Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Kerim.

Kerim.

Üye

Telefon uygulamaları kendi kapatıyor yazmış arkadaş.

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

Telefon uygulamaları kendi kapatıyor yazmış arkadaş.

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

"kullanmasini bilirsen" sozunun acilimi en fazla bir uygulama acican 2 3 uygulama acarsan zaten telefon kendi otomatik kapatir :ehe

- - - Eklendi - - -

gs2 im var ve 701 im 701 daha stabil fgeliyor bana ben belle de kullaniyorum androidde asil sana soruyorum belle kullandin mi ?

belle ne alaka simdi?ben belleye bir sey mi dedim?:zzz:

zappinger

Üye
androidin hantalligi sanal makinadan kaynakli bosa ram cekiyo bu sistem ancak android 5 te filan verimli calisir ama verimli calisirsada hicbir verimli sistem o sanal makinadan fazla verim vermez

Placebo-

Placebo-

Üye
androidin hantalligi sanal makinadan kaynakli bosa ram cekiyo bu sistem ancak android 5 te filan verimli calisir ama verimli calisirsada hicbir verimli sistem o sanal makinadan fazla verim vermez

Kendi içinde çelişiyorsun. Daha aç yazdıklarını.

zappinger

Üye

Kendi içinde çelişiyorsun. Daha aç yazdıklarını.
Diyorum ki sanal makine verimli bir hale gelirse uygulamalar havada calisiyomus gibi olur. Jb de baya iyilesmis 1-2 surume hallolur

Symbianize

Symbianize

Üye
37 yıllık windows tecrübesi vs 6 yıllık aceleci android baya sallamışlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

LMK değerini sıfırlasın bakalım uygulamalar kapanacakmı :)

Ben anlamam :) Ben sadece gerginlik oluşmasın diye yazdım. Zaten şu benim dungeon hunter la batman olayını çözemedin hala Ali :zzz:

pirenuri

pirenuri

Üye
2-3 uygulama ile telefon kapaniyormus ha?sen napiyon ayni anda nova3,moderncombat3,real racing falan mi aciyon napiyon sen:allalla:

telefon kendini degil uygulamayi kapatiyor gs2imden biliyorum sadece oyun icin kullaniyorum ama 1-2 aya gs2yide 701 ide satip l920 almayi planliyorum

- - - Eklendi - - -

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

belle ne alaka simdi?ben belleye bir sey mi dedim?:zzz:

symbiandan iyi demissin belle de symbian ama stabillikte androidi geciyor ne is

Uruloki

Uruloki

Üye
Android in pc sürümü mevcut hatta bir kaç netbook android yüklü çıkıyordu kutudan ki gayet akıcı bir sistem pc üzerinde he jb kullanan birisi olarak diyorum önceki sürümler kötü ama jb den sonra baya bir değişiyor telefon ayrica bu telefon yavaslamarinida anlamiyorum nasil oluyor tabletim de dolu rom denedim sorun yok telefon 2 aylık sorun yok peki siz nasıl 2 haftada kasma yapiyor diyorsunuz onu anlamadım hele tabletim jb rom yukledikten sonra iyice uçmaya başladı

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
PriZm

PriZm

Üye
Android in pc sürümü mevcut hatta bir kaç netbook android yüklü çıkıyordu kutudan ki gayet akıcı bir sistem pc üzerinde he jb kullanan birisi olarak diyorum önceki sürümler kötü ama jb den sonra baya bir değişiyor telefon ayrica bu telefon yavaslamarinida anlamiyorum nasil oluyor tabletim de dolu rom denedim sorun yok telefon 2 aylık sorun yok peki siz nasıl 2 haftada kasma yapiyor diyorsunuz onu anlamadım hele tabletim jb rom yukledikten sonra iyice uçmaya başladı
Orjinal romlar odex'li oluyor genellikle.
ve uygulama yükledikçe bir süre sonra şişiyorlar.
üstelik uygulamaları kaldırsan bile odex dosyaları gitmiyor çöplüğe çeviriyor telefonu.
ama CM gibi romlarda böyle bir sorun yok.Çünkü tamamen De-Odex'li.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

Orjinal romlar odex'li oluyor genellikle.
ve uygulama yükledikçe bir süre sonra şişiyorlar.
üstelik uygulamaları kaldırsan bile odex dosyaları gitmiyor çöplüğe çeviriyor telefonu.
ama CM gibi romlarda böyle bir sorun yok.Çünkü tamamen De-Odex'li.

deodexed + zipaligned :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
telefon kendini degil uygulamayi kapatiyor gs2imden biliyorum sadece oyun icin kullaniyorum ama 1-2 aya gs2yide 701 ide satip l920 almayi planliyorum

- - - Eklendi - - -

symbiandan iyi demissin belle de symbian ama stabillikte androidi geciyor ne is

Her şeyi kısalım stabil olsun oldu mu şimdi?

zappinger

Üye

Telefondaki android, bilgisayardaki windows 7 den stabillik olarak üstündür diyorum.
bilgisayardaki windowsun çektiği ram gibi bir olay yok zaten mac e göre 512 lik bir oyunda 256 daha fazla istiyo

TheMadness

TheMadness

Üye
Project Roadrunner tamamen otursun, Android 4.2 veya 5.0'da stabilliği göreceksiniz.

avcitalip

avcitalip

Üye

Üst Alt