Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cihazınız nedir?

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Ya bunu nasıl iptal Edecez yüklerken hata veriyor sonra yeniden iniyor bir süre sonra otomatik yuklemeye çalışıyor sonra gene hata ve yine iniyor bu gelmemesi için ne yapmam lazım

ykd96

ykd96

Üye
htc 8s e yedirmeye bayaa bi çalışmıştım yemedi win10. xda telefonun regedit kayıtlarını değiştiriyor wpxaptaki chinecloud ta regeditteki bilgileri değiştiriyor.
chinacloudapp taki işlemleri yapınca htc marka telefonum ayarlar hakkında kısmında NOKIA Windows Phone 8s By HTC şeklinde görünüyordu :)
xda daki yöntemde aynı şekilde regeditlerle oynuyor. regeditleri değiştiğini nerden biliyosun diyosanız xda da yayınlanan CustomPFD uygulamasıyla HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetInfo dizinindeki PhoneManufacturer ve PhoneManufacturerModelName girdilerini değiştiriyorlar. Bu da size sunulmamış güncellemeleri sunulan telefonu kullanıyormuşsunuz gibi göstererek indirmenizi sağlar

Her neyse 8s e win10 kurmaya çalıştım bayaa yedirmeye çalışmıştım. Sonrasında vazgeçtim sıfırlayayımda düzelsin dedim sıfırladım bu sefer uygulama kuramadım telefona kafayı yemeye başladı tekrar sıfırladım müzik uygulaması bile kurulmadı sürekli hata veriyordu. hatayı hatırlamıyorum şuan 3-4 gün oldu. En son sd kartla rom atim dedim rom atarken yanlış romu atmışım sd karta cihaz hard brick oldu ekran hiç açılmıyor sadece power tuşuna basılı tutunca telefon titriyor 1 saniye kadar sonra hiç birşey olmuyor.
Telefonu bilgisayara takınca bilgisayar telefonu 2 gb flash bellek olarak algılıyordu :D ve tüm sistem dosyalarını ulaşılabilir gösteriyordu. Teknik servise yolladım bakalım ne olacak

alaca61

Üye
Lumua 620 yede yukleye bilmiyor muyuz

YkPkY

YkPkY

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.

Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.

Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.

Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun :ehe

ÖNEMLİ: CİHAZINIZI WİNDOWS 10'A YÜKSELTTİKTEN SONRA SIFIRLAMAYINIZ. SORUN OLABİLİYOR
NOT: CİHAZINIZDA HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
•Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

•Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

•Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

•Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
TEST EDİLEN CİHAZLAR
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 930, 1020, 1320, 8X

RESİMLER

[[[
artık bu yöntem windows insiderin güncellenmesiyle son buldu.
zaten tavsiyemde değildi,iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: byibo, Rainesto ve Aybin.Kilic

screamofcnc

Üye
Ya arkadaşlar şu yüklediğimiz sertifikayı nasıl kaldırabiliriz, sertifikayı yükledikten sonra lumia 1020 lumia camera hariç başka programlarda 34mp fotoğraf seçeneği kayboldu, sıfırlamak istemiyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
htc 8s e yedirmeye bayaa bi çalışmıştım yemedi win10. xda telefonun regedit kayıtlarını değiştiriyor wpxaptaki chinecloud ta regeditteki bilgileri değiştiriyor.
chinacloudapp taki işlemleri yapınca htc marka telefonum ayarlar hakkında kısmında NOKIA Windows Phone 8s By HTC şeklinde görünüyordu :)
xda daki yöntemde aynı şekilde regeditlerle oynuyor. regeditleri değiştiğini nerden biliyosun diyosanız xda da yayınlanan CustomPFD uygulamasıyla HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetInfo dizinindeki PhoneManufacturer ve PhoneManufacturerModelName girdilerini değiştiriyorlar. Bu da size sunulmamış güncellemeleri sunulan telefonu kullanıyormuşsunuz gibi göstererek indirmenizi sağlar

