wratH!
Üye
şuanda sadece n8 e uyarlanmışı var yakında c7 ye modlayıp çıkarırlar.arkadaşlar c7 için nasıl yükleriz belle yi çok teşekkürler
şuanda sadece n8 e uyarlanmışı var yakında c7 ye modlayıp çıkarırlar.arkadaşlar c7 için nasıl yükleriz belle yi çok teşekkürler
şuanda sadece n8 e uyarlanmışı var yakında c7 ye modlayıp çıkarırlar.
notify nerde sercan 1 new message diye geliyor
Sercan bu phoenix son sürümü ve RM-596 dosyalarını nereden bulabilirim bulamadım o yüzden yapamadım
Tamam arkadaşım yaptım şuan onu eve gidince deneyeceğim peki şu ovi update nasıl olacak gelmedi daha ama?Wi-fi de kaydediyor benim telefon da kayıtlı şuan oto bağlanıyor telefonu donanımsal kapat aç bir kere düzelecektir. Kapatma tuşunu 8 saniye basılı tut 3 kere titresin sonra aç muhtemelen düzelir düzelmez ise ayarlardan telefonu fabrika ayarına getir diyerek düzeltebilirsin.
hayır koruma felan değil normal mesaj gelince 1 new message yazıyor onu kaldırmak istiyorum notify bildirim widgeti yok bulamadım ekranın ortasında hiç hoş durmamış birde iletim raporlarına nerden girebilirim bazen yeniden bakmam gerekiyor
Tamam arkadaşım yaptım şuan onu eve gidince deneyeceğim peki şu ovi update nasıl olacak gelmedi daha ama?
iletim raporu geliyor ama tekrar bakmak istediğimde bulamadum bu operatör servicede başka bişey galiba mesaj felan gelince hiçbişey yapmıyor
Sanırım onun için store dan eklenti indirmek gerekecek bakarım uygun bir eklenti varsa.Herşeyi ayarladım fakat refurbish e tıklatınca 16 gb dosyasıyla ilgili bi hata veriyo anlamını bilen var mı güncellemek istiyorum merak ettim