Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
kardes oviden istedigin dilde mapsi indirebiliyosun,hangi belle oldugu farketmez

----------Eklendi @ 19:45:34 ---------- Yazıldı @ 19:08:26 ----------

harbiden daha yeni farkettim :) ohaaaaaa.dun gece yukledim kardes,sabahta istedyim,yeni yeni kurcalamaya basladim.acelemiz yok:)

:D devam et çok şeyler var güzel olan telefon kendini hissettirmeye başladı.

rizabakir

Üye
bende ufak 2 problem var,internete her 20 girisimin birinde kendi kendine atiyor.bide asphalt 6 oyuna baslamadan atiyor.heralde bu asphalt sorunu genel bi sorun.web tarayici da problen yasayan oldumu

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
bende ufak 2 problem var,internete her 20 girisimin birinde kendi kendine atiyor.bide asphalt 6 oyuna baslamadan atiyor.heralde bu asphalt sorunu genel bi sorun.web tarayici da problen yasayan oldumu

Bende webde sorun yok oyuna gelince yeniden kurdum bir problem yok.

anlamamki

Üye
slm
belleye gectım cok guzel ama 3 gundrukı ızlenımlerım arasında hayal kırıklıgı yasamaya basladım
skype calısmıyor
yuklemıs oldugum uygulamalardan ttpod anna versıyonu calısmıyor
nimbuz versıyonu calsııyor ama calısırken sapıtıyor ısleme yapamıyorum bı onlıne bı oflıneye gecen hareketler yapıyor
oncekı yuklu uygulamalrın bır cogunda star tv kanal d trt vs haber gazetelerı gıbı uygulamalrım saglıklı calsımıyor cogu zaman acılmıyor
EN ONEMLİSİ :SARZIM 8 SAAT kadar bıle dayanmıyor ne yapmalıyımda sazrımı uzun surelı kullanmalıyım malum beelle ıngılızce olduugndan ayarlarımı turkce gıbı yapamıyorum da baslıca sıkıntılarım bunlar annaya gecmek ıstıyorum ama annada bana cok basıt gıbı geldı bu sorunlarımı cozemezsem 14 lu yazılıma gerı donecem sanırım saygı ve sevgılerımle

wratH!

wratH!

Üye
oyun konusunda ben bir angry birds de sıkınta gördüm ne yaptıysam olmadı oyun laglı çalışıyor yani takılıyor sürekli.

marsoy

marsoy

Üye
skype dışında hiç bir program ve oyunda sıkıntım yok ayrıca webte bir takılma görmedm aksine dahada hızlı ve aktif oldu ve arkadaşlar anna resmileşmesne rağmen sıkıntısı var bu belle betanın betası bırakında 2 problem çıksın ben belle resmi sürüm gelene kadar ingilizce belleye devam :D:D tşklerrr sercan :D:D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
skype dışında hiç bir program ve oyunda sıkıntım yok ayrıca webte bir takılma görmedm aksine dahada hızlı ve aktif oldu ve arkadaşlar anna resmileşmesne rağmen sıkıntısı var bu belle betanın betası bırakında 2 problem çıksın ben belle resmi sürüm gelene kadar ingilizce belleye devam :D:D tşklerrr sercan :D:D

Birşey değil :) Ufak tefek sorunlar kadı kızında da olur Java kütüphaneleri güncellenmemiş programlar çalışmıyor.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
sercan abi bana 14.02 nin linkini verebilirmisin bendede belle yüklü ama güncelleme yapmak türkçeleştirmek ve hack için değiştirmem lazım birde senden ricam iş bankası uygulamasının çalışıp çalışmadığını deneyip söylemen sırf bunun için annaya bile dönerim ama yazılımı indiremiyorum navifirm açılmıyor çünkü :(

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
sercan abi bana 14.02 nin linkini verebilirmisin bendede belle yüklü ama güncelleme yapmak türkçeleştirmek ve hack için değiştirmem lazım birde senden ricam iş bankası uygulamasının çalışıp çalışmadığını deneyip söylemen sırf bunun için annaya bile dönerim ama yazılımı indiremiyorum navifirm açılmıyor çünkü :(

ürün codunu yazarmısın

anlamamki

Üye
iş bankası uygulamasıda calısmadı bende ınteraktıf hesaplarımı ordan yapıyordum ama bunda calısmadı saygılar

marsoy

marsoy

Üye
sercan bu nfc bizde neden yok ağa :D:D nye c7de tek var :D

marsoy

marsoy

Üye
araştırdım birazcık donanımmış bu sadece c7de varmış ama ilerde ona uyumlu hafiza kartları çıkarcaklarmış ölme eşşeğim anna geldmedi daha kart yapcaklar anlayacağım bizim n8e kanat takmışlar ama motor koymayı unutmuşlar :D

wratH!

wratH!

Üye
araştırdım birazcık donanımmış bu sadece c7de varmış ama ilerde ona uyumlu hafiza kartları çıkarcaklarmış ölme eşşeğim anna geldmedi daha kart yapcaklar anlayacağım bizim n8e kanat takmışlar ama motor koymayı unutmuşlar :D
iyiydi bu :D sercan tel.da düzgün çalışmayan tek şey angry birds takılarak çlışıyor bunun bir çözümü var mıdır acaba?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
:) İşcep yükledim sorunsuz çalışıyor no problem işbank güncellemiş java kütüphanesini. belle okey

Eric_draven

Üye
belle güncellemesinde saat ayarı yapılamıyor ve media player mp4 desteklemiyor :// saat ayarı yapılamıyor dediğim bazı uygulamalar için mesela ovi map saatin otomatik güncellemede olması gerek ama öyle yapınca -1 saat hata veriyor belle
ayrıca yinede açılırken pin kodu ekranında dokunmatik çoğu zaman çalışmıyor

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
belle güncellemesinde saat ayarı yapılamıyor ve media player mp4 desteklemiyor :// saat ayarı yapılamıyor dediğim bazı uygulamalar için mesela ovi map saatin otomatik güncellemede olması gerek ama öyle yapınca -1 saat hata veriyor belle
ayrıca yinede açılırken pin kodu ekranında dokunmatik çoğu zaman çalışmıyor

O dediğin hataların hiçbiri yok bende Map de düzgün pin kodu girişide:D

alibayram61

Üye
herşey dört dörtlük çalışırken çok büyük bir hata yaptım,desteklenmeyen eski bir thema seçtim ve şimdi telefon açılmıyor bana yardımcı olabilecek kimse varmı acaba ??? :(((

Üst Alt