Her neyse 8s e win10 kurmaya çalıştım bayaa yedirmeye çalışmıştım. Sonrasında vazgeçtim sıfırlayayımda düzelsin dedim sıfırladım bu sefer uygulama kuramadım telefona kafayı yemeye başladı tekrar sıfırladım müzik uygulaması bile kurulmadı sürekli hata veriyordu. hatayı hatırlamıyorum şuan 3-4 gün oldu. En son sd kartla rom atim dedim rom atarken yanlış romu atmışım sd karta cihaz hard brick oldu ekran hiç açılmıyor sadece power tuşuna basılı tutunca telefon titriyor 1 saniye kadar sonra hiç birşey olmuyor.
Telefonu bilgisayara takınca bilgisayar telefonu 2 gb flash bellek olarak algılıyordu :D ve tüm sistem dosyalarını ulaşılabilir gösteriyordu. Teknik servise yolladım bakalım ne olacak

belki anlarlar anlamazlarsada swap olmuştur :D

parberk99

parberk99

Üye
Yontem patladı di mi?

orian

orian

Üye
valla ben kullanıyorum sorun çok çok az. sadece klavye tahminini arıyorum o çok iyiydi. şarj sıkıntı olmadı bende çok oynamıyorum. hafif kasmalar da mevcut ama rahatsız edici değil. ne bi reset attı cihaz ne de dondu kaldı. Şu klavyedeki nokta ne işe yarıyor onu çozemedim :D W10 kurup forumda yazamayan arkadaşlar en altta gorunumu opera yapsınlar.
Özellikle mesajlara girmeden, gelen mesaja cvp verme olayı harika.. iphone'dakinden daha iyi bence..

bayon

Üye
valla ben kullanıyorum sorun çok çok az. sadece klavye tahminini arıyorum o çok iyiydi. şarj sıkıntı olmadı bende çok oynamıyorum. hafif kasmalar da mevcut ama rahatsız edici değil. ne bi reset attı cihaz ne de dondu kaldı. Şu klavyedeki nokta ne işe yarıyor onu çozemedim :D W10 kurup forumda yazamayan arkadaşlar en altta gorunumu opera yapsınlar.
Özellikle mesajlara girmeden, gelen mesaja cvp verme olayı harika.. iphone'dakinden daha iyi bence..
o nokta şu işe yarıyor mesaj yazarken sizi bir imleç takip ediyor ya, hatta yanıp sönüyor işte onu hareket ettirmenize yarıyor :)

orian

orian

Üye
:) teşekkür ederim valla ben w10'u beğendim. Şimdi benim aklımda şu var; gelecek pdf guncellemesini yuklemeli miyim ?

byibo

byibo

Üye
Ya arkadaşlar şu yüklediğimiz sertifikayı nasıl kaldırabiliriz, sertifikayı yükledikten sonra lumia 1020 lumia camera hariç başka programlarda 34mp fotoğraf seçeneği kayboldu, sıfırlamak istemiyorum.
tam olarak kendim deneyemedim ama microsoft'un çıkardığı bir program var 8.1 sıfırlamaya gerek kalmadan geri dönüş için
sitede mevcut konunun güzel bir biçimde sunuluşu var incelemeni tavsiye ederim
Microsoft, Yeni Windows Phone Recovery Tools Uygulamasını Yayınladı! - MaxiCep
buda programın indirme linki

rza_35

Üye
8x'e yükleyip de 8.1'e geri dönebilen var mı? Ben dönemiyorum 8.1'e tekrar. Windowsun kendi programı işe yaramıyor görmüyor telefonu. Veri bağlantısını kullanamıyorum ve arada bir telefonun sesi gidiyor. Kilitleniyor geri dönmem lazım nasıl yapabilirim. heryerde paylaşılan rom işe yaramadı y-kablo olmadığı için deneyemedim bir tek o yöntemi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
8x'e yükleyip de 8.1'e geri dönebilen var mı? Ben dönemiyorum 8.1'e tekrar. Windowsun kendi programı işe yaramıyor görmüyor telefonu. Veri bağlantısını kullanamıyorum ve arada bir telefonun sesi gidiyor. Kilitleniyor geri dönmem lazım nasıl yapabilirim. heryerde paylaşılan rom işe yaramadı y-kablo olmadığı için deneyemedim bir tek o yöntemi.

Windows recovery tool şu şekilde görüyor telefonu, bilgisayarın dilini İngilizce bölgeyi Amerika yapın sonra oturumu kapatıp açın görecektir Lumia 830da bu şekilde gördü umarım sizdede işe yarar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar 620 için nasıl yapılır anlatırmısınız

siyahsancak

siyahsancak

Üye
neden

siyahsancak

siyahsancak

Üye
hmmmm