Telefon Tavsiyesi 900 liraya kadar Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Topal Pire

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
bak yav :D neyse konu önemli yerdeymiş görüşürüz :bye2:

gelmişken bu fiyata l925 var gibi ancak içimde kurt var bu telefonla ilgili ilerde 1 ramle
Aynen hocam o kafamı karıştırıyor. Bi de güncelleme almayabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Aynen hocam o kafamı karıştırıyor. Bi de güncelleme almayabilir belki.
ben telefon almadan önce oyun oynama diyodum ama oynuyorum mesela çok güzel zeka oyunları var bunların hepsi wpde var mı bilmiyorum. uygulama sorun olmaz heralde. 1 ramde telefon standart koşullarda kasmaz ancak batarya zayıf sanırım biraz ne kadar gider bilmek gerek gerçi oyun olmadan baya gider. asıl soru ileride uygulamalar 1üstü ram ister mi? istemez ama oyunlar isteyebilir. güncelleme ya muamma nedense microsofta güvenemiyorum bunun başında güncellemelerin çok sarkması geliyor

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
ben telefon almadan önce oyun oynama diyodum ama oynuyorum mesela çok güzel zeka oyunları var bunların hepsi wpde var mı bilmiyorum. uygulama sorun olmaz heralde. 1 ramde telefon standart koşullarda kasmaz ancak batarya zayıf sanırım biraz ne kadar gider bilmek gerek gerçi oyun olmadan baya gider. asıl soru ileride uygulamalar 1üstü ram ister mi? istemez ama oyunlar isteyebilir. güncelleme ya muamma nedense microsofta güvenemiyorum bunun başında güncellemelerin çok sarkması geliyor
Hocam çok oyun oynamam belki öyle arada bir oynarım. Onun dışında internet , mail , müzik , kamera falan kullanırım. Aynı anda çok sekme açarım. Özellikle "ingilizce" ve diğer diller de buna dahil olmak üzere sözlük kullanırım. Donmasın , kasmasın , stabil olsun. Yazılımı güncel kalsın başka bir şey istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şu anda telefon alacak olsam sıralamam şöyle
1-İphone 6 plus. İos
2-Nexus 5 Android
3-Nexus 4. Android
4- Lumia 1320 Wp

Sıralamam bu şekilde direk gidip 1320 almam sıralamaya göre son şans 1320 dir.
Bu arada 4.9 inç den aşağı,aynı anda iki uygulamayı tek ekranda çalıştırma özelliği gelmeyecekmiş.

4.7