[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen akın şu cartoon network mudur nedir onu da koyar mısın bizim çoluk çocuğu oyalıyorum bazen o kanalı istiyorlar

55lim

Üye
teşekkürler kardeşim satın aldım eline sağlık
Bir sonraki güncellemede akıllı tv yi koyarmisın ben bi araştırayim bulursam linki atarım

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz cartoon network canlı yayın değil video. Ben de bulursam eklerim

- - - Eklendi - - -

kardeşim haksızlık oluyor ama s^3 kullananlar ücretsiz kullanabiliyor programı ama biz para vermek zorundayız. kredi kartım olsa inan ki veririm ama yok,

bence hiç haksızlık değil s60v5 quick componentsler yok. Dolayısıyla ben bizzat benzetmeye çalıştım belledeki sürümü. Çoook daha fazla vakit harcadım ama sonucu boş çıktı mağazadan satın alanların sayısı 10 u geçmedi. 3 tane de telefon kullanmasını bilmeyen adamdan tek yıldızlı yorum. Ne oldu bir haftadır satış yok. Biraz satış olmalıydı ki en azından tatmin edici bir miktar ben de buraya özel ücretsiz paylaşırdım. Ama paylaşmayacağım onu. Tek kelime ile vakit kaybetmişim s60v5 te. Ama beni mutlu eden tek nokta kardeşimin telefonu 5800 ve ona bir televizyon programı yapmış oldum. O programa güncelleme de olmayacak. Kanal ekleme de...

mesut1979

Üye
eline saglik tuttugun altin olsun arkadas ,iphonecilere imrenip dururdum sükür sayende bizde tüm kanallara bakabilir olduk.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Akın bu uygulama kaç sattı merak ettim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
işine yararmı bilmem ama ben bu siteyi buldum:)
bu arada program muhteşem ellerine sağlık

asigsasi

asigsasi

Üye
yine harikasın :alkis

Metin MF

Metin MF

Üye
her neyse önemli değil zaten 10-15 gün sonra nokia 603 alıyorum :eller:

dücane

dücane

Üye
hocam birde mekke ve medine canli yayin eklesen, mübarek ramazan ayi kapida, bari oradan takip etsek...

m542tf

m542tf

Üye
:tşk: arayüzü sevdim

hakan_710

hakan_710

Üye
eline sağlık arayüz gerçekten de süper olmuş. teşekkürler..

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
evet tam kafamdaki gibi oldu tabi eklenme özellikler gelecek. Burada paylaştığım maxicep final sürümü. Mağazadan alan kullanıcılara bi güzellik yapmak lazım insanlar para verip satın almış bence hak ediyorlar.

Buradaki sürüm finale ulaştı ama kanal eklemeler devam edecek...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim mükemmel bi paylaşım olmus. Emeğine, koluna, yüreğine sağlık. seni buyuten anaya kurban. Süpersin kardeşim. Teşekkürler...

arslanla

arslanla

Üye
evet tam kafamdaki gibi oldu tabi eklenme özellikler gelecek. Burada paylaştığım maxicep final sürümü. Mağazadan alan kullanıcılara bi güzellik yapmak lazım insanlar para verip satın almış bence hak ediyorlar.

Buradaki sürüm finale ulaştı ama kanal eklemeler devam edecek...
Mobil ödemeyle alanlara da güncelleme var değil mi? Ben mobil ödemeyle almıştım da...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
polluxea♪

polluxea♪

Üye
güzel olmus kardes sagolasn :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ellerine sağlık Akın. Çok teşekkürler.

Polymath

Polymath

Üye
eline sağlık kardeşim. Qt sorunuda flash atarak cözdüm cok sukur. Artık magzadan guncellemeleri alabilirim;)

Üst Alt