Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ygt45

Üye
Arkadaşım 6681'im var.Pc Suit ile firmware güncellemesi yaparken bağlantı koptu ve telefon ölü duruma düştü.Dediğin gibi yaptım Dead Usb ve üstündekini seçtim.Flash'a bastım.Telefonu görmüyor.Not Found ibaresi yer alıyor.NE yapmam gerek?

jilet03

Üye
Benim telefon listede yok
ona bir care vrmi acaba
Nokia 6700s use ini ye basiyorum listede bulunmuyo
ama benim elimde software var bu softwarei programa gostermenin bir yolu varmi acaba

enesfurkandemir

Üye
arkadaşlar e72 nin paketini indirip kurmama rağmen listede göremiyorum. :vur:vur:vur

simaros

simaros

Üye
teşekkürler

r_ozturk

r_ozturk

Üye
usta ben ölü n73e yazılım yükleyemedim dediklerinizi yaptım olmadı "phone not found" hatasını aldım

adry

adry

Üye
x3 marka bir telefon var elimde ve listede gözükmüyor nasıl ekleyebilirim listeye acil yardım lütfennn

ForNapster

Üye
Bendede e72 var phoenix'le flash atmaya calısırken bi hata verdi ve ondan sonra telefon birdaha acılmadı.. suan telefon yatıyor evde ne yapacaz birileri anlatabilirmi ?

adry

adry

Üye
Bendede e72 var phoenix'le flash atmaya calısırken bi hata verdi ve ondan sonra telefon birdaha acılmadı.. suan telefon yatıyor evde ne yapacaz birileri anlatabilirmi ?

jafla ölü yazılım atmayı dene.

darklight64

Üye
slm hocam ya benım sorunumda bu jaf dosyasını ındıremıyorum ınternet bu sıteyı acamadı dıyor ve yukleyıcı baslamıyor rapıd den baska bır sıtede varmı jaf programı

mehmetyasi

Üye
jaf p emulator çalışmıyor, "cannot create file c:/ program files jaf winscard.dll hatası alıyorum.

aynen bendede ayni .wista kullaniyorum dediklerinizi yapiyorum ama. yardim lütfen

levoguner

Üye
ben yapmaya çalıştım ama ne yazıkki olmadı :( 5800 var bende Pooling phone... diyor o sırada telefonun ekranında gri bişiler oluyor ne yapmalıyım ??

Lord.iz

Lord.iz

Üye
Allah razı olsun arkadaşım verdiğin programlar sayesinde dün ölen 6288'i hayata döndürdük yorum yazmadan olmaz tabi.
Telefon dün oyun açıldığı sırada kapandı, açmaya kalkınca 3 kere peşpeşe açılmaya çalışıp kapanıyodu, servise götürüp para bayılcaktım, bugün internette öylesine araştırırken bu yazıya ulaştım, uygulamaları kurdum laptopda win7 vardı yemedi, winxpli masaüstü pcye verdiklerini kurdum eski nokia pc suite vardı usbden telefonu görmüyodu hep yarım kalıyodu, sonra en son versiyon nokia pc suite kurdum ayrıca belki 6288 için başkasına lazım olur RM yazılımlarından RM-78_0643_6280.exe isimli olanı indirdim ( ) ve telefon hiç açılmıyodu aynen anlattığın gibi yaparak sıfır yazılım yükletmiş olduk telefon önce test mod görünüyodu onuda programda normal mode yaparak hallettim şuanda telefon ilk hali gibi türkçeyide ayarladım tamamdır tekrardan sağolasın...

Yüklenen RM-78_0643_6280 yazılımının seçeneklerinde farklı versiyonları var ben listeden telefonun pilinin arkasında yazan EURO-C TURKEY WHITE 0541865 seçtim (telefon beyaz) birde telefona 1 kere bastığınızda program yinede telefonu bulamıyosa nokia pc suitein en son versiyonunu kurmamış olabilirsiniz dikkat etmek gerek..

aReude4dyet

Üye
s.a kardeşim benim tel 6630 güncelleme yaparken kapandı açamadım dahada bu program işimi görürmü

ozyi

Üye
arkadaşlar jaf da telefon listesinde e 72 modeli yok bu konuda yardımcı olurmusunuz

badboyss_blue

Üye
süper !!!! 6300 güvenlik kodundan dolayı açılmıyordu, bu program ile artık tel açılıyor sorun duzeldı fakat telefonun içinde hiçbirşey kalmadı ne melodıler nede resımler hiçbirşey yok , nokıa nın kendı melodılerı bıle yok , bunun için ne yapabiliriz???

sh4d3

Üye
6630 telefonum var telefonda herşey yolundaydı gece yarım şarzdaydı kapamadan yattım . telefon gece bi şekilde kapanmış . yada şarzı bitmiş emin deilim . neyse olay şu !
Maxicep.com - acill Yardımm ! telefonum açılmadı. sabah şarzı bitmiştir diye şarza taktım bu sefer Nokia yazısı geldi . sonra gitti yerine Nokia Local Mode die bi yazı geldi. başkada bişey yok Hard format denedim olmadı bu yolla yapsam olurmu acaba ... Lütfen yardımcı olun .

ahmetttt55

Üye
tesekkurler

tarkantan

Üye
arkadaslar telefonu secmek icin listeyi aciyorum fakat hicbir telefon modeli cikmiyor bende ne yapmaliyim?

emreilhans

emreilhans

Üye
not phone diyor power press button not phone :D anlamadım :S

aa-tolga

aa-tolga

Üye
güç tusuna bir kere basın.

Üst Alt