Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye
ini dosyası bulunamadı diyor? Nerden bulucam ben bu ini dosyasını? nokia 5800 black.

sinan-19

sinan-19

Üye
teşekkürler inşallah ihtiyacım olmaz :D ama yararlı bir bilgi :)

_pedestrian_

_pedestrian_

Üye
n73 telefonum var yazılım yüklerken bağlantı kopunca telefon açılmaz hale gelmişti
şimdi dead phone seçeneğiyle phoneix ile yazılım yüklerken hatayla karşılaşıyorum

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
buradan sonra çıkan hata:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

yardım edebilirmisiniz lütfen?

yıldız43

Üye
c7 ye nasıl ayarlarız

yetmeez

Üye
bluetooth la yapsak olmuyo mu?

JKalen

JKalen

Üye
Windows 7 Veya Vista İSe Uyumluluk Hatası Veriyordur . Sağ Tık Özellikler Uyumluluk Orda Windows Yazcak Windows 2000 i Sec Ve Yönetici Olarak Calıstır Clickine Tıkla Sorun Cözülcektir

xxxcihoxxx

Üye
kardeş ben bunu denedim olmadı.Power'a bastıktan sonra bazı yazılar çıktı en sonunda-Phone not found-Done! yazıyor sonra telefonu açmayı deniyorum açılmıyor.Sizce şimdi ne yapmam lazım

hakan697

Üye
Varya süpersiniz ya. Işte budur. Tam 2 gündür uğraşıyordum oldu sonunda arkadaşlar oluyo bu program kesinlikle sadece denilenleri harfiyen yapın yeterli..AYRICA ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTERİM EĞER PHOENİX PROGRAMINDA USB AYGITI YÜKLENİRKEN HATA OLUŞTU SORUNU ALANLAR İÇİN BİREBİR ÇÖZÜM KESİNLİKLE OLUYO.

efsane_lego

Üye
Ustadim bende Jaf ı Becerememiştim.... :))) bİRDE COK VİRUS uyarısı veriyor....
Phoenix te ölü telefon için yardım istersen ben buralardayim :)) Elimden geleni yaparım....:bigstar::bigstar::oke:

kardeş bende 5800 var ne yüklediysem aşagıdaki gibi bi hata alıyorum telefon emanet yardım et lütfen

Phone did't respond, if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb, then press Yes to continue. If phone is not responding press No.
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
Phone not found...
Second try...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

JKalen

JKalen

Üye
Yazılım Hatası Ve Jaf'a Güvenmeyin Arkadaslar . Benim Bir Abimde C5-03 Vardı Ona S^3 Lite Kurucaktık Telefon Göçtü . Sonra Jaf'la Denedm Olmadı Sonra Sonclar Tükenmez Diyerk Birde Phoenix Le Denedm Ver Telefon İlk Günkü Gibi Oldu Fakat 5800'ımdan Sonc Alamadm 5800 Cok Kötü Bir Cihaz .

suana06

suana06

Üye
ahahahah :D Orjinal Fw atma denir buna :D Neden abuzuk zubuzuk baslıklar atıosn yok ölü yazılım falan :D Orjinal fw atarak Düzeltme de bitsin Ki flash yanmaz öyle kolay kolay. Bir alt sürümü atmıstır downgrade yapmamıstır. Bu kadar :D

mrtbrc12

Üye
Kardeşım allah razı olsun wallaha bayramdan once ecel terlerı dokmustum

Mücahit G

Mücahit G

Üye
5130 c-2 XpressMusic de olur mu java?

m_bilgi

Üye
e52 jaf ın 62 versiyonunun listesinde bulunmuyor. telefonumu bir turlu nokia suit yazılım güncellemesinden sonra acamadım. jaf 65 de e52 telefon bulunuyor mu bulunuyorsa yukleyebilecegim linki gonderebilirmisiniz?

ferhat068

Üye
Error reading phone init data...
usata bende bu hatayi veriyor
dediklerini harfiyen yaptim olmuyor anlamadim telefon
acilmiyor kafayi yemek uzereyim yardim bekliyourum

aceba
Arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları Sırasıyla C./Program Files/Common Files/Nokia/DataPackage/Products ve en sonda da kendi RM-??? kodunuza göre klasör oluşturup indirdiğiniz dosyaları buraya kopyalıyoruz...

bumu yanlis hangi indirdigimiz dosyalari atacagiz
alamadim
yardim lutfen

babaprokinq

Üye
kardes senden allah razı olsun 3500c sayende hem en son sürüme yükselde hemde servis parasından kurardın çok saol

----------Eklendi @ 13:21:16 ---------- Yazıldı @ 13:18:47 ----------

e52 jaf ın 62 versiyonunun listesinde bulunmuyor. telefonumu bir turlu nokia suit yazılım güncellemesinden sonra acamadım. jaf 65 de e52 telefon bulunuyor mu bulunuyorsa yukleyebilecegim linki gonderebilirmisiniz?

kardes aynı hata bendede oldu hatayı veridği zaman usbyi telefondan çıkar açma-kapama tuşuna bas sonra tekrar usbyi tak sonra jaftan flasha bas en sondada 3aşamaya kadar açma kapama tuşuna basılı tut aynısını ben yaptım oldu ama 3.aşamaya geçene kadar elini çekme oluyo

----------Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:21:16 ----------

----------Eklendi @ 13:24:59 ---------- Yazıldı @ 13:22:18 ----------

birazda sabır gerekiyo ben çok dendim oldu tşkrlr çok yardımınız oldu

fifa_05

Üye
APE değişim ışığı yeşil yanmıyor arkadaşlar.
MCU, PPM, CNT yeşil fakat APE yeşil değil.
Nerde yanlış yapıyorum?

babaprokinq

Üye
APE değişim ışığı yeşil yanmıyor arkadaşlar.
MCU, PPM, CNT yeşil fakat APE yeşil değil.
Nerde yanlış yapıyorum?
kareds zaten APE değişimi hiçbi renkte yanmaz sönük kalır yanarsa bilki sorun vardır :D

ape değişimi bildiğim kadarıyla ya dili değiştirmek için yada telefon modelini değiştirmek için sakın güncelleme falan baslamısken ona basma :D

Üst Alt