[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

airfly95

airfly95

Üye
bütün kanalları denedim yanlışım yoksa kanal a da karanlık goruntu ve planet sınemada dosya bulunamadı kapatılıyor hatası onun dışında herşey çok süper ellerinize sağlık :) sinema kanalına bi çözüm olursa teşekkürler

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bütün kanalları denedim yanlışım yoksa kanal a da karanlık goruntu ve planet sınemada dosya bulunamadı kapatılıyor hatası onun dışında herşey çok süper ellerinize sağlık :) sinema kanalına bi çözüm olursa teşekkürler

evet kanal a da da yalnızca ses geliyor büyük ihtimalle codec sorunu var

symbianbelle

symbianbelle

Üye
ellerine sağlık çok güzel ve başarılı olmuş....hologram live wallpaper projeni de dört gözle bekliyorum.....

Metin MF

Metin MF

Üye

kardeş programı açıyorum böyle kalıyor ne yapmalıyım

woltcaptain

woltcaptain

Üye
mobil veri kapalı hatası alıyorum üstteki arkadaşınki gibi kalıyor wifi dan nasıl bağlanabilirim ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
internetiniz aktif ise bağlanması gerekli

- - - Eklendi - - -

yeni telefon aldın herhalde hayırlı olsun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mobil veri kapalı hatası alıyorum üstteki arkadaşınki gibi kalıyor wifi dan nasıl bağlanabilirim ?

ayarlar-uygulama ayarları-videolar-kullanmak istediğin bağlantıyı seç sonra programa gir wifi ile bağlanabilirsin

- - - Eklendi - - -

sanırım ayarlarda bir hata var bu yolu izle açılır büyük ihtimal
ayarlar-uygulama ayarları-videolar-kullanmak istediğin bağlantıyı seç

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

gsTEKASKIMgs

Üye
slm arkdşm mobile9.com uygulama oyun tema bi suru uygulamalar var işe yarar uygulamaları alıp burda işe yarar hale getirmen dileklerimle:)

woltcaptain

woltcaptain

Üye
Gerçekten müthiş bi uygulama teşekkürler akınorta ayrıca yaren_dede yardımın için teşekkür ederim :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum

Metin MF

Metin MF

Üye

:rica:

- - - Eklendi - - -

dostum önceki mesajında bir resim koymuşsun internet bağlantısı gözüküyor, yalnız telefonumda :tl: yok diyorsun...
yani internetin olmadanmı programı kullanmaya çalışıyorsun :hmmm

h@ndler açıktı :D

- - - Eklendi - - -

wifi ile denedim oldu çok sağ ol :)

emredrmn

Üye
teşekürler ama indiremedim ama ben :(

Metin MF

Metin MF

Üye
bir de şöyle bir sorun var: program internete bağlanırken erisim noktası sormuyor, direk varsayılan erisim noktasına bağlanıyor. bu yüzden programı açmadan önce wifi yi varsayılan bağlantı yapmak gerekiyor. Kısa bir yolu var mı bunun?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bir de şöyle bir sorun var: program internete bağlanırken erisim noktası sormuyor, direk varsayılan erisim noktasına bağlanıyor. bu yüzden programı açmadan önce wifi yi varsayılan bağlantı yapmak gerekiyor. Kısa bir yolu var mı bunun?

Bu sorunun cevabını bilmiyorum bilen varsa paylaşsın :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

zaten normalde wifi kapalı olduğuna göre wifi seç öyle kalsın varsayılan olarak, normalde seni etkilemez zaten varsayılan olması wifi kapalı olacağı için, kullandığın tarayıcılar da zaten öncelik seçme hakkın var

Üst Alt