Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel oldu telefon Galeride ki fotolar güncellenmeyince bir yerden iki dosya siliyorduk neresi idi o

marsoy

marsoy

Üye
çok tşkr ederim şuan annasını belledim n8imin :D başarı bi flaşlama oldu tekrar tşklr ayrıntıları paylaşırım

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Önce kurcalayacaksın nasıl oldu diye:D Hehe kurcala bakalım herkes bilsin.. Ben hala forumda ariyorum kaleri kendini güncellesin diye hangi dosyaları siliyorduk

marsoy

marsoy

Üye
ovi store açıldı arkadaşın belirtiği youtube downloderi yükledim sorunsuzca şimdi bakalım daha neler var ayrıca tlfonun orjinan sesleri azalmış sanki :D

----------Eklendi @ 21:34:50 ---------- Yazıldı @ 21:32:22 ----------

o senin dedğin 16gblik dosyayı silmeden yükleyemiyoruz onu sildim ben yoksa yüklenmiyo flaş hata veriyo galeriye bakayım hele :D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan yükseltebilirsin eskisinden daha kaliteli çıkıyor:d

marsoy

marsoy

Üye
şimdi galeriyi açtım hafıza kartımdaki bütün resimlerimi gösterdi sorunsuzca ve sanırım bu n9 uygulamalar klasörünü kaldırmış ? hepsi direk menüde

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Evet hafıza kartındakileri nasıl gösterdi:D acaba 16 GB lik dosyadan mı ki:D

Onuda bir update edeyim o zaman:D

Yukarıdaki HTC mantığı ile çalışan açılır bar nasıl olmuş:D Bluetoot ile wireless menuleri felan:D

marsoy

marsoy

Üye
şuan herşy normal herşey güzel belle mütiş bişey hele türkçe krakter harika msjda webte

----------Eklendi @ 21:58:35 ---------- Yazıldı @ 21:52:50 ----------

ev ekranı 4 geçişli olmuş sanırım :D:D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
şuan herşy normal herşey güzel belle mütiş bişey hele türkçe krakter harika msjda webte----------Eklendi @ 21:58:35 ---------- Yazıldı @ 21:52:50 ----------ev ekranı 4 geçişli olmuş sanırım :D:D
yok eklenebilir fazlası istediğin kadar ekliyorsun

marsoy

marsoy

Üye
yaw anna ne bunun yanında ya abi nasıl bişey yapmışlar tlfondan zek aldım ya artık gerçekten N8 kullanıyorum süper bişe daha kurcalıyorum ve ayrıca programlarım sorunsuzca yükleniyo bi sıkıntı yok şuana kadar maşallah diyelim bence arkadaşlar hç düşünmedn yüklesin anna falan beklemesin

----------Eklendi @ 22:29:52 ---------- Yazıldı @ 22:29:34 ----------

ha unutmadan tekrar teşkrler :D:D

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
germany anna yüklü bellayı yüklebilirmiym.

----------Eklendi @ 23:10:48 ---------- Yazıldı @ 23:05:33 ----------

türkçe dil varmı:tşk:

cihatyılmaz

Üye
Bir video hazırladım HD :) Youtube koydum linkini veriyorum.

kardeşim çok güzel olmuş yalnız benim phoenix te Firmware Update e tıkladığım zaman altta options olan kısım çıkmıyo sadece update sofware ve refurbish çıkıyo :(( nası olucak bu?

marsoy

marsoy

Üye
ewet kardeş yüklersin bende annadan belleye çevirdim videoya bak aynen dediklerini yap ve gerçekten harika belle ben yükledm hiçte pişman değilim kamera süper boğuk deil programlarım yükleniyo herşey tıkır tıkır sadece ingilizce ama yazma dilide ekledi arkadaş yinede senin kararın tabi

----------Eklendi @ 23:14:26 ---------- Yazıldı @ 23:12:47 ----------

türkçe dil yok türkçe yazma dili var

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
yüklemek için 14.02 dosyalarımı lazım.yoksa anna germeny dosyaları. olurmu.:tşk:

anlamamki

Üye
0599842: euro2_gr_germany<<yuklu annalı benım telım onada belleyı atabılırmıyım dedıklerını yaptım kardes pm de attım ama donmedın hala cesaret edemıyorum atımmı atmımı dıye saygılar

marsoy

marsoy

Üye
arkadaşlar benimde tlfon annaydı belle çevirdim siz verilen programları indirin masaüstüne ve videodakileri aynen tekrar edin ben yükledim sorunsuz bişekilde yani phonixte bişey kaldırmayın veya silmeyin dosyalrı indirin ve masaüstünde bırakın sonra videodakileri aynen uygulayın

----------Eklendi @ 23:58:12 ---------- Yazıldı @ 23:56:08 ----------

indirdiğinz dosyaları masaüstünde RM - 596 Klasörü oluşturun ve içine atın orda kalsın bir yere kopyalayıp yapıştırmayın eskileride silmeyin

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil ne demek.

cihatyılmaz

Üye
arkadaşlar benimde tlfon annaydı belle çevirdim siz verilen programları indirin masaüstüne ve videodakileri aynen tekrar edin ben yükledim sorunsuz bişekilde yani phonixte bişey kaldırmayın veya silmeyin dosyalrı indirin ve masaüstünde bırakın sonra videodakileri aynen uygulayın

----------Eklendi @ 23:58:12 ---------- Yazıldı @ 23:56:08 ----------

indirdiğinz dosyaları masaüstünde RM - 596 Klasörü oluşturun ve içine atın orda kalsın bir yere kopyalayıp yapıştırmayın eskileride silmeyin

kardeşim bende euro2 germany anna var video dakileri aynen uyguluyorum ama firmware update yapınca options gelmioo nası olucak bu

serkandoger

Üye
ya kardeş bunun C7 için olanı yokmu :)

marsoy

marsoy

Üye
cihat optinos gelmez tıkla seç annayı sonra videodakileri uygula

----------Eklendi @ 00:59:55 ---------- Yazıldı @ 00:56:27 ----------

serkan o konuda bilgim yok inan bende arkadaşın verdiği talimatları uyguladım oldu

Üst Alt