Haber Windows 10 Mobile Insider programı da sona erdirildi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Insider programı da sona erdirildi
Microsoft gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Windows 10 Mobile Insider programının da fişini çektiğini ve açıkça mobil işletim sistemini tozlu raflara kaldırdığını açıkladı.

Akıllı cep telefonu pazarında hatırı sayılır bir popülerliğe sahip mobil işletim sistemi geliştirmek isteyen Microsoft, tüm girişimlerine rağmen sektörde bir türlü tutunmayı başaramamıştı. Bu nedenle sektördeki tüm mobil işletim sistemi sürümüne olan desteğini yavaş yavaş kesen firma, şimdilerde ise Windows 10 Mobile Insider programını sonlandırdı.

Microsoft'un mobil işletim sistemine kazandıracağı yeni özelliklerin test edildiği Insider programının sonlandırılmaması kullanıcılarda acaba bir gün Microsoft mobil işletim sistemi dünyasına yeniden dönecek mi hissi yaratıyordu. Doğal olarak kafalardaki soru işaretlerini sonlandırmak isteyen firma, Insider programının mobil ayağını da durdurmuş oldu.

Windows 10 Mobile Insider programının durdurulması Microsoft çalışanı Brandon LeBlanc'ın attığı tweetle birlikte ortaya çıkarken, böylelikle Windows 10 Mobile'a yeni bir özellik daha eklemeyecek. Sadece bu işletim sistemini kullanan cihazlar için güvenlik güncellemeleri sunulabilecekken, firmanın gerçekleştirdiği bu adımla birlikte iOS ve Android karşısında mağlubiyeti kabul ettiğini söyleyebiliriz.

Microsoft bu adımıyla birlikte mobil işletim sistemi dünyasında yavaş yavaş tamamıyla çekilmeye hazırlanırken, mevcut pazar payını da azaltmayı planlıyor. Öte yandan şirketin halen Swype v.b. birçok uygulama ile Google Play Store ile App Store'da boy gösterdiğini belirtelim.
Windows 10 Mobile Insider programı da sona erdirildi

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yıllarca bizi kobay olarak kullanan Microsoft firmasına teşekkürlerimi bir borç bilirim. (!!!)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, Murat Alper ve Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Zamanında ms ve wpyi destekledim ama 2014un şubatında msnin Nokia olmadan hiç bir şeyi doğru düzgün yapamadığını farkettim wpyi olduğu yere getiren de Nokia'dan başkası değildi bence.
Eh ne diyelim kendileri kaşındı.
Şu son zamana kadar wpden msden umudunu kesmeyen arkadaşlara da üzüldüm ama biraz da gözlerini açmalarını gerektiğini düşünüyordum; çok değil Lumia 950nin tanıtıldığı zaman belliydi msnin nasıl bir şey planladığı; biçimsiz kullanışsız bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
beni zamanında windows phone belasından kurtarıp androide ittiğin için sonsuz teşekkur bill amca.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Buğra
vedat1966

vedat1966

Üye
Mağaza yeterliliği bir işletim sisteminin olmazsa olmazı.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Mağaza yeterliliği bir işletim sisteminin olmazsa olmazı.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuda katılıyorum. Her şeyin başında aslında bu olay geliyordu.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
o kadar harcadığım zamana yazık microsoft ile androiddeyim kafam rahat şimdi

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İhtiyaçlarımı karşıladığı müddetçe Lumia 950 xl cihazım ile yola devam edeceğim, ama bu güzel sistemi ve fedakar kullanıcılarını yarı yolda bırakan ms ye ise artık hiç bir konuda güvenmiyorum.inşallah pc de de baş aşağı gider diyorum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Buğra ve Aybin.Kilic
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
İhtiyaçlarımı karşıladığı müddetçe Lumia 950 xl cihazım ile yola devam edeceğim, ama bu güzel sistemi ve fedakar kullanıcılarını yarı yolda bırakan ms ye ise artık hiç bir konuda güvenmiyorum.inşallah pc de de baş aşağı gider diyorum.
ben hala lumia 925 kullanıyorum :D düştü, ıslandı ama iyi dayandı
özellikle işlemciyi çok yordum; oyunlar art arda uygulamalar canına okudum :D
şimdi hoparlör hışırtılı veriyor sesi, kulaklık jackı sıkıntılı, kulaklığı hissetmiyor ayrıca telefon şarj %25in altına düşünce ya da soğuk havada bi garip davranıyor; aniden kapanıyor. eh tarayıcı çökmeleri zaten bilindik bişeydi
şöyle bakıyorum da canına okumuşum telefonun :D nokia 9un çıkışını bekliyorum ama ne yalan söyliyim nokia 10 gözüme daha cazip geliyor
olmazsa 2.el bi nokia 6yı bikaç aylığına alırım sonrasında üst seviyeye terfi ederim

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Buğra
Takipçi Satın Al

Üst Alt