Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz
oviden satın aldıysan öncelikle teşekkür ederim. Mağazadan güncellemeleri ücretsiz olarak alacaksınız. Burada biraz tanıtım amaçlıydı ama wareze kurban gitti açıkçası. Ama şikayetim yok şimdilik. Her şey istediğim gibi oldu. İstediğiniz özellikleri buraya yazarsanız yeni güncellemeler için sebep olursunuz.
nizam
Üye
Cevabın için Teşekkür Ederim-Güncellemeyi Nasıl Yapacağız Oviden Güncelleyemedim
programı az önce indirdim programı hazırlayıp bize ücretsiz olarak sunan akinortaya ve programın hazırlanmasında emeği geçen hidayet02ye çoook teşekkür ederim
oviden son sürümü indirdiysen henüz güncelleme çıkmadı ve güncelleme planım da şimdilik yok. Eski sürümü indirdiysen zaten mağaza seni uyarır güncelleme var diye
benimkide c6-01 gayet ii çalıştı... Ellernze saqlk
Makale_Helvetia
Üye
trt hd trt spor ve bazı trt kanallarinda.sunucuya baglanamadi.geçersiz web adresi uyarısı veriyor.kontrol edersen iyi olur
carizma.632
Üye
atv de de açıllmama sorunu var
nizam
Üye
ovi mağazada 2.1.sürümü olduğu için? sorma gereği duydum tşk
aycemer
Üye
teşekkürler elinize sağlık
gavannn
Üye
indiremedim.. bi sorun mu vardı ? mağazadan da satın al dedim ama kredi istiyor... ne olcak şimdi
akinorta
Üye
Konu Sahibi
uygulama mağazada ücretli satın almak istersen kredi kartınla alabilirsin.
Birinci sayfanın ilk mesajında link var oradan ücretsiz indirebilirsin.
murat999999
Üye
aradığım program inşallah çalışıır
akinorta
Üye
Konu Sahibi
Uygulamayı kullanıp beğenenlerin satın alarak destek olmalarını yeni uygulamaların devamı için faydalı buluyorum.
musa686868
Üye
saolasın 10 numara program olmuş fakat trt-1 ve 1-2 kanalı daha açamadım web bilmem neyine bağlanılamadı diyor. Genel bi sorun mu bu kanallardaki yoksa herkeste mi açılmıyor trt-1