Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam çözdüm arkadaşlar ikinciye hard format attım düzeldi tabi ovi mağaza falan gitti ama olsun telefonu görüyorum hiç yoksa akşam flashlıcam ama anna güzel olmuş haketen :oke:

o.basar86

o.basar86

Üye
kabak gibi kullanıyorum bende nasıl olucak o iş birde uzun sürmesinde sorun yok yüklesin yeter

Emin misin gerçekten ? Telefonda Türkçe dil seçili iken Smart Installer kullanan bir program yükle bakalım yükleyebilecek misin ?
Yükleyebilirsen bize de anlat valla çok iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: nameste108
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben telden kontrol ediyom güncelleme gözükmüyor :S

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ovi suite kuramıyorum ofis pcsi ovi suite ve connectivy cablo upload edin yüklenmiş halini

Uruloki

Uruloki

Üye
@obasar ben zamanında qt comments diye bir dosya vardı onu yükledim 14.2 iken yoks bendede kurulmuyordu ama şimdi kuruluyor

o.basar86

o.basar86

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
he he o işte onu 14 iken kurdum ayrıca sleeping screen da birkaç şey daha vardı onuda smart installer kurdu hatta

devil____boy

Üye
sabah oviden yükledim düzgün olmadı flashlayınca oyun vs geldi normalde vardıda ben mi görmedim acaba :hmmm

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Qt sorunu kabak gibi ortada duruyor. Qt sorunu yok diyen arkadaş farklı bişey anladı sanırım. Smart installer kullanan programları Türkçe seçiliyken kurmak hala imkansız..
aynen öyle arkadaşım

devil____boy

Üye
müzik çalara oyun sesleride geldi çözüm bulan var mı :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telden niye güncelleme yapılmıyor :off:

emincik46

emincik46

Üye
türkçe yükledm çok qüsel sorunsuz çalışıo 10 numara!! :D

serkanet

Üye
müzik çalara oyun sesi gelen arkadaşlar bilinmeyen albümü silin komple sonra müzikleri yeniden atıl telefonunuza sonra kütüphaneyi yenileyin sadece müzik dosyalarınızı göreceksiniz

devil____boy

Üye
müzik çalara oyun sesi gelen arkadaşlar bilinmeyen albümü silin komple sonra müzikleri yeniden atıl telefonunuza sonra kütüphaneyi yenileyin sadece müzik dosyalarınızı göreceksiniz

listeden mi siliyor yoksa telefondan tamamen mi siliyor

curse.

Üye
arkadaşlar anna yüklendikten sonra bi soft format atarsanız ve arkasına yeniden güncelleme yaparsanız sorunlarınızın hepsi ortadan kalkacaktır denedim şuan bende sorun yok müzik çalarda oyun sesleri falan yok.

edit: zaten bu şekilde kurulan/güncellenen bi işletim sisteminin hata vermemesi gibi bi olasılık çok düşüktür, pc'de xp kuruluyken oynadığınız oyunları win7 çevirince oynamaya çalışmak gibi bişey ki format sonrası o oyunları bulabilirseniz :D

erollcelik

erollcelik

Üye
yüzde yüz katılıyorum.hatta telefonda bulunan tüm uygulamaları silip anna güncellemesinden sonra geri yükleyin.
arkadaşlar anna yüklendikten sonra bi soft format atarsanız ve arkasına yeniden güncelleme yaparsanız sorunlarınızın hepsi ortadan kalkacaktır denedim şuan bende sorun yok müzik çalarda oyun sesleri falan yok. edit: zaten bu şekilde kurulan/güncellenen bi işletim sisteminin hata vermemesi gibi bi olasılık çok düşüktür, pc'de xp kuruluyken oynadığınız oyunları win7 çevirince oynamaya çalışmak gibi bişey ki format sonrası o oyunları bulabilirseniz :D

mehmetvural97

Üye
Forumda çoğu kişide sorun var gibi fakat şunu sölemem lazımki benim telefonum ANNA ile 2x daha hızlı oldu. Ve hiçbir uygulamada sorun yok. Herşey tıkır tıkır çalışıyor. Ben anna yüklemesini direk telefondan yaptım biraz uzun sürdü yaklaşık 1 saat kadar, yüklemedede sorun çıkmadığını belirtmek isterim.

Üst Alt