Allah rızası için yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için yardım edin...
arkadaşlar tam 2 haftadır sabah akşam android 2.3 gingerbeard a guncellemeye calısıyorum telefonumu.hiçbişekilde yapamadım.. google nexus one markalı android 2.2.1 cyanogenmod 6.1 sürüme sahip telefonum var.update dosyalarını sd card a attıgım zaman recovery işlemi sırasında error sdcard/update.zip hatası alıp duruyorum hiçbi turlu yuleyemedim..neolur ayrdımcı olun telefonu kırmak zorunda kalcam yoksa.şimdiden teşekkür ederim

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilen yokmu ya.

PriZm

PriZm

Üye
update zip degil select zip file buna benzer bir secenek var ordan yapacaksinbu arada telinde hangi cwm surumu yuklu?

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
2.6.35.8-cyanogenmodshade@tozygene#3 bunu soruyosun sanırım

----------Eklendi @ 00:49:52 ---------- Yazıldı @ 00:46:13 ----------

buarada zip file gibi bişey yazmıyor..apply update from sdcart yazıyor sonra secenekte update.zip var sadece onu seciosun..

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Telefonu root mu ettin?

yaldan

Üye
kardeş telefonun güzel...ne diye romlarla uğraşıyosun...hep sorun var romlarda...orjinal hali daha güzell..

tuncays44

Üye
root edilip başka rom yüklenen cihaza orjinal uptade yapılmaz.

Farklı bir rom un yeni sürümünü yüklemek istiyorsan. Önce tel i wipe yapacaksın. Büyük ihtimal rom un sayfasında vardır wipe dosyası. Sonra yine önceden içine attığın rop dosyasını recovery menüsünden select zip deyip sen kendin dosyayı seçerek yükleyeceksin.

yaldan

Üye
kardeş benim tel şu an romu ama ben orjinaline seus programıyla geri döndürüyom..garantim de geliyor.

Necmati

Necmati

Üye
Telefon root'lumu kardeş

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
Rootlumu deilmi bilmiyorum:.2.el aldım ben. rom menager var içinde.bide dediğim gibi cynagenmod var..root lu olup olmadıgını nasıl anlarım.

mancukya

Üye
Cyanogen varsa zaten Root var neyi soruyorsunuz arkadaslar ? Dalgami geciyorsunuz. Telini Recoveryde acip choose zip basip yüklemek istedigi dosyayi secsin yada orjinal haline getirmek istiyorsa backup dosyasi vardir telde tabi silmedilerse oradan getirir. Zaten orjinal romu nasil zipden aticaksa oda ayri bir soru.
Orjinal hale almak icin teldeki backup olayini kullanacak recoveryden. Nexusler icin odin tarzi flash programi varmi bilmiyorum ama mutlaka vardir elinde yedek yoksa orjinal romu o tarz bir programla aticak.
Birde Cyano ve Mui gibi Android süRümlerin kernel yapisi orjinal sürümlerle ayni olmaz genelde eskiye dönmek icin bazi istisnalar haric kernel atilmasida gerekir.
Forumda ayri bölüm olmadigi icin simdi burada arastirip paylasmaninda mantigi yok site yönetiminin Samsung, Htc gibi bölümler olusturup bazi model hakkinda bilgilerin cakili kalmasi iyi olur.
3 tane Gamleoft dosyasi icin gereken programi vermeme ragmen ana sayfada hala 3 yeni konu acilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt