smart installer isteyen uygulamalar sorunsuz yükleniyor...
sırf yükleme sorunundan dolayı alman annasından 14.02ye dönmüştüm...
bunda öle bir sorun yaşamadım...
şimdilik gayet başarılı

kaan0808080808

Üye
arkadaşlar ben oviden gücelleme yaparken cihaz kurtarma hatası alıyorum bağlantıları kontrol ediyorum ama bi sorun yok yardım ederseniz çok sevirim
telefon C7...

şimdiden Teşekkürler ...

tarik61

Üye
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Uzun zamandan beri bende buradan takip ediyorum anna güncellemesini! Biraz önce yükledim telden yaptm güncellemeden. Bi kac sorum olacak pek anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim bide askerde olduğum için imkanlarım kısıtlı. Telefonum N8 black güncellemede sorun yok herşey tamam ancak klavye çok kucuk buyuk bi ihtimal temadan yani hiç tema gelmedi güncellemeyle anna orjinal teması flan yok yine benm eski temam ve silemiyorumda? Bi sorum daha olacacak? Hani bu güncellemeyle dğer akıllı telefonlar gbi tel beklemedeyken mesaj yada cağrı gelğnde ekranda gosterecekti yani iphone gbi olcakti ama hala aynı ekran yanmyo sadece ses çıkıp bildrm ışığı yanıp sönuyo bi ayarı Varmı acaba çok canımı sıktı şimdiden teşekkür ederim.

uribaju

uribaju

Üye
bende alman annası olmasına rağmen yazılım gunc. Programında 2tane güncelleştirmesi gördü biri 7 diğeri 1mb civarlarında onları başarıyla kurdum ardından nokia communicator diye birşey gelmiş widget olarak .herneyse bnm anlamadığım bu güncelleştrmeler sadece tr annasına gelmedimi benm alman annası ama benimle aynı dutumda olan başka biri var mı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
produk codun nedir acaba? ne yani smart installer iteyenler turkce dilndeyken kuruluyormu? simdi yoksa ingilizcedemi kuruyorsun?

----------Eklendi @ 19:50:20 ---------- Yazıldı @ 19:47:02 ----------

telefon üzerinden anna güncellemesini yaptım...
cok kısa sürdü...
diğer 2 güncellemeyide sorunsuz yükledim...
fmobi hariç herşey cok güzel çalışıyor...
fmobi ise son version istiyor ve satın alınması için ovi fmobi sayfasına atıyor...
dukto ovi magaza sosyal hepsi çalışıyor....
smart installer isteyen uygulamalar sorunsuz yükleniyor...
sırf yükleme sorunundan dolayı alman annasından 14.02ye dönmüştüm...
bunda öle bir sorun yaşamadım...
şimdilik gayet başarılı

produk codun nedir acaba? ne yani smart installer iteyenler turkce dilndeyken kuruluyormu? simdi yoksa ingilizcedemi kuruyorsun?

serkanet

Üye
anna felan hikaye n8 ciler belleye beklerim :)

fatih_123

Üye
bende tüm dedikleriniz sorunsuz çalışıyor qt falan herşey normal.. ve ayrıca çok süper olmuş anna güncellemesi

KadirCakir

Üye
yükleyen arkadaşlara iki sorum olacak. Pop3 maillerde sorunlar vardı mesela okunsa bile mail okunmamış olarak gözüküyordu. Ayrıca resimlere zoom yapınca bozulma oluyor ve resimdeki netlik bozuluyordu. Teşekkürler.

Üst Alt