allp
Üye
anlamıorum ki bu millet N8 İ neden kötülüyor...
merhaba arkadaşlar telefonu almadan önce olsun ve aldıktan sonra N8 ile ilgili bir çok sitede yorumlar okudum anlatılanlara göre vazgeçmeyi bile düşündüm . ama başka bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve 1 ay oldu alalı fakat bu bahsedilen hiç bir sorunla karşılaşmadım ( artık telefonun altını kaşıdım nazar değmesin diye
) ve her gün başka bir özelliğini öğreniyorum ve muhteşem bi telefon alacak arkadaşlarada tavsiye ederim telefonda yok yok ...telefondaki donmayı duyduktan sonrada kendim deneme yaptım telefona her gün program yüklüorum bir sorun yok bir kaç tane programı da aynı anda açtım kasma da yaşanmadı ... ayrıca alacaklara bilgi olması açısından şarj durumu konusunda telefon elimden düşmüo 24 saat msjlaşıorum konuşuorum yani aman şarj bitmesin durumu yapmıorum ve sarjı 2,5 gün gidio önceki telefonum 5800'a göre oldukça ii onda hergün sarj etmek zorunda kalıyordum...
acaba ben mi şanslıyım bu konuda
) ve her gün başka bir özelliğini öğreniyorum ve muhteşem bi telefon alacak arkadaşlarada tavsiye ederim telefonda yok yok ...telefondaki donmayı duyduktan sonrada kendim deneme yaptım telefona her gün program yüklüorum bir sorun yok bir kaç tane programı da aynı anda açtım kasma da yaşanmadı ... ayrıca alacaklara bilgi olması açısından şarj durumu konusunda telefon elimden düşmüo 24 saat msjlaşıorum konuşuorum yani aman şarj bitmesin durumu yapmıorum ve sarjı 2,5 gün gidio önceki telefonum 5800'a göre oldukça ii onda hergün sarj etmek zorunda kalıyordum... acaba ben mi şanslıyım bu konuda

ben n8'e kötü telefon demiyorum iyi ama ram yok işlemci yok bu yüzden kaliteli uygulamalar ve oyunlar yok artk bunu kabullenın yahu..

İPhone dan daha iyi kamerası var bu bariz ortada. Ama asıl önemli olan çözünürlük farkı. Ve İPhone bu yönden tüm telefonlardan üstün.