Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok güzel olmuş yalnız benim phoenix te Firmware Update e tıkladığım zaman altta options olan kısım çıkmıyo sadece update sofware ve refurbish çıkıyo :(( nası olucak bu?

Phoenix güncelle son sürüm yükle

----------Eklendi @ 01:01:18 ---------- Yazıldı @ 01:00:17 ----------

ya kardeş bunun C7 için olanı yokmu :)

Var :) Üzerinde uğraşılıyor onuda çıkar çıkmaz atarız.
Muhtemelen de bu dosyalar onda da çalışıyor olmalı ufak tefek eklenti gerektirir.

----------Eklendi @ 01:04:07 ---------- Yazıldı @ 01:01:18 ----------

kardeşim bende euro2 germany anna var video dakileri aynen uyguluyorum ama firmware update yapınca options gelmioo nası olucak bu

Muhtemelen senin phoenix product klasöründe yazılım yok oraya anna yada 14.2 Dosyalarını koy o sana options çıkartır. Orası boş ise boş bir option alırsın sıfır yüklenecekmiş gibi.. Oraya bir yazılım koyarsan options içerisinde onları görebilirsin.

Yada phoenix yazılım eski olabilir onu bir güncellemelisin

serkandoger

Üye

:))bekliyoruz kardeş

marsoy

marsoy

Üye
sercan bende kendim seçtim bazen görmüyo optinos

serkanet

Üye
sercan çok güzel anlatım olmuş benim isteğim üzerine yaptın teşekkür ediyorum sormak istediğim bi soru var navigasyon kullanan biriyim bellede herhangi bi sorun çıkartırmı sonuçta ingilizce yani haritaları ingilizcede olsa kullanabilirmiyim tarif dilleri türkçe olarak bellenin resmisi çıkana kadar değiştirmemeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 01:12:57 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------

belle yükleyen arkadaşlardan birisi navigasyon kullanabiliyormusunuz türkçe tarifli eğer oluyorsa indirdim hiç düşünmeden yükleyeceğim

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
sercan çok güzel anlatım olmuş benim isteğim üzerine yaptın teşekkür ediyorum sormak istediğim bi soru var navigasyon kullanan biriyim bellede herhangi bi sorun çıkartırmı sonuçta ingilizce yani haritaları ingilizcede olsa kullanabilirmiyim tarif dilleri türkçe olarak bellenin resmisi çıkana kadar değiştirmemeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 01:12:57 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------

belle yükleyen arkadaşlardan birisi navigasyon kullanabiliyormusunuz türkçe tarifli eğer oluyorsa indirdim hiç düşünmeden yükleyeceğim

Denedim:) Türkiye ve türkçe kadın sesi bunda da çalışıyor.
Update lerimi de yapdım harika çalışıyor gayet de hızlı.

marsoy

marsoy

Üye
gayet iyi çalışıyo navigasyon bir takılma kapanma yok herşey iii

serkanet

Üye
çok teşekkürler flashlıyorum programming data sent %10 heyecanlandım :)

cihatyılmaz

Üye
tek kelimeyle mükemmel bu yaa Anna yı neden çıkarma gereği duydular acaba direk belle ye geçselerdi keşke şuan herşey mükemmel görünüyo.orjinal çıkana kadar yada hack lenip türkçesi çıkarılana kadar ingilzceden aynen devam.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
SYMBİAN ÖLMEDİ HALA AYAKTAA :))))

serkanet

Üye
mükemmel yüklemek için tereddüt eden arkadaşlar yükleyin diyorum sadece yükleyin

----------Eklendi @ 01:52:52 ---------- Yazıldı @ 01:43:52 ----------

bildirim olayı yokmu acaba 1 yeni mesaj diye geliyo mesajlar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Yukarda HTC deki gibi aşağı çubuk çekeceksin.. :)

serkanet

Üye
ama 1 new message yazısı gelmese çubuğu çekip baksak onu kapatamıyormuyuz bu arada annada çalışmayan spb tv bellede çalışıyor çok garip :)

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
türkçe dil desteği olsaydı yüklerdim:ah

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
ama 1 new message yazısı gelmese çubuğu çekip baksak onu kapatamıyormuyuz bu arada annada çalışmayan spb tv bellede çalışıyor çok garip :)

Ne güzel değilmi nasıl entegre edilmiş.

serkanet

Üye
1 yeni mesaj uyarısını kaldıramıyormuyuz ?

serkanet

Üye
notifiy bendemi yok benmi bulamadım sercan acaba widgetlerdede yok kısayollardada

wratH!

wratH!

Üye
buradan sercan arkadaşıma teşekkür ediyorum :) Flashlarken korkuttu beni ama dead oldu zannettim telefonu göremiyor deyince ama telefon başarıyla flashlandı :D ve n8 gerçek arayüzüne sahip oldu. Ovi suite update geliyor demişsiniz de göremedim ben?
bir sorum daha var wi fi bağlantısı yaparken bağlandığımız ağa her girişimizde şifre istiyor kaydetmiyor nasıl halledebiliriz bunu?

ferhatpasa

Üye
arkadaşlar c7 için nasıl yükleriz belle yi çok teşekkürler

Üst Alt