[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
abi ramazan yaklaşırken bir de geri sayım uygulaması yapsan senin sunucun üzerinden iftar vakitlerini girsen uygulama oradan alsa kaç dakika kaç saniye kaldığını söylese hatta imsak ve iftarda ezan okusa iftardan sonra dua etse çok şey mi istedim ama mantık basit kodlaması da zor olmaz inşallah :)))

mantık basit işe dökmek biraz zor

hidayet02

hidayet02

Üye
abi ramazan yaklaşırken bir de geri sayım uygulaması yapsan senin sunucun üzerinden iftar vakitlerini girsen uygulama oradan alsa kaç dakika kaç saniye kaldığını söylese hatta imsak ve iftarda ezan okusa iftardan sonra dua etse çok şey mi istedim ama mantık basit kodlaması da zor olmaz inşallah :)))

Mesajı Okuyunca İnanki Çok Güldüm:D Bence Bir İmam Tutalım:D

hidayet02

hidayet02

Üye
hadi ya :( peki şu an uğraştığın proje(ler) var mı

- - - Eklendi - - -

olumak yerine okusaydın keşke :) şaka bi yana kötü mü fikir ?

Klavyeden Ötürü Bazen Olur İmla Hataları. Fikir Güzel Ama Bir Tv Uygulamasından Ezan Uygulamasının Yaptıklarını Beklemek Biraz Abartı Bence:)

Hadi Sana İyi Forumlar Güzel Kardeşim:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

böyle bir programın orucu tutarken sana bir yardımı olmaz ama zararı olabilir devamlı ne kadar kaldı diye bakacaksın ve daha zor geçecek zaten günler uzun...
hem geri sayım işini cami imamları bizim yerimize yapıyorlar oturduğun yerde cami vardır heralde

gsTEKASKIMgs

Üye
sana tşkkr etmek yetmez akın bey sagol!

burakkk97

Üye

böyle bir programın orucu tutarken sana bir yardımı olmaz ama zararı olabilir devamlı ne kadar kaldı diye bakacaksın ve daha zor geçecek zaten günler uzun...
hem geri sayım işini cami imamları bizim yerimize yapıyorlar oturduğun yerde cami vardır heralde

iki alt sokakta var da ses duyulmuyo malesef

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
şuan projelerim arasında
* hologram arkaplan var aktif olarak ama düşünce olarak epey var yapabileceğimi düşündüklerim ile başlıyorum

55lim

Üye
ben programı açarken güncelleme yapılıyordu teşekkürler akıllı tv eklenmiş bende arıyordum birlikten kuvvet doğar ikinizede tebrikler

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

rebel_hacker

Üye
özel bir wap ayarı mi lazım c601'imde açmıyor hiç bir kanalı

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
internet erişiminin aktif olması gerekli

rebel_hacker

Üye
aktif zaten

rebel_hacker

Üye
yok hiç bir türlu açmıyor internet paketi olmasına rağmen -.-

'Sefer

'Sefer

Üye
yok hiç bir türlu açmıyor internet paketi olmasına rağmen -.-

kullanacağın bağlantıyı; ayarlar>uygulama ayarları>videoler>erişim noktası kullanımda seçeneğinden seçmezsen açılmaz bunu denedin mi

rebel_hacker

Üye
oradan interneti mi mobil tv mi seciyoruz

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emegine saglik

dr.truva

Üye
çokça başarılı ve symbianda ilk

Üst Alt