[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

RIDONE_61

Üye
üstadım öncelikle toplumun ihtiyacına göre bir program yaptığın için teşekkür ederim. "klem" arkadaşın dediği uyarıyı ben de aldım yükleme esnasında
"qt quick components for symbian bileşeni eksik yine de devam edilsin mi" sorusuna tamam deyip devam ettim yükleme tamamlandı galeride uygulamanın ikonu da var ama aç deyince tepki vermiyor bu smbyn 3-5 hakkındaki farklılıklar hakkında fazla bilgim yok telefon modeli nokia X6 16GB sorunun özeti şu ben bu şahane programdan mahrum mu kalacağım veya ilgili model telefonum da hangi sürümü kullanmalıyım. Iyi geceler.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
üstadım öncelikle toplumun ihtiyacına göre bir program yaptığın için teşekkür ederim. "klem" arkadaşın dediği uyarıyı ben de aldım yükleme esnasında
"qt quick components for symbian bileşeni eksik yine de devam edilsin mi" sorusuna tamam deyip devam ettim yükleme tamamlandı galeride uygulamanın ikonu da var ama aç deyince tepki vermiyor bu smbyn 3-5 hakkındaki farklılıklar hakkında fazla bilgim yok telefon modeli nokia X6 16GB sorunun özeti şu ben bu şahane programdan mahrum mu kalacağım veya ilgili model telefonum da hangi sürümü kullanmalıyım. Iyi geceler.

nokia x6nın işletim sistemi s60 v5 tir. Benzerlikler olsa da tamamen farklı bir işletim sistemidir. Nasıl windows linux gibi bir başlat menüsü ve pencere benzerlikleri varsa da tamamen farklı sistemlerdir. Dolayısıyla bu sürüm sizde çalışmaz. Bu forumdaki çoğu uygulama ve oyun da çalışmaz. Maalesef :(

RIDONE_61

Üye
her ne kadar ben faydalanamazsam da bu el emeği göz nuru bu programdan faydalananlar adına teşekkür ederim üstad.

tecno55

Üye
teşekkürler

stephen9

stephen9

Üye
çok teşekkürler ara yüzler çok güzel ve mükemmel çalışıyor

sertbey

sertbey

Üye
ihtiyacım olan bir programdı emeği geçeb herkese çok teşekkürler

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

aksoyarif

aksoyarif

Üye
ellerine sağlık ama qt sorunu falan diyor, yinede kur diyorum ama bu seferde açılmıyor. yardımcı olursan sevinirim. tekrar teşekkürler

ismuail

ismuail

Üye
bazı kanallar açılmızor kanald show özellikle

haqanguven

haqanguven

Üye
eline sağlık. Kimi kanallarda sorun war güncelleme ne zaman gelir

Jitou

Jitou

Üye
Teşekkürler

hayabata

Üye
Super

tufan_81

Üye
S60V5 içinde çıksa iyi olmazmı ?

akrep12

Üye
hocam 5800 kullanıyorum qt sorunu yasıyorum. tv uygulaması bende yuklenmıyor qt 4.7 ve daha fazlası ıstıyor. bende yuklu halbuki qt 4.7. qt4.7 yuklerken SWI error0!:\private\10202D56\\packages..... gıbı bır hata vermıstı onla ılgılımıdır. bırde qt 4.8 yuklemeye calıstım onda da guncellestırme hatası alıyorum. yardım edersenız sevınırm

firtinaa

Üye
Emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlık

akrep12

Üye
hocam 5800 kullanıyorum qt sorunu yasıyorum. tv uygulaması bende yuklenmıyor qt 4.7 ve daha fazlası ıstıyor. bende yuklu halbuki qt 4.7. qt4.7 yuklerken SWI error0!:\private\10202D56\\packages..... gıbı bır hata vermıstı onla ılgılımıdır. bırde qt 4.8 yuklemeye calıstım onda da guncellestırme hatası alıyorum. yardım edersenız sevınırm
arkadaşlar sorunuma hala bi yardım yokmu

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye

ersantaran

Üye
teşekkürler

Üst Alt