Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[akinorta] Türkiye Televizyonu v1.4.8 {Son Sürüm} - Ücretsiz
Sponsorlu Bağlantılar
polluxea♪
Üye
sagolun hocam elinize saglık
helppo
Üye
akinorta
Üye
Konu Sahibi
ilginize yeniden teşekkürler
helppo
Üye
SİZDEN RİCAM ADANA KOZAYI eklerseniz sevinirim
angmar55
Üye
Mükemmel bi program teşekkürler
SheFy
Üye
Eline sağlık güzel olmuş ama ikon hala aynı eskisi gibi
akinorta
Üye
Konu Sahibi
eskisi gibi dediğin gri olanı mı. Yeni ikon pempe belle stilli olanıdır
galiba yeni bir güncelleme gelecek yine buradan servis yapmışsın programı ama Bunun eskisinden ne farkı var ben bir fark göremedim neyse önemli olan ücretsiz yapmış olman kolay gelsin
arslanla
Üye
kanal sayısı artmış. 112 kanal var. Trt tbmm çalışmıyor. Ntv ses var görüntü yok.
bulutsuzgece
Üye
Eline, emeğine sağlık Akın.
Ücretsiz sunduğun için de ayrıca teşekkürler.
Merak ediyordum, bakalım ilk ücretsiz sürümünden bu yana neler değişmiş
emreli01
Üye
sonunda lanet olsun alın bedava diip verdi galiba saol yinede
bu program sonuçta tarayıcı görevi görmüyormu yani opera gibi yani niye basın ağrısınki satarken bir sözleşme düzenlersin ve alan kişide sorumluluğu üstlenir yanlışmi düşünüyorum
sonuçta normal bir tarayıcıdan zaten istediğimiz kanalı açabiliyoruz ve tarayıcıyı satan bu durumdan etkilenmiyor
bu program sonuçta tarayıcı görevi görmüyormu yani opera gibi yani niye basın ağrısınki satarken bir sözleşme düzenlersin ve alan kişide sorumluluğu üstlenir yanlışmi düşünüyorum
sonuçta normal bir tarayıcıdan zaten istediğimiz kanalı açabiliyoruz ve tarayıcıyı satan bu durumdan etkilenmiyor
Evet mantıklı olabilir ben kanal listesini bizzat kendim güncelliyorum. Kullanıcı tarafında bir hata olmasın diye. Geri bildirimleri de hatalı kanalları kaldırmak için kullanıyorum. Şuan benim tarafımda kanal listesi bakımından pek sorun yok 1-2 kanal dışında.
Ama symbianımızın rtsp ve mms dışında çok önemli olan rtmp yi açmaması tv izleme konusunda sıkıntı veriyor.
Ama bunun üstesinden geleceğim. Artık tüm tvler izlenecek diyorum. Bir gelişme olursa yeniden burada belirtirim.
Kanal sayısı sürümle alakalı değil. Ücretli olan da da aynı kanal listesi var şuan. Ayrıca yurt dışındaki kullanıcılarda aynı kanal listesini kullanıyor şuan. İnşallah yoğunluktan sunucular çökmez.
galiba yeni bir güncelleme gelecek yine buradan servis yapmışsın programı ama Bunun eskisinden ne farkı var ben bir fark göremedim neyse önemli olan ücretsiz yapmış olman kolay gelsin
İşte dediğim gibi pek bir fark yok demiştim ben. Sadece kanalları anında filtreleme özelliği var. 100+ kanal listesinde iş görüyor.
Bir e ikon farklı dedim o kadar bir fark yok ücretsiz ile ücretli arasında ama kimse inanmadı. Neyse artık ücretsiz sonuçta