belle'de notification widget kaldirilmistir. Onun yerine yukaridaki notifocation bari kullanacaksiniz.
Bir haftayi gecti Belle'yi kullanmaya baslayali. Hic iyi olmamis. Notification widget cok kullanisli idi. Bu bar notification icin 5 pare etmez. Hic kullanisli degil.
----------Eklendi @ 18:59:12 ---------- Yazıldı @ 18:57:31 ----------
Bu arada alttaki baslikta Belle'de calisan Opera Mobile surumunu paylastim.
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-videolu-anlatim-49-534048.html
Operanın kendi sitesinde zaten var. Operanın çalışanı.
operanın çalışanını bulamadık açınca bi hata veriyor kendi sitesinden indirdim
resmi anna gelsin büyük ihtimalle annaya geçerim ingilizce olmuyor![]()
music player la mailin arayuzleri degismis super olmus.annna kotu demiyorum ama belle harbi cok farkli bisey.tek kotu yani,simdi bekliyecek bisey kalmadi.bikana kadar kullanacaz artik
saygilarvalla sercan kardes sana ne kadar tskkur etsem azdir.telefon hakikaten degerini bulmus simdi.demekki altaypi saglammis,olay sadece sacma ilk surummus,arkadaslar hic durmuyin direk belle ye gecin,hic bir problem,tabi sercan kardesin videosu nda denilenleri yaparsaniz.yukleyenlerin dikkatini cekmistir,ekranda superbi netlik ve derinlik var.aciksasi daha onceki versiyonlardi hic amoled gibi durmuyodu.simdi amoledin hakkini veriyor.bekleme ekrani 4 e cikmis,bana inceden androidin arayuzunu andirdi ama androidin arayuzude arayuz hanimusic player la mailin arayuzleri degismis super olmus.annna kotu demiyorum ama belle harbi cok farkli bisey.tek kotu yani,simdi bekliyecek bisey kalmadi.bikana kadar kullanacaz artik
saygilar

sercan çok güzel anlatım olmuş benim isteğim üzerine yaptın teşekkür ediyorum sormak istediğim bi soru var navigasyon kullanan biriyim bellede herhangi bi sorun çıkartırmı sonuçta ingilizce yani haritaları ingilizcede olsa kullanabilirmiyim tarif dilleri türkçe olarak bellenin resmisi çıkana kadar değiştirmemeyi düşünüyorum
----------Eklendi @ 01:12:57 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------
belle yükleyen arkadaşlardan birisi navigasyon kullanabiliyormusunuz türkçe tarifli eğer oluyorsa indirdim hiç düşünmeden yükleyeceğim
harbiden daha yeni farkettimAna ekran 4 değil daha açabiliyorsun ADD ANOTHER HOME SCREEN![]()
ohaaaaaa.dun gece yukledim kardes,sabahta istedyim,yeni yeni kurcalamaya basladim.acelemiz yok