[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
şuan hiç kimsede açılmıyor olimpiyatlar dolayısı ile

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
elinize sağlık teşekkürler

adil123321

Üye
ah trt3 bi açılsa

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla işyerinde izlemek istiyorum ama malesef hata veriyor

scx155

scx155

Üye
Eline Emegine sağlık denicem inş olur

helppo

helppo

Üye
sayın akın bey:rica: bir sonraki sürümde adana kozayı tv yaparsan çok sevinirim bu program süper benim 1 numaralı favori programlardandır sağolasın:tşk::alkis:oke:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sayın akın bey:rica: bir sonraki sürümde adana kozayı tv yaparsan çok sevinirim bu program süper benim 1 numaralı favori programlardandır sağolasın:tşk::alkis:oke:

böyle düşünüyorsanız ne mutlu bana :)

suren_cx

suren_cx

Üye
abi mükemmel bişi ya helal olsunn size

helppo

helppo

Üye
mutlu olmak sizin hakkınız emeğinin hakkını fazlasıyla veriyorsunuz ALLAH sizden razı olsun akın bey:oke::oley:good:

sinanaltas

Üye
peki bu nokia n96 yada oluyor

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
n96 da çalışmaz. S^3 bölümünün uygulama ve oyunları S^3 içindir. Bazı istisna uygulamalar var tabi

ismailozcn

ismailozcn

Üye
nokia c6-01 mükemmel sonuç :D

ender04

ender04

Üye
bakslım nasılmış saol emeğine sağlık

Siz0FreN

Üye
eline emeğine sağlık teşekkürler.

sadakat__

Üye
öncelikle emeğine sağlık. Telefonun s60v5 destekli. Ovide programı gördüm. İndirecektim fakat açar mı açmaz mı şüpheye düştüm yorumları görünce. Tavsiyeniz nedir? Birde magazada bi ara ücretsizdi yükledim ve açılıyordu kanallar. 2.0 dan bi önceki sürümüydü. Ama şimdi daha da açılmıyor ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeğine sağlık. Telefonun s60v5 destekli. Ovide programı gördüm. İndirecektim fakat açar mı açmaz mı şüpheye düştüm yorumları görünce. Tavsiyeniz nedir? Birde magazada bi ara ücretsizdi yükledim ve açılıyordu kanallar. 2.0 dan bi önceki sürümüydü. Ama şimdi daha da açılmıyor ?

yanlışınız var hiç ücretsiz olmadı mağazada bu uygulama. Ama s60v5 sürümü ücretsizdi bir ara promosyon için. O da şuan ücretli ve buradakinden farklı doğal olarak. Çünkü s60v5 s3 ten tamamen farklıdır.

klem

Üye
kaptan yüklerken qt quick components for symbian bileşeni eksik hatası alıyorum ve çalışmıyor

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum bende bazen açılan kanallar bazen açılmıyor yani 1 haftadır çoğu açılmıyor internet bağlantısında sorun yok

- - - Eklendi - - -

1.4.8 sürümüne döndüm trt1 ve showtv hariç hepsi çalışıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
tesekkurler 701 catir catir calisiyor

Üst Alt