daha iyi grafik istiyosam giderim samsung wave alırım daha ucuz hemde
--------------- Ekleme ---------------
millet n8 kötülüyo çünkü nokia bu n8i adam gibi yapamadaı 5800 hüsranı gibi sana iyi tel gelmiş sanşlısın ,bana kötü tel geldi ben şansızım bu her markada geçerli ama dikkat edin n8 de 3 4 katı geçerli işte bu yüzden kötü ,google a girin n8 problem yazın kaç sonuç çıkıyor bir galaxy s sorun yazın kaç sorun çıkyo,bunu annlamıcak ne var anlamıyom ,yeter abartıgınız şu teli !
geç geç bu ayakları
n8 in
*hdmi var*
*12 megapixel var
*dolby digital plus var,5.1 ses sistemi destekli çok yüksek kbs veri oynatma sağlanıyor
*gorilla çizilmez ekran var
*çizilmez aliminyum kasa var
*bluetooth 3.0 var
*256mb ram 500 mb swap bellek yani toplamda 700 mb net ram var
*yeniden kodlanan oluşturulkan symbian 3 işletim sistemi var
* broadcom şireketi tarafından şuan dünyada en iyi mobil işlemci seçilen(özellikle çinde) bcm2727 model gpu yongası var saniyede 30 milyon triangle çizebiliyor ,256aac çift mikrofondan sesli 30 kare 720p video çekiyor , bu broadcom yonga, kameralardan tutun dslr makinalarda ani yüksek kaliteli veri işleme için tasarlanmış
.amoled çok hassas ekran var
*pil performansı mükemmel
*xenon flaş var
*a gps artı hack yöntemi ile 20mb boyutlarında kayıpsız foto çekimi
*zeiss geniş açılı tessar mercek
*arm 11 800mhz ye izin veren ama gpu sayesinde bu kadar güce gereksinim duymamasından ötürü pilden tasaruf amaçlı 680mhz ye düşürülen işlemci.
*qt4.7 desteği ile program yazma arayüz geliştirme , açık kod kaynaklı işletim sistemi yeni symbian
*rakiplerinin aksine fiyatı 950-1150 tl arası
eksi özelliği--------
*sorunlu seri (eğer size denk düştüyse yandınız)
alın size cihaz ayrıca bencmark 3d oyun performansında yanına yaklaşan cihaz yok en yaklaşan rakipleri galaxy s iphone 4 çünkü n8i n8 yapan broadcom işlemcisi çok güçlü bir yonga ve yeni modeli n9 da kullanılacak bcm2763 saniyede 190milyon triangle çizebiliyor... nokia eski nokia değil bu sadece bir atak niteliğinde asıl modeller yolda n9 u arattırıp bakın tek çekirdekli işlemci ile 1080p video kaydedecek.
bu arada n8in grafik işlemcisi waveden daha güçlü wavede power sgx var n8 de broadcom