Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

terminator28

Üye
arkadaşlar flashın yanıp yanmadığını nasıl anlarız.
yanmış ise kvk da nasıl işlem uygulanır. ücreti nedir? acil yardım allah rızası için. bu arada telefonum n8

vibrissa

Üye
Listede nokia c1-01 yok yapamadım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar flashın yanıp yanmadığını nasıl anlarız.
yanmış ise kvk da nasıl işlem uygulanır. ücreti nedir? acil yardım allah rızası için. bu arada telefonum n8

kardeş flash yanması şöyle olur eski versiyona dönmeye kalkışırsan ve sürekli bu işlemi yaparsan flash yanar k.v.k bakarmı bilmem ama normalde 60 TL Masrafı olur

--------------- Ekleme ---------------

Listede nokia c1-01 yok yapamadım

kardeş navifirm ile telefonuna ait güncelleme dosyalarını indir öyle yükleme yap

The_WoRm

The_WoRm

Üye
telefon tamamen kapalı ve nerdeyse 4 saattır denıyorum pc telı algılamıyor usb aygıtı tanımlanamadı dıyor pc yenı format attım zaten sunun usb drıverlerı yokmu sonylerdekı gbı ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
telefon tamamen kapalı ve nerdeyse 4 saattır denıyorum pc telı algılamıyor usb aygıtı tanımlanamadı dıyor pc yenı format attım zaten sunun usb drıverlerı yokmu sonylerdekı gbı ?

arkadaşım usb driverleri var jaf programının bide nokia cable driverlerde var onlarıda kur istersen öyle yükleme yap

ercan07700

Üye
nasıl yapacagım bu işlemi ???

cesur2030

Üye
kardeş çoooook sağol ya büyüksün walla beni büyük bi dertten kurtardın =))))

sungerbobx1

Üye
telefonunuz flash modunda deil diyor :( camasır makinasına dusmustu tamirci program yuklenmesi lazım diyor yardım edermisin?

lewwwent

lewwwent

Üye
linkleri yenilermisiniz ?

rifatcesa

Üye
kardes sen bunların hepsını bi dosyaın içine atıp indrime işleme yaprmısn )6700

maxibrk

maxibrk

Üye
Ben N70'in versiyonu 5.1003 de 5.0705'e düşürdüm. Işlemleri doğru yaparsanız sorun olmaz. :D telefon çöker falan ayaklarını geçin. :ehe

ramazan_nas

Üye
hafıza kartı bilgisayar taktım okumuyo şifreli diyo ne yapmam lazım beyler yardım

rifatcesa

Üye
kardes lınklerı yenılermısn allah için

kardes linkleri yenılermısn allh için telfonumda 6700 ltfen acıl !!!!*

Kardes linkleri yenılermısn allh içn çok acıl telefonu 6700

lütfen deiştr linkleri acil!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eclaa

Üye
mrb ilk olarak telefonunuza ait yazılımı indirin demişsin ama öyle bi liste yok.bu konuda yardımcı olursam sevinirim.benim de telefonum bozuldu açılmıyor.bataryayı çıkarıp taktıktan sonra ilk açmaya çalıştığımda beyaz ışık geliyor,sonra hiçbşy olmuyor.hard formatı denedim ama hiç bir değişiklik olmuyor.

tsayli

Üye
linkler ölü

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linkler yenilecektir merak etmeyin

asabitk

Üye
arkadaşım link kırık bir türlü indiremiyorum

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
iyi paylaşım :oke:lazım olur..

Aleksandar

Aleksandar

Üye
ya kardeşim allah aşkına yenile şu linkleri aynı olay 5800'ma oldu ve acılmıyor lütfen bi şekilde yardım ol :(

istanbul460

Üye
LİNKLER ÖLÜ.
Ne zaman yenilersiniz?

Üst Alt