Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
bu konunun başına bak,açıklamalı türkçe video var.

Oraya baktım hocam ama bende almanya kodu ile anna yüklü şu anda. burada 14.02 sürümüne göre anlatılmış bende orada herhangi bir dosya yok. neyse anlatım yapan arkadaşa özel mesaj gönderdim bakalım. umarım yüklemeyi başarırım bunu..

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi

bu adresten yeni flash türkçe klavye olmadan indirilebilir şimdilik türkçe klavye hazırlanıyor.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
hayır rm 596 içinde anna olacak,belle yi masaüstüne çıkart.bak sıralama şu;program files/nokia/phonenix/products/rm596/anna dosyaları.tamam:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
hayır rm 596 içinde anna olacak,belle yi masaüstüne çıkart.bak sıralama şu;program files/nokia/phonenix/products/rm596/anna dosyaları.tamam:oke:

Tamamdır birazdan işlemlere başlıyorum sonucu yazarım umarım daha buralar da olursun hocam :d

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ben buradayım takılıyom biraz:ehe

WebStyle

WebStyle

Üye
ben buradayım takılıyom biraz:ehe

aynen belirttiğin gibi nokia/phonenix/products/rm596/anna Anna da 8 dosya var. O video'da anlatıldığı gibi 4 dosyayı (belle dosyaları ile) değiştirip geri kalan Anna dosyaları ile flash atıyorum o zaman?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
aynen videodaki gibi,videoyu dikkatli izle hiç sorun olmaz:oke:

01kubi

01kubi

Üye
dediklerini harfi harfine yaptım arkadaşım fakat telefona 2 defa dead phone oldu sanırım benim versiyonla ilgili 024.001 anna yüklü zannedersem bu versiyona yüklenmiyor.bu versiyona yükleyen varmı arkadaşlar.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
istediğin sürü üzerine yükleyebilirsin ben de ilk yaptığımda dead phone oldu sonra iskandinav sürümünu yani n8.ilk sürümünu yükledim dead phone ile sonra anna attım ve belleyi attım oldu. Videoy dikkatli izlemeniz lazım süper oldu benim tel acayip karizma:)

alikum

alikum

Üye
Dostum çok süper oldu he :D yav program falan nasıl yapacağız.acaba symbian 3 ün programları olur mu ?

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
:) türkçeleşmiş belle :)

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Belle de daha anna gelmeden tükrçe geldi ya hayırlı uğurlu olsun

alkocasas

Üye
Abicim ben yapamadım ya

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Yarın yeni bir video koyarım anna dan yükleyemeyenler oluyor.

alkocasas

Üye
Peki teşekkürler Hayırlı geceler abi.

efevefe

Üye
Bir video hazırladım HD :) Youtube koydum linkini veriyorum.

arkadaşım öncelikle ellerine sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben daha önce güncelleme yapmadığım için product klassörün de RM-596 klasörü yok sen dosyaların yerlerini değiştirip eskilerini siliyosun ama ben zaten daha önce güncelleme yapmadığım için dediğim gibi RM-596 klasörü yok o yüzden senin yaptığın gibi yapamıyorum bu durumda senin verdiğin RM-596 klasörünü olduğu gibi product klasörüne kopyalasam olurmu nasıl bi yol izlim yardımcı olursan çoksevinirim...

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben daha önce güncelleme yapmadığım için product klassörün de RM-596 klasörü yok sen dosyaların yerlerini değiştirip eskilerini siliyosun ama ben zaten daha önce güncelleme yapmadığım için dediğim gibi RM-596 klasörü yok o yüzden senin yaptığın gibi yapamıyorum bu durumda senin verdiğin RM-596 klasörünü olduğu gibi product klasörüne kopyalasam olurmu nasıl bi yol izlim yardımcı olursan çoksevinirim...

Olur tabiki de önemli olan o klasörde bir dosya olması.

----------Eklendi @ 15:33:35 ---------- Yazıldı @ 14:49:28 ----------

Alın size denenmiş Türkçe + efectler eklenmiş:D

Üst Alt