Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
arkadaşlar ben dün format attım çünkü ekran yataya çevirdiğimde bazen donuyodu ama format attıktan sonra şimdi çok hızlı yatay geçişler tlfonda rahatladı sanki :D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben dün format attım çünkü ekran yataya çevirdiğimde bazen donuyodu ama format attıktan sonra şimdi çok hızlı yatay geçişler tlfonda rahatladı sanki :D

Bende daha bir problem çıkmadı gayet stabil:D Çoğu işimi görüyor. Anna kullananlar nasıllar acaba euro2 ile

marsoy

marsoy

Üye
ben 1 hafa kullandım v14ten farkı klavye icon web ve geçişler başkada bişey yok sevmedm sanki güncelleme yapmamış gibiydim sevmedm annayı belle daha güzel :D 1yıldır tlfonu nokia 1110 gibi kullanmışısız :D

----------Eklendi @ 00:58:41 ---------- Yazıldı @ 00:12:33 ----------

ayrıca bişe danışacam şimdi ben annaya geri dönmek istemiyorum fakat belle sürümü gelince normal oviden günecelleştirebilcekmiyim tlfonumu veya tlfon hacklandimi?

wratH!

wratH!

Üye
aynen 1100 bile fazla :D
Ben de aynı şeyi sorucaktım yazılım hackli ilerde sorun çıkmasın? servis ya da tr belle geldiginde?

marsoy

marsoy

Üye
yani eğer annaya veya v14de dönmek için servise gidecekse bence çok saçma olur ben annaya falan dönmek istemiyorum bir kaç konu okudum kafama takıldı tlfon tr belle gelnce oviden güncelleyebilcekmiyiz ve tlfon hacklendimi ?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
yani eğer annaya veya v14de dönmek için servise gidecekse bence çok saçma olur ben annaya falan dönmek istemiyorum bir kaç konu okudum kafama takıldı tlfon tr belle gelnce oviden güncelleyebilcekmiyiz ve tlfon hacklendimi ?

Orijinal belle Türkçe olarak düştüğünde Navifirm üzerine oradan indirip aynı şekilde flash atacaksınız sağlıklı şekilde devam edecek.

tabi bana göre :) belle gelene kadar yeni bir yazılım düşecek ona güncelleyeceğiz:D

marsoy

marsoy

Üye
peki secan şuan bizim tlfonlar hacklimi?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi

m.d.g.35

Üye
serkan kardeş ya su ikinci verdigin tr dosyasını indiremedim rapid den pek anlamam yardımci olursan sevinirim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ben yaptım telefon açılmıyor dead phone oldu galiba nasıl düzelteceğiz:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
açıldı da bu belleyi nasıl yükliyeceğiz yaw:S

----------Eklendi @ 23:59:32 ---------- Yazıldı @ 23:41:22 ----------

Yardımcı olanlara çok teşekkürler yükledim sonunda kurcalıyalım bakalım nasıl birşeymiş bu:)

alikum

alikum

Üye
[a href=http://goo.gl/mc9cY]

alikum

alikum

Üye
Dostum yardım edebilecek olan yok mu ?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Geldim.. Ayrıca yeni bir versiyon daha çıktı şimdi türkçe klavyeyi ekliyorum:) iyi olacağa benziyor hız konusunda yenilikler var.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bekliyorum kardeşim.ilk flashımı senin sayende attım:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
Yükleme dosyalarına nereden ulaşabiliriz ve aşama aşama nasıl yükleniyor belle bir konusu vardı bulamadım :S yeni dosyalar geldiyse nasıl yükleme yapacağız. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak bir de belle yüklemek istiyorum..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
Yükleme dosyalarına nereden ulaşabiliriz ve aşama aşama nasıl yükleniyor belle bir konusu vardı bulamadım :S yeni dosyalar geldiyse nasıl yükleme yapacağız. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak bir de belle yüklemek istiyorum..

bu konunun başına bak,açıklamalı türkçe video var.

alikum

alikum

Üye
Dostum bana yardım edebilecek olan var mı yav ?

Üst Alt