Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
ben ilk zamanlar reset ve şarj sorunu yaşadım ve o zamana kadar hiç flahs atmamıştım tam tamına 6 flahs attım fayda etmedi telefondan soğumaya başlamıştım ve en sonunda düşündüm eski versiyonda hiç bir sorun yokken yeni versiyonda neden başladı bu sorunlar diye araştırdım ve baktım anna ile 3 yeni proğram gelmiş bunları incelediyimde otomatik devreye girdiklerini anladım üstelik arka planda açık uygulamalara bakıncada görünmüyorlardı ve hepsini kapattım düzeldi http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-sarj-ve-reset-sorununa-care-buldum-etkili-550590.html

antalyali_07

Üye
dediğin gibi tekrar güncelledm arkadaşım..ama malesef türkçe yine yok...

Re13eL

Re13eL

Üye
güncellemedn sonra telefon skypal marka kulaklığımı görmemeye başladı.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
baya şey düzeltimiş ama şu kasma olayından bi kurtulamıyoruz be..
bellede de aynı olursa nokiadan tam soğucam...

----------Eklendi @ 00:51:44 ---------- Yazıldı @ 00:51:02 ----------

zaten N8 son nokiam'da...ee nedemişler? zirvede bırak...

Re13eL

Re13eL

Üye
c7 skypal marka kulaklığı güncellemeden önce görüyordu şimdi görmüyor...Not: sürüm 25.07

delgado1987

Üye
evet arkadaslar benım cıhazda yurtdısı annaya guncelleme yptıktan sonra turkce dıl kayboldu ama anna süper pişman değilim yüklediğim için

hcadenli

Üye
anna'yı yükledim yükleyeli ovi den program ve oyun indiriyorum ama çoğunu yüklemiyor. sıkıntı yaşıyorum. varmıdır sebebi bilmiyorum ama böyle olursa sıkıntıdan başka bişey değil

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Ben N8-00 Kullanıcısıyım güncellemeyi yaptım doldu güncelleme başarılı telefon tekrar açıldı kapandı ama hiç bir değişiklik olmadı hiç bir şeyim bozulmadı üzerine bişey eklenmedi sleep screen yüklenmiyordu yine yüklenmiyor yani qt de düzelmedi ne işe yaradı bu ben anlamadım (:

Üst Alt