anlamıorum ki bu millet N8 İ neden kötülüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allp

allp

Üye
    Konu Sahibi
anlamıorum ki bu millet N8 İ neden kötülüyor...
merhaba arkadaşlar telefonu almadan önce olsun ve aldıktan sonra N8 ile ilgili bir çok sitede yorumlar okudum anlatılanlara göre vazgeçmeyi bile düşündüm . ama başka bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve 1 ay oldu alalı fakat bu bahsedilen hiç bir sorunla karşılaşmadım ( artık telefonun altını kaşıdım nazar değmesin diye :ehe ) ve her gün başka bir özelliğini öğreniyorum ve muhteşem bi telefon alacak arkadaşlarada tavsiye ederim telefonda yok yok ...telefondaki donmayı duyduktan sonrada kendim deneme yaptım telefona her gün program yüklüorum bir sorun yok bir kaç tane programı da aynı anda açtım kasma da yaşanmadı ... ayrıca alacaklara bilgi olması açısından şarj durumu konusunda telefon elimden düşmüo 24 saat msjlaşıorum konuşuorum yani aman şarj bitmesin durumu yapmıorum ve sarjı 2,5 gün gidio önceki telefonum 5800'a göre oldukça ii onda hergün sarj etmek zorunda kalıyordum...
acaba ben mi şanslıyım bu konuda (h)

vancouver

Üye
bence n8 o fiyatı haketmiyor...uygulama oyun desen o işlemci hızı ve ram'de ne oynayabilirsinki ? ne yönetebilirsin lki ? kamera 12 mp abimde'de var n8 bendede iphone4 var kamera öyle fark yok hatta iphone daha canlı cekiyor...n8'de kac tane adam akıllı kalteli uygulama oyun bulabilirsin ? en basiti günümüzde her kanalın iphone icin versiyonu var...yani n8'i karalamalarının tek sebebi işletim sistemi cok yavas ağırr..artık günümüzde en az 1.gb hız 512 mb ram ' li telfon üretilirken nokia hala 600 küsür mhz işlemci 128m ram koyuyor :bann:

Utku

Utku

Üye
bence n8 o fiyatı haketmiyor...uygulama oyun desen o işlemci hızı ve ram'de ne oynayabilirsinki ? ne yönetebilirsin lki ? kamera 12 mp abimde'de var n8 bendede iphone4 var kamera öyle fark yok hatta iphone daha canlı cekiyor...n8'de kac tane adam akıllı kalteli uygulama oyun bulabilirsin ? en basiti günümüzde her kanalın iphone icin versiyonu var...yani n8'i karalamalarının tek sebebi işletim sistemi cok yavas ağırr..artık günümüzde en az 1.gb hız 512 mb ram ' li telfon üretilirken nokia hala 600 küsür mhz işlemci 128m ram koyuyor :bann:
Symbian diğer sistemlere göre daha az bellek istiyor ayrıca kamerasının iyiliğine inanmıyorsan buraya bak derim

vancouver

Üye
sen bide buna bak anlıyacaksın ... symbian az bellek harcıyormus falan filan.. bunlar fanların klasik sözleri anlayın artık adamlar işlemci hızı ve ram koymuyor telefona :bye2:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefonların işlemci hızı ramleri arasında fark da olsa Asphalt 5 gibi gelişmiş oyunları n8 de açabiliyorlar işlemcide kasmanın anlamı yok. O kadar para 5 mp kameralı bir telefona asla ama asla verilmez ;)

Utku

Utku

Üye
bir telefona 2300 küsür neden vereyim ki 1000 tl ye alırsın 2-3 yıl sonra değişirsin yine

seb

Üye
bazı n8 lerde çıkan birsorun nedeniye telefon kapanıyor ve açılmıyor nokia bunun genel birsorun olduğunu kabul etti ve toplamaya başladı.

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşım senin klasık bir ıphone cu anlayışın ve bakış açın var sen hayatta kabullenemezsin nokıa telefonu sana sallamalı ıphone unla hayatta başarılar aa bu arada oyun demişsin sen hiç n 8de asfalt 5 yada benzeri oyunları oynadınmı kameradada güldürme beni n8 çekimde ıphone denen zırvayı yerin dibine sokuyor:bann::bann::bann::bann:

sharpie

Üye
n8 kamerasına haala laf ediliyor ya inanamıyorum.arkadaş madem abinde var aynı yerin fotosunu bi n8 le bide iphone la çek.sonra telefonları yanyana getirerek bak.tabiiki iphone daha iyi görünür çünki ekran çözünürlüğü yüksek.her iki fotoyu tarafsız bi ekranda yani bilgisyarına atarak bak işte o zaman n8 in sadece iphone'u değil tüm cep tel kameralarını nasıl ezdiğini görürsün.
ayrıca iphone kamera ağırlıklı bir tel olmadığından kamerası fabrika çıkışı göze hoş görünecek şekilde ayarlı olarak geliyor renk doygunluğu yüksek falan filan.istersen n8 dede ayarları abartıp o canlı ama sahte renkleri alırsın.
n8 le çektiğin fotolarla oynayıp istediğin gibi renklerle oynayabilirsin ama iphonela çektiğin resimlerde kaybolan gerçekliği geri alamassın.

celibar

celibar

Üye
n8, iphone ve diğer fotoğraf makinesi ile ilgili karşılaştırma...

vancouver

Üye
iyi o zaman siz sadece asphalt 5 ile oyun oynamaya devam edin bu arada asphalt 6 cıktı app storede :d: ben n8'e kötü telefon demiyorum iyi ama ram yok işlemci yok bu yüzden kaliteli uygulamalar ve oyunlar yok artk bunu kabullenın yahu..:bann:

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone N8 den daha iyi arkadaşlar. N8 in kamerası ne kadar iyi olursa olsun iphone daki kaliteyi yakalayamaz. İPhone un ekran çözünürlüğü daha fazla.

Utku

Utku

Üye
N8!in Kamerasına laf YOK !!! :off:

vancouver

Üye
biz zaten kamerası sesi video cekimi kötü demiyorum sadece uygulama oyun ekran kalitesi acısından diyoruz işlemci hızı felan :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Kamera ya laf atan yok :hmmm İPhone dan daha iyi kamerası var bu bariz ortada. Ama asıl önemli olan çözünürlük farkı. Ve İPhone bu yönden tüm telefonlardan üstün.

Utku

Utku

Üye
oyunlarda fark atıyor çünkü oyun firmaları iphone a gerçekten harika oyunlar yapıyor n8 e doğru düzgün bir asphalt 5 ve avatar yapılmış oyun yapılsa n8de açar

Revengeful

Emekli Yönetici
Asphalt 6 yı oynuyorum şuan :d:

Utku

Utku

Üye
dediğim gibi oyun yapmıyorlar:off:

S_t_o_r_M

Üye
orhan hertürlü haklı 12mp nerde 5mp nerde güldürme ayrıca karşılaştırma diye birşey söz konusu olması cok sacma biri 1000 lira lık telefon digeri kaskolu 2-3 bin liralık telefon

vancouver

Üye
iphone4 2-3 milyar deil canım ben 4 hafta önce aldım ve fiyatı 1.5 milyar arada 500 tl fark var abartmayı ne kadar seviyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt