Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
Qt sorunu kabak gibi ortada duruyor. Qt sorunu yok diyen arkadaş farklı bişey anladı sanırım. Smart installer kullanan programları Türkçe seçiliyken kurmak hala imkansız..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia care suit hata veriyo production external çalışıyo şimdi production externaldeki 24.1 ile flash atayımmı yoksa nokia care suite'i bekleyip ordakiylemi flash atayım sizler nasıl yaptınız?

aras248

aras248

Üye
giriyor hacı kamera için sistem hatası vermesinin nedeni kamera güncellemesi vardı 30fps hız sağlıyordu onu kaldırın bende düzeldi yalnız signal boost diye bir şey var onu açamadım hala sistem hatası veriyor şu iki güncellemeyi daha kuruyım bir daha denicem

o 2 güncelleme biraz uzun sürüyor.40 mb bişe ama kurulması zaman alıyor panik yapmayın :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
Qt sorunu kabak gibi ortada duruyor. Qt sorunu yok diyen arkadaş farklı bişey anladı sanırım. Smart installer kullanan programları Türkçe seçiliyken kurmak hala imkansız..
kabak gibi kullanıyorum bende nasıl olucak o iş birde uzun sürmesinde sorun yok yüklesin yeter

SilentOne

SilentOne

Üye
tlefonum sorunsuz qt ve uygulamaları yerinde sıkıntı yok ovi store ve ovi maps saqlam müzik çaları asla güncellemeyin eqer ovi ile güncellediyseniz oyunların sesleride geliyormuş direk iptal diyin müzkler hala yerinde temaları beqendim midnight blue hoşuma getti ilk başlarda kamera geç açılıyor zamnla düzeliyor son 2 anna güncellemesini daha sonra yapın suan sunucularda yüklenme olduqu için social da sıkıntı yok bu arda foto çekimi iyi olmuş videoda ama c6-01 de dik qvverty klavye için 2mm incelikte parmak lazım ama zamnla alışıyor insan

----------Eklendi @ 13:16:08 ---------- Yazıldı @ 13:15:44 ----------

internet tarayıcısına sözüm yok jet gibi maşalah

• Beğen
Tepkiler: seqiz
mfb2

mfb2

Üye
Telefon üzerinden yükledim 24.01 Bütün uygulamalar görünmüyor ama hafızada hala yüklü gibi görünüyor soft format atıp tekrarmı yüklemek gerekiyor uygulamaları ??

synergy11

synergy11

Üye
ben yükledim telefon sonsuz döngüye girdi açıyorum kapanıyo res atıyo kendine falan kafayı yicem :S

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar keske direk belle atsaydınız anna cok yavas belleye göre belle süper yaa :yuru

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia software updaterle indiriyorum güncellemeyi 272mb bi insin kurulsun bakalım belki sonra flashta atarım

uribaju

uribaju

Üye
Telefon üzerinden yükledim 24.01 Bütün uygulamalar görünmüyor ama hafızada hala yüklü gibi görünüyor soft format atıp tekrarmı yüklemek gerekiyor uygulamaları ??
yedeklemeden kaynaklanıyor

erollcelik

erollcelik

Üye
N8 için 24.01 Mİ geliyor

fatih982

fatih982

Üye
nokia c7 24.01 gördü ovi de bakalım neler değişmiş alman annasında farklılıklar varmı görelim güncellemeyle iyi mi yapıyorum kötümü yapıyorum bimiyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
telefon bozuldu sistem hatası: telefon özellikleri desteklenmiyor diyor reset atıyor flashla kurtulursa kurtulur yoksa servis yolu gözükücek

synergy11

synergy11

Üye
telefon bozuldu sistem hatası: telefon özellikleri desteklenmiyor diyor reset atıyor flashla kurtulursa kurtulur yoksa servis yolu gözükücek

aynı sorun bendede oldu telefon şimdi pin kodunda resety atyo :S

forbidden5

forbidden5

Üye
Güncellemeyi başarılı buldum qt dışında bunuda çözerler yakında çok net bir hız farkı var tarayıcıda filan her yerde hız farkı göze çarpıyor akıcılık artırılmış batarya performansını merak ediyorum bunuda görücez yakında

anılbaran

anılbaran

Üye
bende gunun bırınde symbıan 3 telefon alırsam herhalde belle cıktıktan sonra olcak o zaman yazarım ah ah nerde :D

Üst Alt