Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

zappinger

Üye
onlari oynatmak icin androidin nimetlerinden yararlaniliyo

zappinger

Üye
nasil faydalanamiyo adamlar direk portluyo arm6 telefonlara temple run filan var bugludur ama var yani.ripliyolar oyunlari aciyolar sonucta az gormedim t20 icin nova gta nfs gibi konular

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bizde öyle bişey yok,biz hiçbir telefona özel yazılmamış native apklar kullanıyoruz. Androidin faydalanmak istediğimiz trk nimeti oyunları onu da kullanıyoruz sonuna kadar.

Placebo-

Placebo-

Üye
nasil faydalanamiyo adamlar direk portluyo arm6 telefonlara temple run filan var bugludur ama var yani.ripliyolar oyunlari aciyolar sonucta az gormedim t20 icin nova gta nfs gibi konular

sen wp skype açamadı dedin ya.. 11. Sayfada sana alıntı yaptığım videoya bak. Lumia 900 , S3' ü öyle güzel eziyorki... :)

PriZm

PriZm

Üye

şuna hala ısrarla multitasking diyorsunuz. Bir uygulamayı arkaya atıp onu çok hızlı şekilde açmak multitasking değildir. Eğee symbiandaki gibi tarayıcıya url'yi girip sayfayı arka planda yükleyemiyorsanız, gps'e girip koca avrupa haritasını arka planda indiremiyorsanız, oyunları açıp hepsine teker teker girip tek kasma olmadan oynayamıyorsanız androidde multitasking var diyip insanları yanlış yönlendirmeyin. Bu aynı şekilde multitasking var denilen ama olmayan wp8 için de geçerli. Multitasking symbian ve özellikle meego'ya özel birşey.
Bana mobilde yazdıracaksın yine :zzz:

1)Konumu okumadın sanırım.
2)Androidde arka planda kapanan uygulamalar tamamen LMK(low memory killer) 'a bağlı.eğer bu değeri 0 yaparsan UYGULAMALAR KAPANMAZ.
3)Şimdide gerçek multitask sağlayan 3.parti programlardan bahsedelim.onlardan biri smarttaskbar programı.eğer uygulama arka planda açıksa görünüyor,kapalı ise görünmüyor.bir yerden android cihaz bulup yada kendi N9'una nitdroid yükleyerek konumdaki multitask uygulamalarını deneyebilirsin.
4)tarayıcı konusunda haklısın.arka planda yüklenme yapmıyor.ama bu sadece o tarayıcıya özel birşey.

Bu satırdan sonra yazdıklarımı herkez deneyebilir.
Mesela Dolphin Browser var.Bir dosya indirin ama bildirim cubugundan indirildi bildirimini kaldırmayın.sonra bir sayfa açın ve tarayıcıyı arka plana atın.sayfa yüklenecekmi yüklenmeyecekmi?

zappinger

Üye
Ezgis anlamanda sorun var heralde yada okumanda skype microsoftun programi android icin sorunlu zaten neyin kafasi bu

- - - Eklendi - - -

android tarayici arka planda yukleme yapiyo ayarlardan tik koyun

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android kullanmamis adamlar agzina almis bir android stabil degil gio mini ace w gibi telefonlar gta3 oynarken daha donanimli wp skype acamiyo. Stabillik sizin icin menu gecisi heralde Daha wp de birtane yuksek grafikli oyun yok nasil gordunuz s3le onex le i5 le yaristigini ? Ama sizin icin nokia bir telefon karsilastirmada 10 adim onde basliyo tabi

- - - Eklendi - - -

meego iyi sistem zaten

Wp'de Yuksek Grafikli Oyunlar Yok Muuu .? :D

Dostum Senin Icin Bu Aksam Bir Video Cekecegim .. Ve Lumia 800'de Bile Oyun Performansinin Ne Kadar Mukemmel Oldugunu

Kendi Gozlerinle Goreceksinn ..

Please Wait .. ( Bekle ) .. =]

pRime.

pRime.

