Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

efevefe

Üye
Olur tabiki de önemli olan o klasörde bir dosya olması.

----------Eklendi @ 15:33:35 ---------- Yazıldı @ 14:49:28 ----------

yani o zaman Phoenix içindeki product klasörüne senin verdiğin RM-596 klasörünü kopyalayım direkt flash atıyorum değilmi yanlış anlamadım umarım başka işlem yapmıyorum değiştirme gibi...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
türkçesini nıasl kurmamız gerekiyor bende şuan anna yüklü belle de türkçe olmuş videodaki gibi mi yapacağız yine bu arada program fileste bulunana rm-596 klasördünde hangi dosyalar olacak

kısaca yukarıdaki linkten indirdim belle.tr yi ve telefonumda 059d576 kodunun 24.1 anna yüklü bu halde belleye geçiş nasıl olabilr :)

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şekilde anna dosyalarını güncelliyoruz Phoenix içinde RM-596 da herhangi bir sürüm dosyaları olacak sonrası videodaki yapılacaklar

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
tşkler anlattığınız şekilde kurdum program filese 24.1 versiyon dosyalarını attım sonra en son linkteki belle ile değiştirdim telefonun açılması bile dehşet :D en son phoenix hata verdi rety dedim tekrar verdi kapattım açtım telefonu işte tşkler

alkocasas

Üye
Sercan abi çookkk teşekkür ederim allah senden razı olsun kurtardın telefonumu.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek her zaman :D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi belle de çalışan skype arıyorum gören söylesin :D

Mem_et

Mem_et

Üye
önçelikle ellerine sağlık ama ben deniyorum olmuyor.Ben hiç flas atmadım şimdiye kadar ve anna göçellemesini ovi storeden yaptım benim farklıbir şey yapmamgerekiyormu çümkü bende eski sürüm flash yok yaniopen prodecte hiç bir yok gibi...yardımçı olursan çok makbule gecer...

avianca

Üye
.hizliresim.com/11/9/6/3122.png arkadaşlar böyle uyarı çıkıyor phoenix de flashlamaya başlayamadım ne yapmalıyım?

hortlah

Üye
.hizliresim.com/11/9/6/3122.png arkadaşlar böyle uyarı çıkıyor phoenix de flashlamaya başlayamadım ne yapmalıyım?
bu sorun bendede çıktı ne yapmalıyım

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi

rarcı

Üye
bu videodaki dosyaları nerden indirebilirim acaba ben onu bulamadım O.o

smarth

Üye
anladım bunun için navifirm programından 14.02 versiyonu indir c:\program files\nokia\phoenix\prodact içine rm-596 klasörüne koy.

hocam aynı işlemleri yaptım acak hata hala düzelmedi ne yapmalıyım

ozant35

Üye
Bu konularda çok bilgisizim ama birşey sormak istiyorum C7'de de olur mu aynı yolla :D

karaer344

Üye
Bir video hazırladım HD :) Youtube koydum linkini veriyorum.

kardeş bu en baştaki 2 dosyayı nerden nasıl indirdin ?
yardımcı olursanız sevinirim

bulentcan91

bulentcan91

Üye
çok güzel bir anlatım.

alicikk

Üye
slm yaw beyler bunun satio için olanı yok mu yaw bunun yüzünden asphalt 6 oynayamıyorum yaw

Üst Alt