[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyor. hangi internet üzerinden girecekseniz onu varsayılan olarak ayarlamanız gerekmektedir.

amficci

amficci

Üye
elinize sağlık

fetih_1453

fetih_1453

Üye
arkadaş 5800 hiç açmıyor.compenents yükle diyor.ama bir türlü yükleyemiyoruz.beraber olsa ,ot su

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 buraya girerse çoğu program çalışmayacak hala ısrar ediyorsunuz.

arifolcaytu

Üye
benim bir sorum olacak indirdiğim dosyayı telefonumamı atcam atınaca izleyebilirmiyim cepnetle

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bunu telefona kuracaksın ama sanırım senin telefon samsung chat bu telefonda çalışmaz

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Emeğine sağlık. :oke:

moonstar90

moonstar90

Üye
çalışıyor. hangi internet üzerinden girecekseniz onu varsayılan olarak ayarlamanız gerekmektedir.

ayarını yapamadım wireless ağına bağlı iken mobil veri bağlantısı istiyo benden

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar - bağlantı - ayarlar - ağ hedefleri - seçenekler - varsayılan bağlantı yı seç hangi bağlantıyı kullanıyorsan onu seç.

moonstar90

moonstar90

Üye
ayarlar - bağlantı - ayarlar - ağ hedefleri - seçenekler - varsayılan bağlantı yı seç hangi bağlantıyı kullanıyorsan onu seç.

sizi de yoruyorm ama telefonum c601 dediğiniz gibi erişim noktalarında kablosuz bağlantıyı ilk sıraya getirdim hala problem devam ediyo

'Sefer

'Sefer

Üye
" ayarlar > uygulama ayarları > videolar > erişim noktası kullanımda " yı seçin arkadaşlar

sefaturut

Üye
Teşekkürler

StigmatA

Üye
emeğine yüreğine sağlık başarılar dilerim.

ozera01

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel program için emek harcadıgım için androidde görünce neden nokiadan yok diyordum çok teşekkürler. ama şöyle bir sorun çıktı son zamanlarda trt1 ve samanyolu kanalını açtıgım zaman sunucuya bağlanılamıyor geçersiz web adresi diye bir hatayla karşılaşıyorum ve açılmıyor ilgilenebilirsen sevinirim

msy2017

msy2017

Üye
programı az önce indirdim programı hazırlayıp bize ücretsiz olarak sunan akinortaya ve programın hazırlanmasında emeği geçen hidayet02ye çoook teşekkür ederim

Üst Alt