akinorta
Üye
çokça başarılı ve symbianda ilk
teşekkürler
çokça başarılı ve symbianda ilk
bütün kanalları denedim yanlışım yoksa kanal a da karanlık goruntu ve planet sınemada dosya bulunamadı kapatılıyor hatası onun dışında herşey çok süper ellerinize sağlıksinema kanalına bi çözüm olursa teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş programı açıyorum böyle kalıyor ne yapmalıyım
mobil veri kapalı hatası alıyorum üstteki arkadaşınki gibi kalıyor wifi dan nasıl bağlanabilirim ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş programı açıyorum böyle kalıyor ne yapmalıyım
internetiniz aktif ise bağlanması gerekli
- - - Eklendi - - -
yeni telefon aldın herhalde hayırlı olsun
yokken açtım programı acaba ondan mı oldu
telefondayokken açtım programı acaba ondan mı oldu
olabilir bir şey diyemiyorum 3G interneti pek kullanmıyorum. Wi-Fi ile deneme şansın oldu mu?
Gerçekten müthiş bi uygulama teşekkürler akınorta ayrıca yaren_dede yardımın için teşekkür ederim![]()

deneyeceğim sana sonucu bildiririm
yok diyorsun...
- - - Eklendi - - -
dostum önceki mesajında bir resim koymuşsun internet bağlantısı gözüküyor, yalnız telefonumdayok diyorsun...
yani internetin olmadanmı programı kullanmaya çalışıyorsun![]()

bir de şöyle bir sorun var: program internete bağlanırken erisim noktası sormuyor, direk varsayılan erisim noktasına bağlanıyor. bu yüzden programı açmadan önce wifi yi varsayılan bağlantı yapmak gerekiyor. Kısa bir yolu var mı bunun?

bir de şöyle bir sorun var: program internete bağlanırken erisim noktası sormuyor, direk varsayılan erisim noktasına bağlanıyor. bu yüzden programı açmadan önce wifi yi varsayılan bağlantı yapmak gerekiyor. Kısa bir yolu var mı bunun?