Üye
güvenlik açıklarının giderilmesi android için bir yenilik bir gelişme.bu konuda çok geride android.
şişirme gibi içi doldurulmayacak laflar havada uçuşuyor.gerek yok.
n9 nekadar iyi nekadar kötü bir telefon bilmiyorum kullanmadığım için fakat dünya çapında pek tercih edilmediği bir gerçek.
tercih edilmeyen şeylerin ise nekadar iyi olduğu tartışmaya gerek yok.
kullanıcılar nekadar memnun kalırsa okadar çok tercih edilir.bilindiği gibi en iyi reklamı fısıltı gazetesi yapar.

androidin bir reklam ürünü olduğunun açık kanıtı bu yorumdur. diyorum ki o büyük yenilikler ne her sürümde gelen doğru dürüst cevap alamıyorum. demek ki o yenilikler piyasada zaten varolan şeyler. android reklamını donanımla yapadursun daha azıyla diğer sistemler daha iyisini yapabiliyor.
1gb ramin yarısından fazlasını boş yere dolduruyorsa en basit oyunlarda bile yerli yersiz kasmalar yapıyorsa ayarlar gibi çekirdek uygulamalar açıkken birden bire bir güle güle demeden kapanıyorsa o sistemde verim dışında herşey vardır.

n9'un neden az satıldığını bilen biliyor zaten. o konuya fazla girmeyeceğim ama şu bi gerçek ki meego androidden kat kat daha stabil ve verimli bir sistem.

galaxy serisinin neden tercih edildiği belli oluyor.
ipucu: kalitesinden değil.
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...xy-siii-arka-kapak-nereden-alinir-716125.html

şimdi reklamlar.

zappinger

Üye
o telefon garantili olsa değişim bedava

aleranol

aleranol

Üye
ya zaten Android mükemmel laf edilmesine gerek yok canim. android kullanan en az 50 kişi tanıyorum emin olunki oynadıkları oyunlar angry birde tarzı şeylerden ileri gitmiyor. ama adı android. 2 tane ip4s kullanan arkadaşım var. 2side jb yapmış her oyunu oynuyor.

sizce hangisi daha iyi. birde bu açıdan bakalım. sadece 2ayfonluya karssilik en az 50 androidli(amiraller var xe s2 s3 ) ama yinede ne olduğunu bilmiyor adam android oğlum en iyisi diyo yav. sizde 3-5 kişi androidin hata gidermesini güncelleme yenilik olarak aktariyorsunuz. halbuki bu bir yenilik değil mevcut birşey. diğer sistemlerde olupta androide sonradan gelen şeylere büyük yenilik diyorsunuz. lütfen biraz ne yazdigimiza dikkat edelim.

PriZm

PriZm

Üye
sizde 3-5 kişi androidin hata gidermesini güncelleme yenilik olarak aktariyorsunuz. halbuki bu bir yenilik değil mevcut birşey. diğer sistemlerde olupta androide sonradan gelen şeylere büyük yenilik diyorsunuz.
ona bakarsak iOS 6'yıda gördük.Maps'ten tut reset atmalara kadar hata vardı.

pRime.

pRime.

Üye

Bana mobilde yazdıracaksın yine :zzz:

1)Konumu okumadın sanırım.
2)Androidde arka planda kapanan uygulamalar tamamen LMK(low memory killer) 'a bağlı.eğer bu değeri 0 yaparsan UYGULAMALAR KAPANMAZ.
3)Şimdide gerçek multitask sağlayan 3.parti programlardan bahsedelim.onlardan biri smarttaskbar programı.eğer uygulama arka planda açıksa görünüyor,kapalı ise görünmüyor.bir yerden android cihaz bulup yada kendi N9'una nitdroid yükleyerek konumdaki multitask uygulamalarını deneyebilirsin.
4)tarayıcı konusunda haklısın.arka planda yüklenme yapmıyor.ama bu sadece o tarayıcıya özel birşey.

