Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar



JiTeM86

Üye
S.a arkadaşlar ben galaxy wonder kullanıyorumda bu telefonda android felan güncelleniyormu yada güncellememiz lazımmı ? gerekli birşeymi ? bir yardım ederseniz çok iyi olur lütfen. Benim arkadaştada aynı telefon var onda subway surfer kasmıyor benim telde kasıyor anlamadım gitti ? android güncelleme warmı telefon için normal yapımcı tarafından cıkarılan ? bir yardımcı olursanız sevinirim.S.a arkadaşlar ben galaxy wonder kullanıyorumda bana yardımcı olabilcek warmı şöyle güzel bir rom yüklememe oyunların çoğu kasıyor hem kendi sürümü çok kötü anladığım kadarıyla rom yükleyince hem telefon daha iyi oluyor hem oyunlarda kaldırıyormus yardım edicek bir arkadaş warsa çok makbül geçer.
 
WhistlePR

WhistlePR

Üye
Sadık hocam benim telefonum Motorola motoluxe androidin sancılı ağrısı bir telefon mesaj yazmak için bile 3 kere ekran kilidini kapatıp açmam gerekiyor alalı 1 sene oldu 1 senedir idare ettim ama artık root atmak ve telefon denemiyini yaşamak istiyorum birde bugunlerde bbm çıktı Android 4.0 İstiyor daha önce hiç root yapmadım ve karışık geldi Android 4 ten ne önerirsin bana bu rom uygunmudur teşekkürler
 

JiTeM86

Üye
Sorun çözülmüştür.
 

berkinmetin

Üye
Merhaba,sorunsuzca yükledim rehberimi kies le bilgisayarıma yedeklemiştim fakat şimdi ayarlardan usb bağlantı ayarını bulup kies e bağlantı kuramıyorum acil yardım edebilirmisiniz iyi forumlar..
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Sim rehberinde duruyosa ordan alabilirsin kiesin backup aldığı klasöre bak belki ordan alabilirsin
 

tasmakas

Üye
arkadaşlar sarj sorunu var mı güncellemede
 

enderew

Üye
herkeste aynı mı bilemem ama ben şarj yetiremiyorum ... romla alakalı değil bataryamda ömrünü dolduruyor olabilir
 

ekrembos123

Üye
Selamun aleykum beyler ben cyanogenmod u yüledimde bana yüklemeden önce servis mesajları geliyodu şimdi gelmiyor ntv mobil habere üye olmüştum şuan gelmiyo mesajları yardımcı olursanız sevinirim.
 

kafkef1397

Üye
Dediğiniz işlemleri yaptım cm9 dosyasını ınstallerken hata verdı recovery moddan çıkış yaptım ve telofon artık açılmıyor...Açılırken galaxy yazısı bulunan kısma kadar gelip yeniden kendini başlatıp duruyor, RECOVERY KISMINDAN FORMATTA ATTIM AMA İŞE YARAMIYOR acil yardım lütfen
 
aryscat

aryscat

Üye
Dosyaları yeniden indirip bi kart okuyucuyla falan kartınıza atın. recovery mod a girip tekrar kurmayı deneyin. Olmazsa Odin le tekrar orjinal rom yükleyip deneyebilirsiniz.
 

kafkef1397

Üye
Tamam hocam farkı bi rom yükleyip hallettim teşekkürler.
 


Üst Alt