Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

canali1

canali1

Üye
arakadaşlar ben size başka link veriyim o kadar ısrar ediyorsunuz ilgilenen yok
buyrun arkadşalr
virtual pkey

usb paket

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

tolgha

tolgha

Üye
arkadasım lınklerın hepsı ölü sayfada olu benımde sımdı boyle bır sorunum var tam buldum derken be ne :bann::bann:
yenıleyebılır mıyız

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
İndirme Adresleri Yenilenmiştir.

gurcumansur

Üye
arkadaşım benim sorunum şu telefonum ölü modda usb ile pc ye bağlayınca önce görüyor teli sürücüyü yüklemeye başlamadan aygıt çıkartıldı hatası alıyorum bunu nasıl giderebilirim acaba ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim sorunum şu telefonum ölü modda usb ile pc ye bağlayınca önce görüyor teli sürücüyü yüklemeye başlamadan aygıt çıkartıldı hatası alıyorum bunu nasıl giderebilirim acaba ?

önce pc suite modundan bağlan ve ovi suiteyi kaldır baştan yükle ve usb yi başka bi porta tak öyle dene

gurcumansur

Üye
yok hocam bütün nokia ile alakalı driverler suit cablo driveri falan hepsini jaf phoneix ne varsa cleaner ile kaldırım registry dende kaldırdım sonra önce jaf yükledim sonra suit yükledim sonra telefonu takıyorum ama görmüyor 5 sn kadar görüyor sonra driver yüklenirken aygıt çıkarıldı hatası alıyorum kafayı yedim yahu.

bugün bide nokia club a gittim belki onlar yapar diye adam daha yazılımını bulamadı yarın adama yazılımını götürecem bakalım o yapabilecek mi nasıl tanıtacaksa artık bilmiyorum bana flash yanık diye herhalde flash taktım diyip 50-60 lira çakacak ve adama ben verecem yazılımı. :vur:vur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam bütün nokia ile alakalı driverler suit cablo driveri falan hepsini jaf phoneix ne varsa cleaner ile kaldırım registry dende kaldırdım sonra önce jaf yükledim sonra suit yükledim sonra telefonu takıyorum ama görmüyor 5 sn kadar görüyor sonra driver yüklenirken aygıt çıkarıldı hatası alıyorum kafayı yedim yahu.

bugün bide nokia club a gittim belki onlar yapar diye adam daha yazılımını bulamadı yarın adama yazılımını götürecem bakalım o yapabilecek mi nasıl tanıtacaksa artık bilmiyorum bana flash yanık diye herhalde flash taktım diyip 50-60 lira çakacak ve adama ben verecem yazılımı. :vur:vur

başka bilgisayarda dene bi

gurcumansur

Üye
benim bilgisayarım windows 7 bende ondandır diye gittim normal xp yüklü olan pc de denedim ondada aynı şekilde telefonu görmüyor

gurcumansur

Üye
sorunda o zaten format yemiyor neyse yarın nokia club a bir daha gidip box attırayım eniyisi teşekkürler her şey için.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
sorunda o zaten format yemiyor neyse yarın nokia club a bir daha gidip box attırayım eniyisi teşekkürler her şey için.
bende senin gibi sorun yaşamıştım ama bu yöntemi kullanarak çözdüm belkide eksik yaptığınız bişeyler olabilir neyse ben teşekkür ederim

susunx

Üye
wayyyy allah razı olsun. kardes senden. allah ne muradın varsa. güzel bir eş nasip etsin.. size nasıl tesekkür edecegimi bilemiyorum..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
wayyyy allah razı olsun. kardes senden. allah ne muradın varsa. güzel bir eş nasip etsin.. size nasıl tesekkür edecegimi bilemiyorum..
yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere :evet:

dinccine

Üye
kardeş n73 me telefonumda olmuyor. yapabilen biri varsa benim bilgisayara teamwiever ile bağlanabilir mi. çok acil

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Allah senden razı olsun arkadaş çok makbule geçti...:alkis

apokalaka

Üye
linkler yenilensinn:S:vur

caglet

caglet

Üye
Teşekkürler

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
elimde 6630 var güncelleme yaparken cçöktü nokıa yazısı geliyor kapanıyor jaf da herşeyi ayarlıyorum açma kapanama tusuna bastığımda hiç bir cevap vermiyor te bulunamadı diyor neden olabilir

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler

Üst Alt