Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
belle'de notification widget kaldirilmistir. Onun yerine yukaridaki notifocation bari kullanacaksiniz.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Bir haftayi gecti Belle'yi kullanmaya baslayali. Hic iyi olmamis. Notification widget cok kullanisli idi. Bu bar notification icin 5 pare etmez. Hic kullanisli degil.

----------Eklendi @ 18:59:12 ---------- Yazıldı @ 18:57:31 ----------

Bu arada alttaki baslikta Belle'de calisan Opera Mobile surumunu paylastim.

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-videolu-anlatim-49-534048.html

Operanın kendi sitesinde zaten var. Operanın çalışanı.

wratH!

wratH!

Üye
sercan baktım az önce yine güncelleme yok ama ovi store takır takır çalışıyor kardeşim :D ayrıca tekrar teşekürler n8 layığını buldu :D

----------Eklendi @ 20:42:01 ---------- Yazıldı @ 20:40:31 ----------

ayrıca telefona soft format atınca wi fi sorunu da çözüldü :)

serkanet

Üye
operanın çalışanını bulamadık açınca bi hata veriyor kendi sitesinden indirdim

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
operanın çalışanını bulamadık açınca bi hata veriyor kendi sitesinden indirdim

Arkadaşın biri vermiş link burada iki, üç konu önce oradan indir ben sitesinden indirdim çalışıyordu

serkanet

Üye
bu arada iletim raporlarını buldum seçeneklerden view folders deyince açılıyor ama opera hala çalışmıor :S

marsoy

marsoy

Üye

bellede çalışan opera

alıntıdır

serkanet

Üye
bundada yerini bildir yok neyse idare edeceğiz teşekkür ederim

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Var online olarak map kullanır isen:D

serkanet

Üye
o nasıl oluyor :D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Google nin map indirceksin java tabanlı ondan sonra facebook uygulaması var java yeni yürürlüğe soktu onuda peşine kuracan:D

serkanet

Üye
resmi anna gelsin büyük ihtimalle annaya geçerim ingilizce olmuyor :)

serkanet

Üye
dün pr1.2 ye geçene kadar canım çıktı flash atılmıyor telefona versiyon düşürmeyi denedinmi flashlarken yarıda kestim dead flash attım anca oldu yoksa versiyon düşüremedim

rizabakir

Üye
valla sercan kardes sana ne kadar tskkur etsem azdir.telefon hakikaten degerini bulmus simdi.demekki altaypi saglammis,olay sadece sacma ilk surummus,arkadaslar hic durmuyin direk belle ye gecin,hic bir problem,tabi sercan kardesin videosu nda denilenleri yaparsaniz.yukleyenlerin dikkatini cekmistir,ekranda superbi netlik ve derinlik var.aciksasi daha onceki versiyonlardi hic amoled gibi durmuyodu.simdi amoledin hakkini veriyor.bekleme ekrani 4 e cikmis,bana inceden androidin arayuzunu andirdi ama androidin arayuzude arayuz hani :) music player la mailin arayuzleri degismis super olmus.annna kotu demiyorum ama belle harbi cok farkli bisey.tek kotu yani,simdi bekliyecek bisey kalmadi.bikana kadar kullanacaz artik:)saygilar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
valla sercan kardes sana ne kadar tskkur etsem azdir.telefon hakikaten degerini bulmus simdi.demekki altaypi saglammis,olay sadece sacma ilk surummus,arkadaslar hic durmuyin direk belle ye gecin,hic bir problem,tabi sercan kardesin videosu nda denilenleri yaparsaniz.yukleyenlerin dikkatini cekmistir,ekranda superbi netlik ve derinlik var.aciksasi daha onceki versiyonlardi hic amoled gibi durmuyodu.simdi amoledin hakkini veriyor.bekleme ekrani 4 e cikmis,bana inceden androidin arayuzunu andirdi ama androidin arayuzude arayuz hani :) music player la mailin arayuzleri degismis super olmus.annna kotu demiyorum ama belle harbi cok farkli bisey.tek kotu yani,simdi bekliyecek bisey kalmadi.bikana kadar kullanacaz artik:)saygilar

Ana ekran 4 değil daha açabiliyorsun ADD ANOTHER HOME SCREEN :)

rizabakir

Üye
sercan çok güzel anlatım olmuş benim isteğim üzerine yaptın teşekkür ediyorum sormak istediğim bi soru var navigasyon kullanan biriyim bellede herhangi bi sorun çıkartırmı sonuçta ingilizce yani haritaları ingilizcede olsa kullanabilirmiyim tarif dilleri türkçe olarak bellenin resmisi çıkana kadar değiştirmemeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 01:12:57 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------

belle yükleyen arkadaşlardan birisi navigasyon kullanabiliyormusunuz türkçe tarifli eğer oluyorsa indirdim hiç düşünmeden yükleyeceğim

kardes oviden istedigin dilde mapsi indirebiliyosun,hangi belle oldugu farketmez

----------Eklendi @ 19:45:34 ---------- Yazıldı @ 19:08:26 ----------

Ana ekran 4 değil daha açabiliyorsun ADD ANOTHER HOME SCREEN :)
harbiden daha yeni farkettim :) ohaaaaaa.dun gece yukledim kardes,sabahta istedyim,yeni yeni kurcalamaya basladim.acelemiz yok:)

Üst Alt