Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
ya neye gore bunlari diyorlarki?daha hic bisey belli olmaz.mesela kim bilebilirdi android diye bir os cikacak.nokia'yi batirma seviyesine gelecek diye?

Placebo-

Placebo-

Üye
ya neye gore bunlari diyorlarki?daha hic bisey belli olmaz.mesela kim bilebilirdi android diye bir os cikacak.nokia'yi batirma seviyesine gelecek diye?

Batırma seviyesi mi? Öyle bir haber yok ortada. Kullanıcı yorumları.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android Wp Cihazlari Gececek Dogru ..

Burda Sadece Android Cihazlari Cok Olacak .. Oda Ucuzlugundan Herhalde .. :/

Kerim.

Kerim.

Üye

Mobil platformu stabil mi ki, masaüstü platformu sorunlu olmasın?

sende android'i kötüleyecek yer ariyorsun herhalde.ve ayrica android stabil bir isletim sistemi.kullanmasini bilirsen.

Placebo-

Placebo-

Üye
sende android'i kötüleyecek yer ariyorsun herhalde.ve ayrica android stabil bir isletim sistemi.kullanmasini bilirsen.

Gerçekleri söylüyorum. Nedir o kullanma talimatları? Hayır ben xperia s kullanırken, kullanması öğretmediler bana o zaman?

zappinger

Üye

Gerçekleri söylüyorum. Nedir o kullanma talimatları? Hayır ben xperia s kullanırken, kullanması öğretmediler bana o zaman?
Android ve meegoyu standart kullanicilar tam verimli kullanamaz

Kerim.

Kerim.

Üye

stabillikten kastin nedir?hayir ben galaxy w ile androidden cok cok memnunken sen xperia s gibi bir cihazdan nasil memnun kalmadin onu anlamadim.ilginc gercekten:ohannes:

Üst Alt