
ve tüm sistem dosyalarını ulaşılabilir gösteriyordu. Teknik servise yolladım bakalım ne olacakartık bu yöntem windows insiderin güncellenmesiyle son buldu.Merhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.
Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.
Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.
Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun
ÖNEMLİ: CİHAZINIZI WİNDOWS 10'A YÜKSELTTİKTEN SONRA SIFIRLAMAYINIZ. SORUN OLABİLİYOR
NOT: CİHAZINIZDA HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.
Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
•Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.
•Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.
•Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.
•Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.
Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
TEST EDİLEN CİHAZLAR
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 930, 1020, 1320, 8X
RESİMLER
[[[
htc 8s e yedirmeye bayaa bi çalışmıştım yemedi win10. xda telefonun regedit kayıtlarını değiştiriyor wpxaptaki chinecloud ta regeditteki bilgileri değiştiriyor.
chinacloudapp taki işlemleri yapınca htc marka telefonum ayarlar hakkında kısmında NOKIA Windows Phone 8s By HTC şeklinde görünüyordu
xda daki yöntemde aynı şekilde regeditlerle oynuyor. regeditleri değiştiğini nerden biliyosun diyosanız xda da yayınlanan CustomPFD uygulamasıyla HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetInfo dizinindeki PhoneManufacturer ve PhoneManufacturerModelName girdilerini değiştiriyorlar. Bu da size sunulmamış güncellemeleri sunulan telefonu kullanıyormuşsunuz gibi göstererek indirmenizi sağlar
Her neyse 8s e win10 kurmaya çalıştım bayaa yedirmeye çalışmıştım. Sonrasında vazgeçtim sıfırlayayımda düzelsin dedim sıfırladım bu sefer uygulama kuramadım telefona kafayı yemeye başladı tekrar sıfırladım müzik uygulaması bile kurulmadı sürekli hata veriyordu. hatayı hatırlamıyorum şuan 3-4 gün oldu. En son sd kartla rom atim dedim rom atarken yanlış romu atmışım sd karta cihaz hard brick oldu ekran hiç açılmıyor sadece power tuşuna basılı tutunca telefon titriyor 1 saniye kadar sonra hiç birşey olmuyor.
Telefonu bilgisayara takınca bilgisayar telefonu 2 gb flash bellek olarak algılıyorduve tüm sistem dosyalarını ulaşılabilir gösteriyordu. Teknik servise yolladım bakalım ne olacak

riffbox ım olaydı diriltirdim telefonu bi ihtimalbelki anlarlar anlamazlarsada swap olmuştur![]()
bence anlamicaklar diriltip yollicaklar swap olma şansı bende yok 
W10 kurup forumda yazamayan arkadaşlar en altta gorunumu opera yapsınlar.o nokta şu işe yarıyor mesaj yazarken sizi bir imleç takip ediyor ya, hatta yanıp sönüyor işte onu hareket ettirmenize yarıyorvalla ben kullanıyorum sorun çok çok az. sadece klavye tahminini arıyorum o çok iyiydi. şarj sıkıntı olmadı bende çok oynamıyorum. hafif kasmalar da mevcut ama rahatsız edici değil. ne bi reset attı cihaz ne de dondu kaldı. Şu klavyedeki nokta ne işe yarıyor onu çozemedimW10 kurup forumda yazamayan arkadaşlar en altta gorunumu opera yapsınlar.
Özellikle mesajlara girmeden, gelen mesaja cvp verme olayı harika.. iphone'dakinden daha iyi bence..

tam olarak kendim deneyemedim ama microsoft'un çıkardığı bir program var 8.1 sıfırlamaya gerek kalmadan geri dönüş içinYa arkadaşlar şu yüklediğimiz sertifikayı nasıl kaldırabiliriz, sertifikayı yükledikten sonra lumia 1020 lumia camera hariç başka programlarda 34mp fotoğraf seçeneği kayboldu, sıfırlamak istemiyorum.
8x'e yükleyip de 8.1'e geri dönebilen var mı? Ben dönemiyorum 8.1'e tekrar. Windowsun kendi programı işe yaramıyor görmüyor telefonu. Veri bağlantısını kullanamıyorum ve arada bir telefonun sesi gidiyor. Kilitleniyor geri dönmem lazım nasıl yapabilirim. heryerde paylaşılan rom işe yaramadı y-kablo olmadığı için deneyemedim bir tek o yöntemi.
arkadaşlar 620 için nasıl yapılır anlatırmısınız
engellendi bu yontem
