arkadaşım benim sorunum şu telefonum ölü modda usb ile pc ye bağlayınca önce görüyor teli sürücüyü yüklemeye başlamadan aygıt çıkartıldı hatası alıyorum bunu nasıl giderebilirim acaba ?

yok hocam bütün nokia ile alakalı driverler suit cablo driveri falan hepsini jaf phoneix ne varsa cleaner ile kaldırım registry dende kaldırdım sonra önce jaf yükledim sonra suit yükledim sonra telefonu takıyorum ama görmüyor 5 sn kadar görüyor sonra driver yüklenirken aygıt çıkarıldı hatası alıyorum kafayı yedim yahu.
bugün bide nokia club a gittim belki onlar yapar diye adam daha yazılımını bulamadı yarın adama yazılımını götürecem bakalım o yapabilecek mi nasıl tanıtacaksa artık bilmiyorum bana flash yanık diye herhalde flash taktım diyip 50-60 lira çakacak ve adama ben verecem yazılımı.![]()
telefona bi format at bakalımbenim bilgisayarım windows 7 bende ondandır diye gittim normal xp yüklü olan pc de denedim ondada aynı şekilde telefonu görmüyor
bende senin gibi sorun yaşamıştım ama bu yöntemi kullanarak çözdüm belkide eksik yaptığınız bişeyler olabilir neyse ben teşekkür ederimsorunda o zaten format yemiyor neyse yarın nokia club a bir daha gidip box attırayım eniyisi teşekkürler her şey için.
yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlerewayyyy allah razı olsun. kardes senden. allah ne muradın varsa. güzel bir eş nasip etsin.. size nasıl tesekkür edecegimi bilemiyorum..

kardeş n73 me telefonumda olmuyor. yapabilen biri varsa benim bilgisayara teamwiever ile bağlanabilir mi. çok acil