Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
Hocam ios %97 gibi bir verimle calisiyo kimse diger sistemlere daha verimli demesin aha gorduk wp yi. Menu gecislerini stabillik sananlar var ya wp de wp

- - - Eklendi - - -

meegoyu cop etmekde ayri bir olay zaten ama samsung onu tizen olarak surunce ortaya oda sistem canavari olur

Yanlisin var hic bir yerde bugüne jadar sistem optimizasyon oranı verilmedi uydurma rakamlar onlar

zappinger

Üye

Onun nedeni zaten belirli bir donanim üzerinde yogunlasmis olması android in eksiklerinden biride bu zaten

Nasil yani atiyorum androidde oyunlari cortex ve maliye uygun cikarmak gibi mi

Placebo-

Placebo-

Üye
Hocam ios %97 gibi bir verimle calisiyo kimse diger sistemlere daha verimli demesin aha gorduk wp yi. Menu gecislerini stabillik sananlar var ya wp de wp

- - - Eklendi - - -

meegoyu cop etmekde ayri bir olay zaten ama samsung onu tizen olarak surunce ortaya oda sistem canavari olur

Hayırlı uğurlu olsun. İyi rezil oldunuz.

[video=youtube;bi9vKGHZmbU]http://www.youtube.com/watch?v=bi9vKGHZmbU[/video]

pRime.

pRime.

Üye

:D

Demek istediğim buradaki yöntemleri yaparsan Android'de de Symbiandaki gibi gerçek multitasking oluyor :)

http://www.maxicep.com/android-gene...temleri-multitasking-hizli-acilis-706560.html
şuna hala ısrarla multitasking diyorsunuz. Bir uygulamayı arkaya atıp onu çok hızlı şekilde açmak multitasking değildir. Eğee symbiandaki gibi tarayıcıya url'yi girip sayfayı arka planda yükleyemiyorsanız, gps'e girip koca avrupa haritasını arka planda indiremiyorsanız, oyunları açıp hepsine teker teker girip tek kasma olmadan oynayamıyorsanız androidde multitasking var diyip insanları yanlış yönlendirmeyin. Bu aynı şekilde multitasking var denilen ama olmayan wp8 için de geçerli. Multitasking symbian ve özellikle meego'ya özel birşey.

61semih

61semih

Üye
her yerni versiyonda ve güncellemede büyük yenilikler getiren sürekli birşeyler katan android işletim sistemi var ortada.
geçermi geçmezmi bilemem ama wp şuanda aydınlık değil

pRime.

pRime.

Üye
her yerni versiyonda ve güncellemede büyük yenilikler getiren sürekli birşeyler katan android işletim sistemi var ortada.
geçermi geçmezmi bilemem ama wp şuanda aydınlık değil

neler o yenilikler mesela ics ile jb arasında ne gibi "büyük" yenilikler var diğer sistemlerde varolan akıcılık dışında? Çok merak ediyorum bu her güncellemede androide gelen büyük yenilikleri.

Kerim.

Kerim.

Üye

neler o yenilikler mesela ics ile jb arasında ne gibi "büyük" yenilikler var diğer sistemlerde varolan akıcılık dışında? Çok merak ediyorum bu her güncellemede androide gelen büyük yenilikleri.

ahahaha ics ve jb'nin ne farki var diyor:d::D

- - - Eklendi - - -

4.0li galaxy nexus ile 4.1li nexus u izle de ondan sonra konus.androidi bilmiyorsaniz hakkinda yalan yanlis konusmayin:zzz:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
61semih

61semih

Üye

akıcılık senin için büyük yenilik olmayabilir fakat birçok kullanıcı için önemli kriter.
hemen hemen çoğu iphone kullanıcısı telefonunun arayüzündeki akıcılıktan bahseder.
4.2 ile de güvenilirlik açıklarının kapatılması sözkonusu.
android in bu kısa tarihine bakarsan zaten bukadar kısa sürede kat ettiği yolu göreceksindir.
rakamlar herşeyi açıklar
senin n9 un satış rakamları ile s2 nin satış rakamları arasındaki farktan daha fazla kendine birşeyler kattı android.

tabiki birçok eksiği var mükemmel veya kusursuz değil.

pRime.

pRime.

Üye
bu güvenlik akıcılık sorunlarını tüm sistemler rafa kaldırmış aşmış ama söz konusu sistem android olunca büyük yenilik oluyor. Piayasadaki birçok popüler şey gibi android de şişirme bir sistem bunu bize zaman gösterecek zaten. eğer içinizde n9'a karşı bir ukte kaldıysa şöyle söyleyeyim, Galaxy s2'nin çok satması n9'un kötü olduğu anlamına gelmediği gibi galaxy s2'de sorgusuz sualsiz çakılan uygulamaların ve sistem hatalarının hiçbiri n9'da yoktur.