Bu satırdan sonra yazdıklarımı herkez deneyebilir.
Mesela Dolphin Browser var.Bir dosya indirin ama bildirim cubugundan indirildi bildirimini kaldırmayın.sonra bir sayfa açın ve tarayıcıyı arka plana atın.sayfa yüklenecekmi yüklenmeyecekmi?

peki o zaman şöyle diyeyim, kaç uygulama veya oyun açabiliyorsun bu şekilde? 10'u geçebildin mi? hayır. symbian kaça kadar gidiyor? 60-70'e kadar yolu var meego'nun da 30-40. üstelik aç bütün tarayıcıları geri döndüğünde hepsi sayfaları yüklememişse ben bu işi bırakırım.
şimdi artık bir symbian cihazım olmadığı için bu işi symbianda gösteremem ama meego'da asıl multitasking'in nasıl işlediğini gösterebilirim.
[video=youtube;l4Uq_PLE-gc]http://www.youtube.com/watch?v=l4Uq_PLE-gc[/video]
şimdi artık lütfen şu androidde gerçek multitasking yapılıyor saçmalığını bırakın.

zappinger

Üye
ya zaten Android mükemmel laf edilmesine gerek yok canim. android kullanan en az 50 kişi tanıyorum emin olunki oynadıkları oyunlar angry birde tarzı şeylerden ileri gitmiyor. ama adı android. 2 tane ip4s kullanan arkadaşım var. 2side jb yapmış her oyunu oynuyor.

sizce hangisi daha iyi. birde bu açıdan bakalım. sadece 2ayfonluya karssilik en az 50 androidli(amiraller var xe s2 s3 ) ama yinede ne olduğunu bilmiyor adam android oğlum en iyisi diyo yav. sizde 3-5 kişi androidin hata gidermesini güncelleme yenilik olarak aktariyorsunuz. halbuki bu bir yenilik değil mevcut birşey. diğer sistemlerde olupta androide sonradan gelen şeylere büyük yenilik diyorsunuz. lütfen biraz ne yazdigimiza dikkat edelim.
He kardeş he sadece arama için 4s kullananları ne yapıcaz

PriZm

PriZm

Üye

peki o zaman şöyle diyeyim, kaç uygulama veya oyun açabiliyorsun bu şekilde? 10'u geçebildin mi? hayır. symbian kaça kadar gidiyor? 60-70'e kadar yolu var meego'nun da 30-40. üstelik aç bütün tarayıcıları geri döndüğünde hepsi sayfaları yüklememişse ben bu işi bırakırım.
şimdi artık bir symbian cihazım olmadığı için bu işi symbianda gösteremem ama meego'da asıl multitasking'in nasıl işlediğini gösterebilirim.
şimdi artık lütfen şu androidde gerçek multitasking yapılıyor saçmalığını bırakın.

26.ki multitask canavarlığı yapmaya çalışmıyorum telefonda.
Evet tarayıcı sayfaları yeniden yükleme yapmıyor.önceki mesajımdaki dolphin browser methodunu uyguladıktan sonra :)

MeeGo'daki multitask'a laf atan yok zaten.Canlı multitask var.ama benim demek istediğim o açtığım konu ile Gerçek Multitask'ın çoğu nimetinden yararlanabiliyorsunuz.

ama Lütfen* saçma demeden önce konumu bi okusaydın :(

aleranol

aleranol

Üye

ona bakarsak iOS 6'yıda gördük.Maps'ten tut reset atmalara kadar hata vardı.

mizah anlayışı gelişti applein steve reis gidince. oda zaten saçmalık. su an hala en iyi sürüm 5.x dir ios da

- - - Eklendi - - -

26.ki multitask canavarlığı yapmaya çalışmıyorum telefonda.
Evet tarayıcı sayfaları yeniden yükleme yapmıyor.önceki mesajımdaki dolphin browser methodunu uyguladıktan sonra :)

MeeGo'daki multitask'a laf atan yok zaten.Canlı multitask var.ama benim demek istediğim o açtığım konu ile Gerçek Multitask'ın çoğu nimetinden yararlanabiliyorsunuz.

ama Lütfen* saçma demeden önce konumu bi okusaydın :(

ben okudum faydali olmus. hit yaptiracan dimi herkese okutarak :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

ya Allah askina 60tane uygulamayi acip ne yapacaksin:zzz:

- - - Eklendi - - -

mizah anlayışı gelişti applein steve reis gidince. oda zaten saçmalık. su an hala en iyi sürüm 5.x dir ios da

- - - Eklendi - - -

ben okudum faydali olmus. hit yaptiracan dimi herkese okutarak :ehe

he isi yok zaten.

Üst Alt