Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

omerfarukbaspin

Üye
windowslu tabletler androidi sollayacak . 2013 te wp 8 li samsung htc nokia ve lg telefonlar görüceğiz . wp çok stabil geliyo kimse bişey diyemez . android hala stabil değil

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Android e yakisir da simdi ben sirketimde android kullansam hicbi bilgi elimde kalmaz malum linux acikkaynak kodlu acarlar kapiyi girerler :-)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

zappinger

Üye
androidin duzelmesi yakindir o sanal makina bir otursun stabilligin krali olucak android. Suan sanal makinanin kodlari okumasinda hala sikinti var ama bu hallolucak

- - - Eklendi - - -

Google bulundugu alanda en buyuk olmayi herzaman bilir tarayici motor maps os hepsinde kral android bu 4 surumu icinde stabilligi tamamen kazanicak ve ruya gibi bir 5.0 olucak

Kerim.

Kerim.

Üye
windowslu tabletler androidi sollayacak . 2013 te wp 8 li samsung htc nokia ve lg telefonlar görüceğiz . wp çok stabil geliyo kimse bişey diyemez . android hala stabil değil

ya nerden biliyosunuz da bu kadar kesin konusuyorsunuz anlamiyorum.iyiki ogrenmissiniz android stabil degil diye.stabillikten kastin ne?android lime pie nasil olacak nerden biliyosunuz?:off:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ya nerden biliyosunuz da bu kadar kesin konusuyorsunuz anlamiyorum.iyiki ogrenmissiniz android stabil degil diye.stabillikten kastin ne?android lime pie nasil olacak nerden biliyosunuz?:off:

hala stabil değil demiş yahu hiç stabil olmayacak mı demiş??? biraz sakin :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android Stabil Degil Evett .. Iyi Donanim Olmasa Android Bir 'Hic' ..

Ama Wp 256 MB Bir Ramda Bile Donmadan Calisabiliyor ..

IOS Ayni Sekilde Oyle .. Fark Burda Iste .. =]

Ayrica Ne 2016'da Ne 2026'da Android Hickimseyi Sollayamayacak .. Cunku android Denen Birsey Kalmayacak Belki .. =]

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Kerim.

Kerim.

Üye

Ayrica Ne 2016'da Ne 2026'da Android Hickimseyi Sollayamayacak .. Cunku android Denen Birsey Kalmayacak Belki .. =]

:ah stabil degilmis.512mb ramli galaxy wonder'im var ve gayette stabil.ha anaekrani widgetlerle doldurursam tamam.stabil olmuyor ama lutfen su ram olayini soyleyip durmayin.tamam ram'i cok kullaniyor ama hic bir sorun yok.sunu ogrenmissiniz soyleyip durmayin.

zappinger

Üye
1500 tl nin ustunde tablet satamazsin

Uruloki

Uruloki

Üye

Bir dk 256mb ram e sahip olan nokia 610 a özel wp çıktı ki skype bile sorunlu çalıştığı için kaldirildi bu mu stabil sistem

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

zappinger

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
Ahada linkler biri wp sitelerinden

Biride gsmarena

Böyle bir olay varken nasıl stabil diyorsunuz wp ye adamlar bariz en az 1 ghz islemci 512mb ram demisler hala gelip android sistem canavarı lütfen bir daha bana wp stabillik abidesi yok süper sistem yok uçuyor kaçıyor demeyin stabil sistem görmek isteyen varsa meego nun dolu videosu var

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Android cihaz kullanmayanlar konuşuyor, devam etsinler...

MaxipmaN

Üye
hiçbir işletim sistemi mükemmel olamaz geliştirmeye açık olacaklar her zaman

zappinger

Üye
Hocam ios %97 gibi bir verimle calisiyo kimse diger sistemlere daha verimli demesin aha gorduk wp yi. Menu gecislerini stabillik sananlar var ya wp de wp

- - - Eklendi - - -

meegoyu cop etmekde ayri bir olay zaten ama samsung onu tizen olarak surunce ortaya oda sistem canavari olur

Üst Alt