61semih

61semih

Üye
güvenlik açıklarının giderilmesi android için bir yenilik bir gelişme.bu konuda çok geride android.
şişirme gibi içi doldurulmayacak laflar havada uçuşuyor.gerek yok.
n9 nekadar iyi nekadar kötü bir telefon bilmiyorum kullanmadığım için fakat dünya çapında pek tercih edilmediği bir gerçek.
tercih edilmeyen şeylerin ise nekadar iyi olduğu tartışmaya gerek yok.
kullanıcılar nekadar memnun kalırsa okadar çok tercih edilir.bilindiği gibi en iyi reklamı fısıltı gazetesi yapar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
:ah stabil degilmis.512mb ramli galaxy wonder'im var ve gayette stabil.ha anaekrani widgetlerle doldurursam tamam.stabil olmuyor ama lutfen su ram olayini soyleyip durmayin.tamam ram'i cok kullaniyor ama hic bir sorun yok.sunu ogrenmissiniz soyleyip durmayin.

Ben 1 Ay Boyunca Acer'in Android'li Cihazini Kullandimm ..

Kasma, Donma, Agir Calisma .. Hepsi Vardi Cihazda ..

Simdi 512 Mb Rami Olan Lumia 800 Bile Sgs3'e Kafa Tutarken ..

Gelmis Bana Android Daha Stabil Diyorsun ..

Sen Bir Wp Kullannn .. Oyle Yorum Yapp ..

Tamam .? ;]

61semih

61semih

Üye

Ben 1 Ay Boyunca Acer'in Android'li Cihazini Kullandimm ..

Kasma, Donma, Agir Calisma .. Hepsi Vardi Cihazda ..

Simdi 512 Mb Rami Olan Lumia 800 Bile Sgs3'e Kafa Tutarken ..

Gelmis Bana Android Daha Stabil Diyorsun ..

Sen Bir Wp Kullannn .. Oyle Yorum Yapp ..

Tamam .? ;]
android stabilliğinden ziyade verimiliğini tartışmak daha doğru olur bence.

galaxy ace gibi bazı modeller sorunlu.fakat ace nin bir alt modeli gio sorunsuzdu.1 seneden fazla kullandım 280mb ram ile sınırları zorlamadığım sürece ram sıkıntısı olmadı.kasma donma gibi şeyler hiç olmadı.
giriş seviyesindeki cihazlardan nekadar performans bekleyebilirizki.
telefon üreticilerinin donanımsal eksikliklerini sisteme atmak yanlış olur.
sistemin iyi işlememesinde tek kabahatli işletim sistemi değildir.

bilgisayar donanımları ile aranız nasıl bilmiyorum ama donanımların kanı uyuşmazsa bilgisayarda stabilite sorunları çıkabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Semih yanlış olduğun bi nokta var,birşeyin çok satması onu iyi yapmaz,popüler yapar.. Bkz; Justin Bieber. N9 a gelince daha çıkmadan yetim bırakılan bir cihazın bu kadar satması bile başarıdır ki çıkaran firma bile satmasın diye uğraşırken. Galaxy S ile aynı donanımda cihazı S2 ile kıyaslıyorsan bu N9 un zaten ne kadar iyi olduğunu gösterir :) N9 bugün rafa kalkmış bir cihaz mı,değil geliştiricilerin ellerinde yükseliyor. Androidin bile dalviksiz çalıştıramadığı oyunları MeeGo üzerinde dalviksiz çalıştırıyor daha ne yapsın? N9 u kullanan bilir,gerisi teferruat ;)

zappinger

Üye
Android kullanmamis adamlar agzina almis bir android stabil degil gio mini ace w gibi telefonlar gta3 oynarken daha donanimli wp skype acamiyo. Stabillik sizin icin menu gecisi heralde Daha wp de birtane yuksek grafikli oyun yok nasil gordunuz s3le onex le i5 le yaristigini ? Ama sizin icin nokia bir telefon karsilastirmada 10 adim onde basliyo tabi

- - - Eklendi - - -

meego iyi sistem zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Galaxy ace ve gta3? Galaxy mini babamda var asphalt6 bile oynanmıyor. Lütfen yorum yazarken saptırıcı olup,yanlış bilgilendirmeyin kimseyi,yarın biri bu mesajınızı görüp bu telefonlardan aldığında mahçup olursunuz.

Üst Alt