Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
şuanda sadece n8 e uyarlanmışı var yakında c7 ye modlayıp çıkarırlar.

Wi-fi de kaydediyor benim telefon da kayıtlı şuan oto bağlanıyor telefonu donanımsal kapat aç bir kere düzelecektir. Kapatma tuşunu 8 saniye basılı tut 3 kere titresin sonra aç muhtemelen düzelir düzelmez ise ayarlardan telefonu fabrika ayarına getir diyerek düzeltebilirsin.

serkanet

Üye
notify nerde sercan 1 new message diye geliyor

ferhatpasa

Üye
biran önce çıkar da anna krizinden sonra belle krizi olmaz insaallah

DENSITY

Üye
Sercan bu phoenix son sürümü ve RM-596 dosyalarını nereden bulabilirim bulamadım o yüzden yapamadım

serkanet

Üye
hayır koruma felan değil normal mesaj gelince 1 new message yazıyor onu kaldırmak istiyorum notify bildirim widgeti yok bulamadım ekranın ortasında hiç hoş durmamış birde iletim raporlarına nerden girebilirim bazen yeniden bakmam gerekiyor

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Sercan bu phoenix son sürümü ve RM-596 dosyalarını nereden bulabilirim bulamadım o yüzden yapamadım

RM-596 NaviFirm programından indirebilirsin herhangi bir versiyonu.

Phoenix de forumda mevcut arama bölümünden bulabilirsin.

wratH!

wratH!

Üye
Wi-fi de kaydediyor benim telefon da kayıtlı şuan oto bağlanıyor telefonu donanımsal kapat aç bir kere düzelecektir. Kapatma tuşunu 8 saniye basılı tut 3 kere titresin sonra aç muhtemelen düzelir düzelmez ise ayarlardan telefonu fabrika ayarına getir diyerek düzeltebilirsin.
Tamam arkadaşım yaptım şuan onu eve gidince deneyeceğim peki şu ovi update nasıl olacak gelmedi daha ama?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
hayır koruma felan değil normal mesaj gelince 1 new message yazıyor onu kaldırmak istiyorum notify bildirim widgeti yok bulamadım ekranın ortasında hiç hoş durmamış birde iletim raporlarına nerden girebilirim bazen yeniden bakmam gerekiyor

Mesajlardan ayarlara gelip önce iletim raporlarını aktif etmelisin notify olayı da Operator service sanırsam.

----------Eklendi @ 13:44:36 ---------- Yazıldı @ 13:43:02 ----------

Tamam arkadaşım yaptım şuan onu eve gidince deneyeceğim peki şu ovi update nasıl olacak gelmedi daha ama?

O suite bilgisayar da geliyor update bilgisayardaki programına geliyor yani güncelleme.

serkanet

Üye
iletim raporu geliyor ama tekrar bakmak istediğimde bulamadum bu operatör servicede başka bişey galiba mesaj felan gelince hiçbişey yapmıyor

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
iletim raporu geliyor ama tekrar bakmak istediğimde bulamadum bu operatör servicede başka bişey galiba mesaj felan gelince hiçbişey yapmıyor

Telefon ekran koruyucuda iken zaten küçük bi mektup çıkıyor normal kullanırken herhangi bir program açıkken de mesaj yukardan inen çubuğa geliyor tuş kilidi açık ve telefon ana ekranda duruyorken ekrana 1 yeni mesaj yazıyor benim açımdan sorun değil:) Sanırım onun için store dan eklenti indirmek gerekecek bakarım uygun bir eklenti varsa.

DENSITY

Üye
Herşeyi ayarladım fakat refurbish e tıklatınca 16 gb dosyasıyla ilgili bi hata veriyo anlamını bilen var mı güncellemek istiyorum merak ettim

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi ayarladım fakat refurbish e tıklatınca 16 gb dosyasıyla ilgili bi hata veriyo anlamını bilen var mı güncellemek istiyorum merak ettim

Anna dan güncelliyorsun sanirim RM-596 klasöründe Options tıklayınca Orada Kırmızı olan bir 16 GB dosyası görünüyor onu delete yaparsan düzelir. Options dan sil yani 16 GB yazan kırmızı dosyayı

DENSITY

Üye
Valla 14.2 den güncelliyorum annadan değil

İki dosya kırmızıydı biri uda diğeri 16 gb lık dosya udayı senin videoda verdiğin gibi değiştirdim rengi siyaha dönüyo ama 16 gb lık dosya kırmzı ve flash atarken soruncıkarıyo

bu 16 gb lık dosyayı silersem sorun çıkar mı çıkarsa ne gibi sorunlar çıkar bide flas atarken telefonun kapalı olması gerekmiyor mu bu program telefonumu görmüyor kapalıyken

Af buyur 5800 dan sonra firmware işleriyle uğraşmadım yakşalık bir sene oldu unutmuşum bu işleri :bilmm

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Onu sil :) 16 gb olanı

DENSITY

Üye
oldu çok teşekkür ederim hemşerim :good:

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek bir ara canlı da görüşelim :D

DENSITY

Üye
İnşallah gebzede çalışıyorum ama geldiğimde görüşelim erenlerde oturuyorum shell petrol karşısı :aha:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Video dakiler insanı gerçekten heycanlandırıyo peki bu C7 üzerindede kullanıla bilirmi ? vede kullananlar varsa hangisini önerirsiniz Bekle Annayı yükle belle çıktığında yüklersin mi Yoksa bunu yukleyip kullana bilirsinmi?

Üst Alt